úterý 10. dubna 2012

Essence - krémy na ruce

Milé dámy,


dnešní rychločláneček bude o krémech na ruce Essence, které jsem zakoupila cca před měsícem v parfumerii Douglas za cenu 39kč / ks. A to se vyplatí :-)


Essence krémy na ruce



Proč jsem si koupila krémy na ruce hned 3? Protože jsem mazač obecný a potřebuju si ruce mazat. Pořád. Ráno. Po příchodu do práce.Po každém umytí rukou. Než jdu na oběd. Před spaním. V trolejbuse. Prostě pořád. Pokud se mi jen trošku zdá, že mám ruce suché, tak lovím, lovím, než něco vylovím (z kabelky, ze šuplíku psacího stolu - a je jedno jestli doma nebo v práci). Krémy na ruce mám prostě všude (kabelky, koupelna, stůl v práci, pracovní stolek doma, noční stolek, vedle jaru u dřezu). Tak proto 3 - momentálně je jeden v kabelce, jeden u nočního stolku a jeden v práci.



Žlutý krém - 2v1 balzám na ruce a nehty


Obsahuje extrakt z jogurtu a vápník. Má lehkou a jemnou konzistenci, hezky se roztírá, snadno se vstřebává a dokonale voní po banánu (teď se jen nemůžu rozhodnout jestli po samotném banánu a nebo po tom v čokoládě) :-) Hydratace není nijak úchvatná, vydrží pár minut. Ale to mi vlastně vyhovuje a můžu se namazat znovu :-)



Balení: 75 ml
Cena 39 kč (parfumerie Douglas)
Hodnocení: 3/5



Zelený krém - 24hod hydratační balzám


Tento voňavý krém obsahuje taktéž extrakty z jogurtu a k tomu navíc i ze zeleného čaje. Oproti přecházejícímu krému má tento po vymáčknutí z tuby více takovou vodovou konzistenci. Při roztírání ovšem jakoby zhoustne a vy nemáte pocit, že vám krém musí nutně ztéct z ruky. Jestli voní úplně po zeleném čaji asi nedokážu zcela ohodnotit. Ale voní hezky a příjemně. A těm, co nemají rády sladké jakoby lepivé vůně bude tato určitě vyhovovat.
U tohoto balení mě trošku pozlobilo, že na zadní straně chyběl titěrný štítek s českým označením a popisem výrobku. Hydratace je taková střední. Výdrž rozhodně není v řádu hodin, ale je rozhodně vyšší než u předešlého krému. A ta vůně je moc sympatická!

Balení: 75 ml
Cena 39 kč (parfumerie Douglas)
Hodnocení: 4/5

Růžový krém - 24hod ochranný balzám na ruce


Tento krém na ruce obsahuje bambucké máslo a kokosový olej, které poskytují ochranu a hydrataci zejména suchým a drsným rukám. Vůně je jemná, příjemná a nevtíravá. Krém se krásně roztírá a hezky se vpije do pokožky. Jednoznačně má z těchto krémů nejvýraznější hydrataci (aspoň tedy podle mě).






Balení: 75 ml
Cena 39 kč (parfumerie Douglas)
Hodnocení: 4/5



Při srovnání těchto krémů musím konstatovat, že:


  • nejlépe hydratuje růžový, pak zelený a nejméně žlutý,
  • nejvýrazněji voní žlutý
  • decentní vůně poskytuje zelený a žlutý,
  • nestojí moc peněz,
  • mají krásné holčičí balení.
Co se týče mě, tak jsem ráda, že je mám. Jak už jsem říkala, mažu se téměř pořád. Žlutý už si asi nekoupím (jen vůně někdy nestačí), ale zelený a růžový klidně.

Co vy, máte zkušenost s těmito krémy na ruce? Používáte krémy na ruce? Jakou značku máte rády?

Hezký večer vám přeje

Evelin ♥

9 komentářů:

  1. Já mám ten růžový a jsem s ním moc spokojená, vyhovuje mi jeho jemná parfemace a že tak krásně hydratuje :)
    Trošku jsem uvažovala, že si koupím i ten žlutý, protože se mi moc líbí jeho vůně, ale jak to tak čtu, tak by to nebylo nic pro mě, protože mám ráda krémy, které lépe hydratují, takže děkuji za recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud je u tebe hydratace na prvním místě, tak určitě žlutý vynech a zůstaň u růžového :-)

      Vymazat
  2. Já jsem taky mazal obecný, malý krém mám i v kapse u županu. :))
    Moc hezky je popisuješ, asi se po nich někde podívám... a nebo si dám banán. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak to čtu, hned se mažu růžovým :-) Mám ho už od podzimu, myslím je tam měli za 35,-. Paní mi ho nabídla, tak jsem si říkala že do kabelky dobrý a bude se hodit. Já se právě chovám ke svým rukám přímo macešsky, mráz venku, technický benzín v práci atd. Ale nemám zase ráda, když mám od krému myš, klávesnici, uťaplaný stůl atd. (rennnie)

    OdpovědětVymazat
  4. žlutý mi jednou půjčila kamarádka a pamutuju, že nááádherně voněl! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krémy teď mají v Douglas za 29,-!

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem s tím zeleným moc spokojená :) http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/04/review-essence-24h-hand-moisture-balsam.html

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥