neděle 10. června 2012

Bad day

Tak je tady pomalu konec neděle. A já mám náladu pod psa. A ani se mi nechce moc psát, ale na druhou stranu potřebuju svoji frustraci nějak dostat ven. Ach jo. Asi si jen nemám komu postěžovat...
Začínám být víc a víc protivná z přemíry učení, nedostatku času a motivace se připravit na státnice, navíc ty bláboly jsou naprosto nepochopitelné a do toho prší. Zkrátka všechno špatně.
Nechci si stěžovat a nadávat - je to můj problém, sama jsem věděla, jak to bude, co mě čeká a že toho bude moc. Holt na mě teď dolehla realita... Prostě se chci jen svěřit a jen malinko si postěžovat :-)
Na kvantum učení a stresu jsem se vybavila 2 pomocníky :-) Hihi, čajem s názvem Genius a doplňkem stravy, sójovým lecithinem. A jestli slibují, co se píše na obale? O tom vám na píšu za týden, podle toho jak dopadnou státnice :-)))








Hezký večer vám přeje
Evelin ♥ 


PS: Já si jdu dát za odměnu hrnek kakaa a film "Ďábel nosí Pradu" :-)

11 komentářů:

  1. milá Evelin, úplně ti rozumím, naprosto tě chápu a cítím s tebou! Sice nemám problémy se státnicemi, ale náladu mam na prd, venku hnusně, jsem nepohyblivá jak stará babka, ani nakupovat mě nebaví a taky si nemám pořádně postěžovat, tak jsem to též napsala na blog :D tak se holka drz, at je to brzy a uspesne za tebou!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá a drahá... děkuji ti za slova podpory, moc si jich vážím! A o té nehybnosti taky ani nemluvím, koleno po plastice vazů se při změnách počasí (a při dešti obzvláště) ozývá jako hladový novorozenec :-)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Sice taky nemám problém se státnicemi, ale rozumím ti. A budu držet palce, ať všechno úspěšně zvládneš. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem na tom úplně stejně, taky mám před státnicemi a tááák strašně se mi nechce učit, bloumám tu jak nějaký lazar a nejradši bych se zabořila do měkkých peřinek a šla spát. Držím pěstičky, ať se ti to podaří úspěšně překonat a státnice dopadnou dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Elli! I já tobě přeji štěstí v tvůj státnicový den a spousty pevných věcí - ruku při losu otázku, nervy a v neposlední řadě taky hlas, pevný a bez známek nervozity!

      Vymazat
  5. "Říkám ti spánek je pro nuly, chce to po nocích Morgany, po ránu Red Bully... ibalgin, aspirin, zyrtec a guarána" Hrozně jsi mi připomněla Xindlovu Chemii :-) Chytrou hlavu! (rennnie)

    OdpovědětVymazat
  6. Budu držet palce a zcela chápu stavy marnosti. Ale neboj, to se podaří!

    OdpovědětVymazat
  7. Taky držím palce a pak napiš, jestli ty přípravky fungují, to bych si je hned koupila :D

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥