úterý 3. července 2012

stíny NYC

Hezké úterní dopoledne :-) 

Dneska se podíváme pod víčko stínům NYC (New York Color). Tuto značku zakoupíte zejména v drogeriích Rossmann a to za velmi příznivou cenu :-) Já si vybrala stíny v hnědých tónech, jedná se o odstín 967 - Picnic in Central Park. Tahle barevná kombinace se mi moc líbí, protože je taková decentní a nenápadná. 

Paletka NYC

Odstín, složení


Stíny nepráší, ale na druhou stranu musím říct, že jsem myslela, že jsou trošičku víc pigmentované, obzvláště odstín 2, který se mě osobně líbí nejvíc a tak mě trošku zlobí,
že jej musím nanášet víc (protože mám strach, že si ho brzy vypatlám) :-) 
No a výsledek můžete posoudit samy, na fotkách níže. Přiznávám, že jsem si na líčení nedávala bůh ví jak záležet :-) Frčím dnes "jen" do města na nějaké pochůzky, takže žádné velké líčení :-) Jak se vám líbí?








- značka: NYC (Rossmann, Přerov)
- cena: 50 kč 
- balení: 2,7 g
- hodnocení: 3/5 


Znáte tuto značku dekorativní kosmetiky? Vlastníte nějaký výrobek? Líbí se vám?


Sluníčkový den vám přeje vaše
Evelin ♥ 

14 komentářů:

  1. Měla jsem jednu rtěnku od NYC a byla hrozná. Pak jsem si chtěla pořídit jedny stíny, ale četla jsem na ně všude samé špatné recenze, tak sem od nich upustila. Nevím, nějak mě ta značka neláká, vždy mířím spíše k Essence z těch levných značek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jinak, taky mám ráda takové decentní líčení na běžné nošení, ale tady ty stíny se mi nijak extra nelíbí podle fotek. Myslím, že zůstanu raději u svých Alverde quattro stínů v odstínu Chocolate :)

      Vymazat
    2. Já právě moc recenzí nečetla a tahle kombinace se mi líbila moc, tak jsem si ji pořídila. Máš pravdu, není to nic, z čeho bych byla odvařená, ale nějaké veliké zklamání se taky nekonalo, takže dobré :-)

      každému se líbí něco jiného, mě se líbí moc tyhle stínečky :-) Ale asi kuknu i po těch Alverde ;-)

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. Tak tělových stínů mám teď docela dost... :) Ale jinak je to asi nejpozitivnější recenze na stíny od této značky, kterou jsem zatím četla... :) Musím se přiznat, že ji v obchodech trochu přehlížím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejpozitivnější? Asi vážně nejsou moc oblíbené... Já vždycky raději zavítám ke stojanu Essence, ale kamarádka vybírala lak, tak jsem koukala a tyhle mi padly do oka :-) je pravda, že od té doby, co používám bázi pod oční stíny už moc nevidím rozdíl mezi drahými a levnými stíny, co se týče výdrže... už hodnotím spíše pigmentaci a to zda-li práší...

      Vymazat
  3. Já jsem si teď od NYC zakoupila stíny za 29 Kč ve výprodeji :-D Musím říci, že za tu cenu bomba.. ale plnou palbu, tedy 79 Kč bych za ně asi nedala.. ;) Přijde mi, že docela práší.. :( Jinak zkušenosti nemám.. ;)
    Ale škoda té pigmentace, jinak by mohly být super..

    OdpovědětVymazat
  4. farbicky vyzeraju dobre, len skoda tej pigmentacie...inak mi vzhladovo pripominaju miss sporty a myslim, ze aj avon mal nejake taketo usporiadanie..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, Avon má podobnou skladbu a je na tom s pigmentací o mnoho lépe :-)

      Vymazat
  5. Hnědavé stíny používám jedině, ale tyhle jsou skutečně trochu neviditelné. Nu což, aspoň se tím vytvoří hodně natural vzhled:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, a ten natural vzhled máš pravdu - jako by se člověk skoro nenamaloval :-( Škoda :-(

      Vymazat
  6. Hm, tak stíny od NYC si asi fakt nebudu kupovat. Nejdou moc vidět a navíc hnědých a bronzových stínů mám dost. Mám od nich pouze jednu věc, lak, který jsem koupila ve slevě za 29 Kč, ale asi poletí do koše, nedá se s ním nalakovat pěkně. :-/. NYC mě nepřesvědčil. Užitečný článek, díky.

    OdpovědětVymazat
  7. aj ja som si kupila tieto tiene .. a práve to že niesú také nápadné sa mi páči :)používam ich už asi pol roka (skoro každý den) od leta dáko a neminula som ani ani 1/4 z jedného tieňa tak sa nemusíš báť ze ich rýchlo vypatláš ... je to tá konzistencia tienov na oči ktroá sa neminie tak ľahko :D ... aspon si ja myslím ... ale tak fakk moje sú ako nomé ešte stále :) ... inak ak chceš na mojom blogu práve prebieha GIVEAWAY mrkni sa ak chceš :) budem rada ak sa zastavíš :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥