pátek 20. července 2012

Společnost posledních dní ...

Příjemné páteční dopoledne,

poslední 3 dny trávím v posteli s křečemi v bříšku či nad záchodovou mísou, tak můj dnešní příspěvek bude asi velmi velmi chabý, nicméně myslím si, že mí drazí společníci si zaslouží být veřejně pochváleni :-) A tady je má společnost v celé parádě :-)

ELLE, Gaviscon, Iberogast, piškoty a Coca-Cola
Zřejmě od nervů mám teď už několikátý den nepříjemné žaludeční potíže, ale kombinace Iberogastu, Gavisconu, piškotů a Coca-Coly je téměř dokonalá (velké díky bráchovi, že byl tak laskavý a zajel mi do lékárny a do obchodu)! Iberogast jsou nechutné bylinné kapky, které se prostě musejí zapít, jinak nevím. Ale zabírají! A to je hlavní! Doporučuji všem, co mají slabý žaludek nebo žaludeční potíže s náběhem na blinkání. V lékárně volně prodejný. Dospělý užívá 3x denně 20 kapek. Gaviscon je viskózní kapalina (možná spíše gel), který slouží k zamezení pálení žáhy (na kterou bohužel velmi trpím a to vlivem ne zcela funkčního svěrače mezi žaludkem a jícnem). Jestli tento výrobek obsahuje imaginární hasiče z reklamy nevím, ale vím, že tento přípravek pomáhá. Opět volně prodejné, cena za 300 ml 110kč.

Iberogast a Gaviscon
Dalším společníkem dnešních dní je srpnová ELLE. Je nutno poznamenat, že já a ELLE nejsme kamarádky. Já ji považuju za zbytečně luxusní a snobskou a ona mě zase za člověka, který není hoden listovat jejími vznešenými stránkami. A myslím, že nám tento vztah vyhovuje. Oboustranně. Ale někdy na sebe mrkneme a řekneme si "proč to spolu pro jednou nezkusit"? Zkusily jsme to spolu teď (ano, kvůli laku) a předtím kvůli tričku :-) Hmmm, asi jsem materiálně založená, těžko říct :-) Teď jsem ráda, že ji mám - kvůli článku napsaný Norou Fridrichovou (partnerka sportovního komentátora Roberta Záruby, který je prostě nepřekonatelný!!!), dále za ELLE trend kde jsem si mohla prohlédnout skvostnou Jitku Schneiderovou a v neposlední řadě si přečíst článek "Dobrovolně neplodný", který mi nabídl spousty námětů k přemýšlení.

David Beckham na titulce, lak na nehty jako dárek a piškoty
Co se týče laku na nehty, tak jsem si vybrala odstín 405 Rose Libertine. Pro mě je to příjemně korálově-lososová barva, která je na léto jak dělaná (můj názor). Co se týče aplikace - tak štěteček je daleko hustší a pevný, než na jaký jsem byla zvyklá. Kryje ve 2 vrstvách a opravdu schne velmi, VELMI rychle. Podle toho se s ním ale musí i pracovat. Výdrž podle mě asi spíš průměrná, mám jej třetí den a už mi začínají prosvítat špičky a to jsme velice nic nedělala. Tak uvidíme, jak bude držet dál.

Vybraný lak na nehty



Snad si posledních dní užíváte lépe jako já!!

Hezký den,

Evelin ♥ 

8 komentářů:

  1. S ELLE taky nejsem kámoška.. koupila jsem si ji jednou, ale stačilo. Zjistila jsem, že tam nejsou vůbec články pro mě. Dělají tam reklamu luxusnímu oblečení, které si nikdy nekoupím, protože na něj nebudu mít :D a články mě tam nebavily. A sto korun je podle mě taky dost. Teď si kupuju JOY za 40,- a jsem nadmíru spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  2. No...jestli Ti dělá společnost samotný David Beckham, pak to vůbec nemáš prázdniny k zahození:-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, když se na to díváš takhle... tak ano, je to vlastně docela fajn, nechat se od něj krmit piškoty :-D

      Vymazat
  3. S Elle taky moc nekamarádím, články jsou někdy psané na mě trochu povrchně a je tam hodně reklam. Většinou jí koupím jen kvůli dárku.
    Lak je pěkný, vážně letní barva. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mluvíš mi z duše! I já jej kupuju většinou kvůli dárku :-)

      Vymazat
  4. Mě osobně tento typ časopisů přijde (s prominutím) pro hloupé husy... Nechci nikoho urazit, ale je to normální bulvár, jen na lepším papíře:-) Takže ani lak by mě nepřesvědčil k nákupu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Relativně souhlasím :-) Já jej kupovala v trafice (Geco) na slevovou kartičku, takže když odečtu cenu laku, tak mě časopis vyšel asi na 18kč, což jde :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥