pondělí 9. července 2012

"Beauty facts about me"

Na tuto řetězovku jsem narazila na blogu mých oblíbenkyň - Papaya a taky An. Vcelku se mi ten nápad zalíbil, tak jsem se rozhodla v něm pokračovat :-) Tak uvidíme, jak se vám má fakta ze světa krásy o mé osobě, mé zvyky, zlozvyky, aj. budou líbit :-)

odkaz

  • VŽDYCKY se odličuju
  • ráda zkouším novou kosmetiku
  • mám citlivou pleť
  • v pubertě jsem trpěla silným akné, ale nepoužívala jsem na ně žádnou kosmetiku, jelikož "si tím prý musím projít" - a tak si to teď asi vynahrazuju :-)
  • líčím se vždy, když jdu do práce
  • nemám problém se nelíčit o víkendu
  • trápí mě občasné akné a kruhy pod očima
  • s vlasy jsem hodně experimentovala - barvila, žehlila, natáčela, stříhala. Teď jsem si nechala vlasy zkrátit o 20 cm a doufám, že barvit budu až přijdou první šediny :-)
  • lituju, že jsem se nechala ostříhat
  • vlasy žehlím stále (cca 1x za 3 dny) a vždy používám nějaký ochranný prostředek
  • opravdu, ale opravdu nemám ráda lidský pot, můj nos je na něj obzvláště citlivý a štve mě, že některým lidem to nevadí a antiperspirant či deodorant považují za zbytečný luxus
  • z toho samého důvodu se v tomto počasí sprchuju několikrát denně
  • nešla bych spát bez vyčištěných zubů
  • jako dítě jsem nosila rovnátka kvůli předkusu, ale flákala jsem to a předkus mám stále
  • dříve jsem byla šílený nakupovací fanatik - "syslila" jsem si kosmetiku do zásoby, takže nebyl problém mít doma 5 krémů na ruce, 8 sprchových gelů, 3 odličovače, atd. Naštěstí jsem se naučila své nakupovací amoky regulovat
  • mám ráda kosmetiku Balea, Essence, Ziaja a Avon
  • mám celulitidu a ráda si kupuju přípravky proti celulitidě, ač moc dobře vím, že nic nepomáhá :-)
  • mám ráda sport, ale nezbývá mi na něj čas - a když už mám čas, tak jsem strašně líná
  • chci zhubnout - došla mi trpělivost s mou váhou, která momentálně činí 90kg
  • mám ráda světle šedé a béžové či světle hnědé stíny - nezakládám si na výrazných očních stínech
  • nedokázala bych existovat bez řasenky a tvářenky
  • věci, bez kterých se každodenně NEobejdu: kartáček, pasta, pleťová voda, krém na obličej, sprchový gel, gel na intimní hygienu, šampon, kondicioner, tyčinky od uší, balzám na rty, krém na ruce, deodorant.

A myslím, že to by prozatím mohlo stačit, co myslíte ;-)?

Příjemné pondělí vám přeje Vaše

Evelin ♥ 

15 komentářů:

  1. hned jak přijdu z práce, tak to musím dočist, teď by mi ujel autobus :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké :) :) Zase víme trochu více o tobě :)

    Hodně štěstí při hubnutí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chichi, máš pravdu - šup, šup, ráda bych si přečetla i tvá fakta :-) A děkuju, myslím, že štěstí budu potřebovat

      Vymazat
  3. Tyhle články mám moc ráda, je fajn se o tobě něco dozvědět :) Jinak v tom nakupovacím maniakovi se úplně poznávám... nechceš mi prozradit, jak se ti povedlo toho amoka regulovat? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se článek líbil :-) Já ti ani nevím - jednou jsem si prostě řekla - vážně to potřebuju? A nekoupila jsem si to. Pořád mám doma něco do zásoby, ale už ne v takových kvantech a od každého výrobku :-)

      Vymazat
  4. Taky se přidávám ke chvále, moc pěkný článek :-). Mi ke zhubnutí nejvíce pomohlo začít pravidelně jíst a pravidelně sportovat. Ale ze 66 kg se hubne trochu jinak než z 90. Držím palce! Hlavně nedrž žádné šílené diety nebo hladovku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu, budu se červenat :-) Ano, ano, já vím, jak an to, jen prostě nemám pevnou vůli a strašně jsem zlenivěla. Takže teď to holt nebude boj s kilogramy ale se mnou samotnou.

      Vymazat
  5. Hezký článek. :) S hubnutím to mám tak nějak podobně... Zhubla jsem, ale potom jsem byla několik měsíců nemocná a nějak to šlo nahorů a teď to jaksi ne a ne jít zase začít... Ale musím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně, nejhorší je začít... nesnáším ty moje stavy, kdy si řeknu: "od pondělí" a pak je středa večer, já se láduju brambůrkama a nejraději bych si nafackovala :-D

      Vymazat
  6. Pěkný článek :) To žehlení vlasů mě tak nějak vzpomínkami vrátilo do puberty, kdy jsem si je vlasy žehlila každé ráno jak pako, protože jsem neměla ráda jak se mi vlasy vlní :) Teď už na to to peču, naučila jsem se mít ty svoje vlny ráda a nemusím vstávat zbytečně brzo (jak já nesnáším vstávání :D). Jinak taky bych chtěla zhubnout (která z nás ne, že jo :D), ne že bych měla nadváhu, ale jsem taková hodně líná poslední dobou. Ono vlastně ne, že bych chtěla zhubnout, ale spíše trošku upravit jídelníček a začít se hlavně více pohybovat, to je pro mně primární, ty kila kdyby šly pak dolů, to už je jen takový bonus :) Tak držím pěsti, ať se ti to povede, chce to hlavně překonat samu sebe a neházet hned flintu do žita a půjde to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Překonání sama sebe je jeden z nejhezčích a nejvíce uspokojujících pocitů, které znám ;-).

    OdpovědětVymazat
  8. Taky chci zhubnout, váhou se pohybuju podobně jako ty... A už od začátku července si říkám, tak dneska s tím začnu.:D Je večer, já žeru ovoce po kilech.:D Tak si řeknu, tak zítra...:D A zase nic..:D Nemám na to prostě vůli..:D ALE!:D Dneska jsem se rozhodla, že budu jíst pravidelně po 2,5 hodinách.:D Po třech nemůžu, prt. to bych si poslední jídlo musela dát tak kolem desáté večer, prt. si ráno ráda pospím..:D Taky chci začít nějak cvičit, ale v tomhle teple se člověku nic nechce...:-/
    Každopádně, držím pěsti, ať se ti podaří přemoci lenoru a vlastní vůli...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně jsem na tom jsem já :-) Pořád si říkám, že začnu, že začnu a kde nic tu nic :-) Snad to zvládnu!

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥