neděle 22. dubna 2012

Balea - balzám na rty

Hezký večer dámy :-)

Ani já neodolala a musela jsem si limitovanou edici malinového balzámu na rty od Balea prostě koupit :-) Balení je velikosti 10 ml, cena 29kč.







Jsem až posedlá všemi těmi balzámy a "lůjátky" na rty, nedávno jsem je počítala a došla jsem k číslu 17 :-)

Co mě upoutalo na první pohled je obal - je krásně letní, veselý, prostě celý takový holčičí. A to se mě osobně líbí moc :-) (ač jinak růžovou nemusím).
Balzám je řekla bych v "bytelném" plechovém balení. Jako mínus vidím to, že do balzámku prostě musíte rýpnout prstem a to ne každému vyhovuje.







Další malilinkaté mínus byla vůně - aspoň na první "přičuchnutí" mi přišla strašně, ale opravdu strašně umělá a chemická. Na druhou stranu, malinovou vůni či příchuť obecně jsem ještě v žádném produktu nenašla takovou, aby mi na začátku nezkřivila nos. Musím ale říct (resp. napsat), že to trvalo jen vteřinku a pak už jsem si chuť na rtech jen a jen užívala :-)
Konzistence je klasická vazelínová. Tudíž strašně příjemná - hezky se roztírá a dobře hydratuje. 




Já jsem spokojená :-) Někdo může namítnout, že za tu cenu se balzám nevyplatí a bude mít pravdu. V drogerii seženete větší balení (100ml) kosmetické vazelíny kolem 50 kč. Na druhou stranu si myslím, že s velkým balením vazelíny se nebude chtít žádné z nás tahat v kabelce :-) A já si prostě stojím za tím, že za těch pár penízků tento holčičí balzámek stojí :-)

Suma sumárum:
  • značka Balea (privátní značka drogerie DM) 
  • cena 29kč
  • balení 10 ml
  • hodnocení: 4/5 




Co vy? Už máme tento limitkový balzámek? Nebo máte ještě melounový z loňska? vyhovují vám balzámy v krabičce?


Hezký večer vám přeje



                                                                                            Evelin ♥ 

8 komentářů:

  1. recenze se ti moc povedla, Evelin :) já nerada sahám prstama do tech plechovčiček, připadá mi to dost nehygienické a takové nepraktické, utírat pak upatlaný prsty....rači mám klasický tyčinkový balzámy :) ale maliny miluju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Máš svatou pravdu s tou hygienou! Však ho mám taky doma hezky na nočním stolku :-) Venku bych si ho asi nevytáhla a nestrčila do něj ten ukazováček celý upatlaný od všech mikrobů z trolejbusu a nevím z čeho všeho ještě :-)
      Jinak moc děkuju za pochvalu :-)

      Vymazat
    3. teď jsem se musela smát :) a taky to leze ze nehty :D bleee, fakt raci doma u postele, je vidět, že ses chytrá žena

      Vymazat
  2. Jej ja mam tiez asi miliardu balzamov :D a uz ich pomaly ani nemam kam davat, ale tento len co ho uvidim v obchode berem domov :P

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé tak to jsem neměla vidět, zítra musim do DMka. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Okukovala sem ho v dmku, ale nakonec jsem ho nekoupila :) Přece jen nerada si upatlávám prsty a pak mi to balení přišlo hrozně malé, a vzhledem k tomu, že takovýhle balzámků mám doma dost, tak sem se rozhodla, že to bez něj přežiju :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥