středa 25. dubna 2012

Úlovek měsíce - duben

Hezký slunečný den, dnes se zaměřím na úlovek měsíce za měsíc duben. Jedná se o Balea Nature noční krém. A už teď vás nebudu napínat a prozradím vám, že jsem z něj přímo nadšená!

Oficiální text
S BIO olejem z brokolicových semínek pro všechny typy pleti. Podporuje přirozenou ochranu vaší pelti a přispívá k její regeneraci během noci. Bio olej z brokolicových semínek pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství v Itálii, je bohatý na nenasycené mastné kyseliny. Bez obsahu silikonu, parabenů, minerálních olejů a barvících látek.



Můj názor: 
V první řadě je třeba asi konstatovat, že BIO výrobky já můžu. Ne, nejsem ovlivněna psychologickou masáží reklam a velkého Bio boomu z předešlých let. Co se týče potravin, tak z těch mám vysokoškolský titul a pokud je Bio pěstováno opravdu jako Bio a ne jen jako Bio označeno, tak hlasuju pro. A totéž mám ráda i u kosmetiky. 
Ze začátku jsem tomuto krému moc nevěřila (kvůli jeho ceně), ale už několikrát mě Balea přesvědčila, že jde mít za málo peněz hodně muziky. A totéž platí i v tomto případě.





Jak jsem již psala, tak z krému jsem nadšená! Opravdu. Doslova. Úplně. Baví mě balení - tuba. Takže žádné šmatlání do kelímku prsty. Na druhou stranu může někdo namítnout, že takto nelze vypotřebovat vše, ale já myslím, že odstřižení horní části tuby tento problém hravě vyřeší :-) Krém je tak akorát konzistence :-) Není ani moc hutný a ani moc lehký a roztékavý. Na mě je tak akorát.  Moc hezky se roztírá a dokonale se vstřebává. Skvěle hydratuje. Hezky voní. Nedráždí mi pleť (což jako majitelka pleti citlivé opravdu oceňuji). Prostě samá pozitiva!



- značka Balea (privátní značka drogerie DM) 
- cena 70kč 
- balení: 50 ml 
- hodnocení: 5/5


A co vy? Natrefily jste už některá na tento krém? vyzkoušely jste jej? Jaký je váš oblíbený noční krém? 


Hezký den vám přeje


                                                                                           Evelin ♥

15 komentářů:

  1. Taky jsem na BIO výrobky ujetá. Teď sem objevila značku Alverde, která je stopro přírodní a je skvělá. Koupila jsem si od nich taky noční krém na citlivou pleť a nemám k němu jedinou výtku. Posílám odkaz kdybys chtěla zkusit: http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produkte_gesichtsreinigungundpflege/produkte_gesichtsreinigungundpflege_nachtpflege/4416/alverde_sensitiv_nachtcreme_seide.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za odkaz, jsi hodná :-)! Určitě se po něm podívám a vyzkouším! Myslím, že tyhle 2 krémy stojí nejen za pozornost, ale i za srovnání :-)

      Vymazat
  2. Zrovna se porozhlížím po nějakém novém krému na noc na mou citlivou pleť a čtyři nebo pět stovek se mi za něj dávat nechce. Díky za tip ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemá vůbec zač :-) A kdyby ti přeci jen neseděl,tak si myslím, že by tě nemrzela ani ta cena :-)

      Vymazat
  3. Italská brokolice zní dobře... :)) Až někdy nebudu mít dost nočních krémů, třeba ho i vyzkouším. Jinak používám buď od Ryoru noční krém s výtažkem z červených hroznů nebo od Biodermy Hydrabio Riche cream, ten je taky skvělý (a asi na něj bude brzy recenze...:)). A drahý... :( :)

    http://propadliste-dejin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě mám z drahých krémů strach, zklamala jsem se Vichy, a od té doby mi to připadnou vyhozené peníze

      Vymazat
  4. já oční krém nepoužívám, mám sice jeden od oriflame a jeden od clinique, ale jsem na to šlompák a stejně jsem žádné rozdíly neviděla, když jsem se mazala.....já vím, že už bych měla, věk už se ozývá :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já už jsem tyhle krémy viděla, zaujalo mě, že jsou z různých druhů zeleniny, hlavně mě překvapil rajčatový :)
    Můj oblíbený krém je Aqualia thermal od Vichy, používám ho jako denní i noční a jsem s ním moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se značkou Vichy zklamala a od té doby k ní nemám důvěru :-(

      Vymazat
  6. Ahuj Evelin, chci Ti jen napsat, že když si mě ve VBA nominovala ty, tak já tebe taky :D :))
    http://sunnyym.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Dobírám teď Bioderma Sensibio AR, který je lehký a hydratační. Ještě se dělá ve verzi Sensibio Riche, ten je mastnější. Ale já jsem barbar, takže klidně i Dove nebo Niveu soft. Tento vyzkouším, ale ještě se budu radši DM vyhýbat, vždycky tam nechám fůru peněz :-) (rennnie)

    OdpovědětVymazat
  8. Také jsem už po něm koukala, ale zatím mám jen od Baley masky a tělové mléko, no vidím, že je na čase rozšíšit svou sbírku! :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥