středa 26. listopadu 2014

Hrozno a bílý čaj od Alterry

Přiznávám, že byly časy, kdy se mi dařilo kosmetiku Alterra poměrně úspěšně ignorovat. Poměrně průměrné obaly, nízká cena, takže nedůvěra. Jenže jedna zrzavá Lištička pořád chválila a pěla ódy, tak jsem se vydala do Rossmanna zkouknout, co je to tedy zač :-) A na paškál jsem si vzala denní krém s hroznovým vínem a bílým čajem.

Oficiální informace říká, že se jedná o péči s kyselinou hyaluronovou a pentavitanem. Byl vyvinut speciálně pro dehydratovanou pleť s prvními vráskami (opsáno z obalu).

Co se mi líbí moc, tak je fakt, že se jedná o veganskou kosmetiku s cerifikátem BDIH. Je bez syntetických barviv, vonných a konzervačních látek, silikonů, parafínů a dalších minerálních výrobků.
Obal je klasická tuba z poměrně měkkého plastu, takže se z něj krém dobře dávkuje. A když už jste skoro na dně, tak vám nedá práci z něj ty zbytky vymáčknout. Ale jak jsem psala na začátku odstavce, je to obyčejná tuba, která asi neurazí, ale asi ani nenadchne. Vůně je krásná, svěží a lehká. Cítím z ní trošku hrozny a malinko v pozadí i salátovou okurku. Pro mě je to taková lehká svěží vůně. Konzistence je moc fajn, je to lehký krém, který má při roztírání maličko gelovou strukturu. Po rozetřené se vstřebává poměrně rychle. A co se týče slibovaných účinků, tak já jsem spokojená. Pleť je hezky vyživená a hydratovaná. Nějaký úbytek vrásek jsem sice nepozorovala, ale to je něco, co mě nechává chladnou, pač si nemyslím, že nějaká kosmetika mě zbaví té rýhy uprostřed čela (a ne, nejsem Harry Potter).
- značka: Alterra (privátní značka drogerie Rossmann)
- objem: 50 ml
- cena: kolem 60 kč
- hodnocení: 9/10

Sama za sebe jsem ho používala v létě a dodělala zhruba před 14 dny. Jsem za to ráda, protože mám obavu, že s příchodem chladnějšího počasí by hydratace a vyživení pleti začalo pokulhávat, ale vyzkoušeno nemám. Pro mě je to fajn lehký krém právě na letní období a příští rok si pro něj půjdu zase.

Evelin♥

10 komentářů:

  1. Taky jsem ho měla, a byla jsem spokojená :-) Teďka mám s Aloe Vera, a musím říct, že mi přijde ještě o něco lepš.

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tak to je sympaťák, myslím, že na léto si jej taky pořídím. Děkuji za tip :)

    Victoria ´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá docela hezky :) A buď v klidu, tu rýhu na čele mám taky a kolik mi je, že jo.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Stále lituji,že u nás nemáme Rossmana!

    OdpovědětVymazat
  5. To jsem ráda, že jsem konečně poradila dobře :D a co ten jejich BB? Sedí? Si na něj občas vzpomenu a zamáčknu slzu, že jsem mastňák :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, dobře :-) Jsi moc šikovná :-) BB je v pohodě, ale teď na zimu potřebuju něco hutnějšího.

      Vymazat
  6. My jsme si nedávno také nakoupili veliké množství různých čajů a tak se teď pokaždé těšíme, až si společně sedneme a zase je všechny společně vyzkoušíme. Ty čaje, jak jsem o nich psala kousek zpátky, jsem kupovala ze stránek milota , kdyby to někoho zajímalo :-)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥