pátek 24. února 2012

E.L.F.

Stejně jako spousta ostatních, i já podlehla kouzlu kosmetiky E.L.F. Neočekávala jsem žádné zázraky. Jak bych taky mohla, za ty prachy, že jo :-) O to víc jsem byla překvapená :-)
A tady vám představuji moje první úlovky této značky - vše seženete na www.elfkosmetika.cz



Ještě tam chybí primer pod oční stíny, ale ten je na samostatné fotce, tak snad tolik nevadí :-)


1. sada korektorů (řada Studio) - objednala jsem si nejsvětlejší odstín, jelikož jsem bledule bledulá a zatím jsem spokojená. Možná jsou na můj vkus trošku víc mastnější, ale není to nikterak zásadní rozdíl. Myslím, že pudr pomůže. Navíc je to zcela můj subjektivní pocit.



2. báze pod oční stíny (řada Essentials) - zakoupila jsem si odstín champagne, který na stránkách vypadá růžový, ve skutečnosti je dost hnědý, což mě zprvu vyděsilo. Jak jde vidět na fotce, tak se ale krásně rozetře do ztracena. Perfektně drží nejen on, ale i stíny, takže za cenu 45 kč naprostý luxus :-) Obsahuje třpytky (ne moc), takže se dá použít i jako rozjasňovač pod obočí. Za mě palec nahoru :-)


3. výživný balzám na rty (řada Essentials) - odstín strawberry creme; dokonalé "lůjátko" za 40kč :-) Sice by průměr mohl být na moje rty možná o malinko větší, ale jinak super. Hezky hydratuje.

4. luxusní tekutá rtěnka (řada Essentials) - odstín nude pink - složením na mě tento výrobek nepůsobí úplně jako rtěnka, spíše jako lesk (jak by taky ne, když je to rtěnka tekutá :-) ), ale to jsem přesně chtěla. Odstín je jen úplně jemňučký, opravdu spíše bezbravý, ale to jsem taky chtěla, takže za dalších 45kč další skvělá věcička :-)


5. štětce na make-up (béžový je z řady Essentials a černý z řady Studio) - na omak štětinek je poznat rozdíl ve výši jednotlivých řad. Zkoušela jsem se nalíčit oběma štětci, ač jsem je do teď nepoužívala a ano, šlo to oběma. Ano, ten černý je lepší. Ano, ten béžový nechával šmouhy (což nemusí být nutně nižší kvalitou štětce, nýbrž mou nezručností). Každopádně - černý štětec za 95kč mi naprosto vyhovuje, i jeho zkosený tvar je mi k nanášení pohodlnější a ten béžový taky není úplně špatný (cena 45kč). Mám ho v záloze a používám jej na nanášení pleťové masky :-)


A to by bylo asi vše, HOWGH, domluvila jsem :-)


Pokud i vy používáte rády kosmetiku ELF, napište mi, jakou zkušenost máte s těmito výrobky vy, jaké jiné máte rády a které vás zklamaly?


Budu se těšit na vaše komentáře.


Evelin

3 komentáře:

  1. Povedená recenze! Souhlasím s chválou na bázi pod oční stíny i výživného balzámu na rty - mám sice jiné odstíny, ale jsem s nimi taky moc spokojená!

    OdpovědětVymazat
  2. mám ten studio, ale přemýšlím, že ten ze základní řady si objednám na bázi :))

    http://3-mka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta luxusný tekutá rtěnka vypadá opravdu úžasně. A báze pod stíny miluju právě od Elfíku. :D Jinak moc povedená recenze, jen tak dál. :-)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥