neděle 29. dubna 2012

Propadák měsíce - duben

Krásné nedělní dopoledne :-)


V minulém článku jsem psala o úlovku měsíce a teď je na řadě propadák měsíce. Tento měsíc se jím stává krém proti celulitidě od Balea.


Dobrovolně se přiznávám, že nevěřím, že existuje nějaký krém který by zatočil s dolíčky na mých stehnech. Ale zase se ráda mažu. A možná v naději, že přeci jen někdy někde najdu nějaký, který bude fungovat zkouším a zkouším a hledám... 
Taky je potřeba říct, že celulitidu mám (která ženská ne), ale nijak velice je neprožívám. Celulitida byla, je a asi i bude. Mají ji modelky, má ji moje mamka, moje kamarádka vážící 50 kg, tak proč bych zrovna já měla být ta vyvolená, která ji nemá :-)



Baleu mám ráda, ale tento výrobek byl pro mě obrovským zklamáním. Ano, psala jsem výš, že na účinný krém nevěřím, ale na druhou stranu už jsem vyzkoušela takové, které ALESPOŇ nějaký efekt měly (vypnutí pokožky, hladký pocit, atd). Zde nic, nula bodů. Prostě jen obyčejný tělový krém. Nic víc. Jeho jediné plus je fajn konzistence (krém se hezky roztírá a rychle se vstřebává) a příjemná vůně (trošku méně výrazná klasická modrá Nivea). Hydratace nic moc.




- značka Balea (privátní značka drogerie DM) 
- cena 70kč 
- balení: 300 ml 
- hodnocení: 1/5 (ten jeden bod je za vůni)
A co vy? Používáte přípravky proti celulitidě? Nebo na to kašlete a připadne vám to zbytečné?


Hezký den vám přeje


                                                                                                                Evelin ♥

16 komentářů:

  1. Já mám úplně stejný přípravek, používám ho už pěkně dlouho a vůbec nic jsem nezaznamenala..:)
    Nevěřím ale ani na ty dražší...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neříkám, že dražší pomáhají, to jsem úplně nezpozorovala, ale byl u nich viditelný nějaký efekt, třeba opravdu hladká pokožka na stehnech, či pocit stahování...
      Jsem ráda, že má někdo stejný názor na tento krém

      Vymazat
  2. Celulitidu mám taky a všichni mi říkají a taky všude čtu, že bez pohybu se jí nezbavím a to se jí stejně nezbavíme uplně.. prostě když už nějakou máme, máme ji stejně na pořád :/ dá se jen trochu potlačit.. holky to řeší kvůli klukům, ale já si myslím, že pokud nás má někdo rád, tohle je pro něj maličkost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, v pubertě se to řeší kvůli klukům, s postupem času člověk pozná a pochopí, že to není o celulitidě ani špíčku na bříšku ale o úplně jiných věcech!

      Vymazat
  3. Celulitidu mám. Občas na ni něco zkouším, nemyslím, že by něco dokázalo vymizíkovat úplně všechno. Ale je pravda, že pravidelným pohybem se to zlepšilo...:)
    Jinak co se "řešení" kvůli klukům týče, já nevím... Přítel si jakživ nestěžoval. :))

    propadliste-dejin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš fajn přítele, protože já znala spousty blbečků, pro které byl tohle důvod k ukončení vztahu nebo aspoň psychickému nátlaku na přítelkyně.

      Vymazat
    2. To jo, takových je určitě spousta... Ovšem s někým takových bych být ani nemohla. :)

      propadliste-dejin.blogspot.com

      Vymazat
  4. Celulitidu mám a taky ji moc neřeším. Jednu dobu jsem používala Celustin od firmy Topvet, ten je moc fajn ve spojení s každodenní masáží a pohybem, měla jsem po něm krásně hladkou pokožku, ale teď mi leží v šuplíku.
    Od Baley mám na celulitidu ze stejné řady vyzkoušený sprcháč, kvůli masážními kartáčku mi přijde hrozně fajn a ráda ho používám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na ten jsem nenarazila ještě, ale děkuju za tip, kouknu po něm ;-)

      Vymazat
    2. ahojky, taky ho doporučuju, mažu se s ním docela pravidelně a ráda, ale stačí od nich i skořičák, je levnejší a myslím, že skoro stejně účinný. Zejména po koupeli je to pecka, má opravdu výrazné prohřívací účinky. ale poroz na alergii na skořici.

      Vymazat
  5. Tenhle krém mam taky ještě někde doma, vůbec ho nepoužívam. Chystam se o něm napsat recenzi a poletí do koše. :-) Ale sprcháček je super díky kartáčku a ten peeling hezky zjemní pokožku, ale krém je děs.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :-) No ten můj sice neletěl (mažu si s ním nohy) :-), ale nechávala jsem si ho hlavně z toho důvodu, abych ho mohla vyfotit do recenze :-)

      Vymazat
  6. tiez som sa pokusala uverit tomu, ze mi tento krem pomoze :D niezeby som ho extra potrebovala, ale kazda starostlivost sa rata :) ale je pravda ze pokozka je z neho kraaasne jemna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě tělový krém, který se tváří, že je něco víc... Naštěstí aspoň tolik moc nestál :-D

      Vymazat
  7. Chtěla jsem vyzkoušet další přípravek od Baley z této řady, mám právě ten sprcháč s peelingem, který je vážně úžasný! Raději tedy sáhnu po něčem jiném a tento krém vynechám. Nemáš náhodou zkušenost s krémy od Dermacolu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výrobky od Dermacolu jsem kdysi měla a moc si to nepamatuju. Docela se mi osvědčily produktu od Nivea a nebo L´Oreal (ty jsou ale dražší).

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥