středa 25. července 2012

Samohřejivá maska

Příjemné středeční dopoledne moje milé čtenářky,


mám pro vás dnes recenzi na samohřejivou masku od značky Garnier. A jdeme na to :-)

Maska


Popis
Stejně jako spousta dalších dívek/žen, tak i já mám zejména na nose a tvářích rozšířené póry a strašně mě to rozčiluje :-) Bohužel vím/tuším, že nějaký supr, trupr extra super hyper účinný prostředek asi neexistuje. Což mi ovšem ani v nejmenším nebrání v tom, abych sem tam něco takové použila, že :-)
Do oka mi padla maska Garnier, jejíž balení obsahuje 2 x 6 ml. Co se týče balení, tak dle mého názoru není úplně nejpraktičtější a bez nůžek je tento obal absolutně nedobytný :-) Maska by se měla používat zejména na T-zónu (brada, nos, čelo) a myslím, že 1 pytlíček (6 ml) je až až a mě teda v pohodě jedna část stačila na 2 použití.
Maska je z řady Pure, čili je určena pro problematickou pleť. Obsahuje zinek a slibuje ozdravení pórů do hloubky na 7 dní. Ehm... Úplně si to tedy nemyslím... Ano, mám pocit, že mi maska póry stáhla a ony nejsou tak velikéééé (jupíííí). Ale musím přiznat, že jsem se teda 7 dní pečlivě pozorovala a bohužel musím konstatovat, že na 7 dní póry určitě nestáhne. 
Co se týče samotné masky, tak na pleti je opravdu samohřejivá a pro mě tak akorát, žádné pálení, to rozhodně ne! prostě takové příjemné teploučko :-). Po aplikaci je pleť příjemná, není vysušená a hezky hladká. Jako veliké plus musím konstatovat, že ač jsem majitelkou citlivé pleti, tak jsem po použití masky neměla pleť zarudlou ani nijak podrážděnou.

Na ruce

:-)


- značka: Garnier (myslím, že seženete v každé drogerii)
- cena: 30 kč (29,90,-; v akci v Tescu) 
- hodnocení: 8/10 



Celkově musím říct, že maska rozhodně není špatná a do určité míry plní, co slibuje. Na druhou stranu si ovšem myslím, že stejnou či podobnou službu udělají i levnější produkty. Máte zkušenosti s touto pleťovou maskou? 


Hezký (ikdyž deštivý) den,

Evelin ♥ 




PS: Změnila jsem hodnocení výrobků - a to z 5 bodové stupnice na 10 bodovou. A to jednoduše z důvodu, že při použití větší škály budu moci lépe posoudit drobné odchylky v kvalitě jednotlivých výrobků

10 komentářů:

  1. Já tuhle masku používám už roky na doporučení mé kamarádky a sama ji nemohu vynachválit. Mám ji i jako takovou relaxaci - miluju její hřejivý efekt - hlavně v zimě ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten samohřejivý efekt je vážně příjemný, obzvláště i v těchto deštivých dnech :-)

      Vymazat
  2. musím nesouhlasit, hlavně s tou poslední větou - já si myslím, že levnější už asi těžko :) na to, že stojí pár korun mi udělá krásnou pleť! měla jsem i dražší a stály za houby a strašně ráda se pak vracím zase k téhle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono každému sedí něco jiného :-) Ale jsem moc ráda i za opačný názor! Ta maska je fajn, neříkám, že ne, jen jsem čekala víc...:-(

      Vymazat
  3. Poslední fotka je bezva :D
    http://michelbook.blogspot.cz/2012/07/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. tuhle masku jsem měla několikrat a moc se mi libi ta hrejivost! zazraky se nedeji,ale rozhodne je prijemna.

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥