úterý 10. července 2012

Pleťový gel Cien

Hezké úterý milé dámy :-)

Dnes mám pro vás recenzi na čistící gel od značky Cien. Tuto značku zakoupíte v každém obchodě Lidl - jedná se o privátní značku tohoto řetězce. A když jsem jednou v letáku viděla tento gel, tak jsem si řekla: "hmmm, určitě vyzkouším". A tak jsem vyzkoušela. A jak to dopadlo? Čtěte dál...

Cien - čistící gel
Český popis
Složení
Co se týče balení, tak se jedná o klasickou plastovou tubu (objem 150 ml). Cením si obzvláště "bytelného" zavírání. Někdy se mi stává, že tuby a lahvičky, které stojí na uzávěru, nejsou zcela dovřít a tak mi někdy může obsah vytéct, ale tady ne :-)
Čistící gel je dle výrobce určen pro normální a smíšenou pleť. Dále se na obale dočtete, že je šetrný a jemný k pokožce, vhodný pro denní čištění obličeje.

A teď k vlastnímu produktu a jeho účelu - čištění. Pro mě obrovské zklamání. Tak za prvé - od čistícího gelu očekávám, že když jej nanesu na obličej a budu kroužit a kroužit, tak prostě napění. Ne jak jar na nádobí, to ne, ale aspoň trošku. Tento gel ne - vůbec - prostě si jej jen rozpatlávám po obličeji, kde prostě jen tak klouže. A to mi vadí. 
Dalším záporem je fakt, že tento gel prostě nefunguje. Nebo aspoň ne na mé pokožce. Po sprše si pleť vždy dočišťuji pleťovou vodou a tolik vatových tamponků jako s tímto gelem jsem ještě nikdy nespotřebovala :-( Prostě mi přijde, že absolutně nečistí :-(
Jediným pozitivem tohoto výrobku je jeho vůně. Nevím zcela jak ji popsat, je to taková svěží, čistá vůně, ale trošku chemická. Nevím, já vůně popisovat nikdy moc neuměla :-D

Snaha o "napěnění"
 A hodnocení?
- značka: Cien (privátní značka Lidl)
- cena: 40 kč 
- balení: 150 ml
- hodnocení: 1/5 (za vůni a obal)


Znáte tuto značku kosmetiky? Vlastníte nějaký výrobek? 


Hezký den,

Evelin ♥ 

25 komentářů:

  1. Prý je to dobrý značka, ale mě moc neláká

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. J8 osobně ji mám hodně ráda, ale tento výrobek byl zklamáním. Na druhou stranu - musím říct, že každá značka má své lepší i horší produkty. A tenhle je holt pro mě tím horším :-(

      Vymazat
  2. Zajímavé, já jsem si pořídila peelingový gel ze stejné "kolekce" a jsem s ním moc spokojená! V nejbližší době o něm chystám článek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, i já mám ten peeling a to je tedy úplně jiná liga :-) Taky o něm chystám článek! A na ten tvůj se moc těším!

      Vymazat
    2. Ráda si přečtu i ten tvůj ;)

      Vymazat
  3. Já měla od Cienu jeden šampón ... u každé blogerky recenze, bla bla bla, nejúžasnější šampón, atd., atd. ... no kdo by to nezkusil za těch pár šupů :) Jenže moje vlásky dostaly těžkou ránu, šampónek letěl do koše a značka Cien si u mě cestu uzavřela navždy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já zase na šampony od této značky nedám dopustit! Vyhovují mi nejlépe a že jsem vyzkoušela různé značky! Ono je to o tom, že každý je individuální a co sedí jednomu nemusí sedět druhému :-( Mrzí mě, že s jejich šampony nejsi spokojená.

      Vymazat
    2. Tak určitě, recenze blogerek je třeba brát s rezervou, protože i kdyby něco vychvalovalo sto lidí, neznamená to, že to musí vyhovovat i tobě :)

      Btw ještě jsem si vzpomněla, že jsem měla sprcháč, ten nebyl vyloženě špatný, ale moji oblíbenou značku sprchových gelů nepřekonal :)

      Vymazat
    3. Ano, ano, přesně! Recenze jsou dobré, aby člověk třeba řekl, aha... tak tady to není úplně stoprocentní nebo aháá, to je zajímavý výrobek. Já recenze ostatních beru spíš jako inspiraci :-)

      Vymazat
  4. Taky jsem na tuhle značku četla jen samé chvály, tohle je první odlišný názor, takže díky za něj. Jsem ráda, když to vidím i z opačné strany...:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za recenzi.. Na Cien velmi často koukám a alespoň vím, čeho se vyvarovat!

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna nedávno jsem se na něj dívala a říkala si zda koupit či ne...:D No nakonec jsem si nekoupila, hlavně proto, že serepetiček na obličej mám dost..:D A asi si ho ani kupovat nebudu, až doberu ty stávající...:D

    OdpovědětVymazat
  7. Evelin, a nemohla bys udělat třeba recenze na nějaké? :) Uvažuji o koupi i dalších štětců a tak by mne zajímalo, čeho se vyvarovat a do čeho naopak jít :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně spíš docela láká ten peelingový gel... už se těším, až si přečtu tvoji recenzi... :)
    A značku samozřejmě znám, mám jejich sprcháč a opalovací krém, které jsou super... naopak jsem moc nebyla spokojená s kondicionérem.

    OdpovědětVymazat
  9. já mám z téhle řady peeling a je ůůůžasný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten peeling mám taky a chystám na něj recenzi ;-) A taky jsem s ním spokojená!

      Vymazat
  10. Mám tenhle gel, a mě teda taky nepěnil, tak jsem na něj vzala štěteček na čištění obličeje od Oriflame a hned je to jiný :D bez štetce bych ho hodila do koše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aháááá, no štěteček mě nenapadl... Vyzkouším :-)

      Vymazat
  11. mám peeling i gel a obojí mi vyhovuje, zřejmě věc názoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to možné... Na druhou stranu, mám peeling a ten je naprosto dokonalý!

      Vymazat
  12. Ahoj,
    souhlasím, tento gel je naprostá katastrofa. Moc nečistí, po používání se mi udělala na čele krupička =( Když jsem gel přestala používat, krupička zmizela. Fakt zklamání, protože mám i ten peeling, který je naprosto boží a už budu kupovat třetí balení.

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥