neděle 1. dubna 2012

Předsevzetí

Hezký sobotní podvečer :-)


Tak jsem se rozhodla :-) Začnu něco dělat - pro sebe, pro své zdraví, svůj lepší pocit a svůj šatník :-)

Chci shodit nějaký ten kilogram (velikost 42/44 už mě prostě nebaví), nabrat trošku fyzičku a mít ze sebe prostě lepší pocit :-) 


Můj plán je následující:
  • přestanu jezdit autobusem do práce. Prostě přestanu čekat na školní spoj, co veze studenty do školy na ten náš šílený kopec ve Zlíně a dojdu to pěšky.
  • naučím se nesladit kávu. Čaje nesladím už pár let, ale kávu se pořád nemůžu odnaučit. A při počtu cca 3-5 káv denně to za rok udělá hezkou pálku cukru navíc.
  • začnu cvičit s Jill - 30 Day Shred. Velikou inspirací je mi LILY. Najdete u ní spousty článků o tom, jak být fit, ale hlavně i recenze na videa s Jill a navíc je Lily tak hodná a skvělá, že videa sehnala a vložila na uložto.cz. Více info najdete ZDE.
  • začnu chodit k mojí úžasné kamarádce Lucys na jógu. Zatím jsem byla jen 1x. Časově a pracovně to nestíhám, ale CHCI to stíhat.
  • nebudu tolik prožívat to šílené pracovní tempo.
  • pokusím se omezit svůj zlozvyk - a to počet cigaret (fuj a hanba mi !!!!)


Motivace před následujícím týdnem :-)

Držte mi pěsti milé dámy!!! 
A co vy milé dámy? Nasadily jste změnu režimu s nastávajícím jarem a blížím se létem? Nebo sportujete celý rok? Nechává vás plavková sezóna v klidu? Podělte se o své názory :-) Budu se těšit :-)

Evelin ♥

7 komentářů:

  1. Ano, též se chystam na změnu stravovacího režimu. A řekla jsi že budu cvičit a doufám, že nějaký to kilčo půjde dolu. Jinak nejsem sportem nadaný člověk, ale jsem rozhodnutá to změnit. A doufam, že do léta to zvládnu.
    Tak ti držim palce, ať se ti to všechno podaří splnit a průběžně náš informuj. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tobě držím pěsti! Já sport miluju, jen prostě nemůžu najít ten čas... a čím jsem starší, tím jsem lenivější :-) Připadne mi nejhorší se prostě odhodlat a ZAČÍT :-)

      Vymazat
    2. Však já už jsem si taky sepsala svá předsevzetí a od zítra na nich začnu pracovat. My jsme holky šikovný a zvládneme to všechno. :-)

      Vymazat
  2. má předsevzetí jistě znáš, no daří se mi dodržovat tak všelijak - cvičit chodím minimálně x týdně - pilates + vacushape, chodím na ten ultrazvuk a na lymfodrenáž, piju stále lymfočaje a fakt se lepším v pitýmu režimu, jen ty zákusky, ty si proste neodepřu!!!
    Doufám, že se ti bude dařit dodržovat vše na 1 - hlavně za ty cigarety se přimlouvám - i když po jejich omezení to budeš mít s hubnutím těžký...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, přiznávám, že zatím velmi pokulhávám (viz dizertace - však víš) :-) Ale aspoň malinko se snažím :-) Zatím dodržuju tak půlku bodů :-) Ale lepší než nic :-)

      Vymazat
  3. Jak jde dodržování předsevzetí? ;-) Též se přimlouvám za omezení či úplné stopnutí cigaret, je to zbytečný, drahý a velmi zdraví poškozující zlozvyk. Naštěstí jsem nikdy nezačala kouřit ani jsem o tom neuvažovala. Držím Ti palce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předsevzetí vzala za své :-) Podařilo se mi chodit do práce pěšky, zajít na jógu a neprožívat pracovní tempo. Cvičit jsem nezačala a kouřím dál :-(

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥