pátek 1. srpna 2014

Zrnka pro radost

Krásné letní odpoledne dámy :-)

Já už mám padla, uf. Už hodinu mám nohy nahoře a užívám si blažený klid a nadcházející víkend. Zatím odpočívám, ale to neznamená, že nic nedělám :-) A dnešní článek je takový důkaz místo slibů :-) Je to o peelingu na tělo z řady Oil Beauty od značky Garnier.

V zahraničí tenhle peeling není žádná novinka a po pravdě se přiznám, že ač na peelingy celkem kašlu a tuhle proceduru provádím zřídka, tak na tenhle výrobek jsem se, díky kladným recenzím, opravdu těšila.
* děkuji PR zastoupení značky Garnier za poskytnutí výrobku k recenzi

Celý název výrobku je Oil Beauty Nourishing Schrub a jedná se tedy o vyživující peeling. Ve složení najdeme i čtyři zvláčňující oleje, jmenovitě je to arganový, makadamiov, olej z růže a mandlový olej. Jedná o peeling na tělo, který pomáhá (dle výrobce) zlepšit vzhled pokožky. Po použití ji dle propagačních materiálů zanechává vyhlazenou, jemnější na dotek a viditelně zářivější. Hodí se pro mdlou a suchou pokožku.

Balení se mi moc líbí, je takové zlatohnědé a přijde mi pěkné, elegantní. Řekla bych, že zhruba o třídu výš, co se týče vzhledu oproti ostatním drogérkovým výrobkům. Na konci je samozřejmě klasické odklápěcí víčko, které drží pevně a když ho postavíte na okraj vany, tak se vám do něj žádná voda nedostane. Barva je spíše do žluta a jsou v ní hezky vidět různé velikosti peelingových zrníček. Mě osobně to evokuje můj domácí peeling, který jsem si dělala z medu a třtinového cukru :-) Co je na něj ale úžasné je ta vůně. Přijde mi exotická a luxusní. Myslím, že za to můžou jednotlivé oleje a moc se mi to, resp. mému nosu, líbí. Ňuf, ňuf. Samotný peeling funguje velice dobře. Někomu nemusí vyhovovat velikost zrníček, protože některá jsou opravdu poměrně velká a hrubá, ale s tím já osobně problém nemám. Můj názor je naprostá spokojenost. Peeling odstraní odumřelé buňky a pokožka po celém těle je pak opravdu jemnější na dotek. Jen s tou zářivostí pokožky si nejsem moc jistá :-)

- výrobce: Garnier
- objem: 200 ml
- cena: kolem 150 kč
- hodnocení: 10/10

Možná někdo namítnete, že se dá peeling sehnat i levněji a pravděpodobně bude mít i stejné účinky. A pravděpodobně s vámi budu souhlasit. Nicméně tento peeling dodá i takové nudné a "zbytečné" proceduře punc luxusu a hýčkání sebe sama, že se po právu stal součástí mé koupelny a jen tak jej nevyměním.

Co máte v plánu na víkend?

vaše Evelin♥

18 komentářů:

  1. treba sa potom ešte natierať? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Evelin. Já jsem vyloženě peelingový lempl :) ! Ale po Tvém článku si tenhle pořídím a užiju si jako hvězda :) Děkuji za tip!
    A o víkendu?? Jdu na svatbu a podívat se na závody dobrovolných hasičů :) Moje ségra bude poprvé závodit :)
    Krásný den...Kat....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky lempl, z toho si nic nedělej :-)
      Tak to jsou skvělé plány! Já svatby miluju a na závody dobrovolných hasičů se taky chystám... ikdyž teda ne hned :-) Držím ségře pěsti!

      Vymazat
  3. Pěkná recenze, peeling teď momentálně žádný nemám a tento sem si chtěla pořídit. Takže neváhám a jdu do něj! ;)
    >>>GIVEAWAY<<<

    OdpovědětVymazat
  4. Já peelingy na tělo nepoužívám, ale asi začnu :D
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ufff, na druhem miste odmastovac cislo jedna, to nebude nic pro nas susenky :) ale recenze pekna, malem jsem byla nalakana, dekuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, sulfát taky není zrovna mým miláčkem a obzvláště ve vlasech se mu vyhýbám. Je pravda, že mám taky suchou pleť,ale nějaké zvýšené vysušování jsem nepozorovala.

      Vymazat
  6. Obal je hezký to se musí nechat, kdybych teď neměla doma peelingovou zásobu asi bych ho zkusila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, ony ty peelingové zásoby nejsou nekonečné ;-)

      Vymazat
  7. Zrovna dnes jsem si ho koupila v DM (mají na něj 50 % slevu s tou 150bodovou knížkou) a jsem nadšená :) Krásná vůně, zrníčka akorát. Děsila jsem se vysoušení, jelikož mám sklony k ekzému a suché kůži, ale nekonalo se, i ručník při vysoušení trochu klouzal...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda Tezz, že jsi spokojená! Já si to díky té vůni opravdu užívám!

      Vymazat
  8. Peelingy teda moc nepoužívám, ale musí moc pěkně vonět :-)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥