úterý 11. prosince 2012

Tvářenka (Alverde)

Dneska se podívá na zoubek tvářence od Alverde. Já mám tuhle kosmetiku moc ráda a prostě jsem si potřebovala udělat radost :-) No a když jsem ji našla ve slevovém stojanu, tak se prostě nedalo nic dělat a musela být moje :-) To je jasný :-)


Tvářenka má hezký růžový odstín (04 SoftPink), který v typickém zeleném obalu vypadá krásně! Tvářenka je pudrová, nepráší, za což jsem ráda. Nějak se mi poslední dobou dařilo kupovat samé takové, které prášily až běda! Krásně se roztírá, jde nanést opravdu do ztracena a vytvořit tak přirozený efekt. Co se týče výdrže, tak já osobně se pohybuju kolem 8 hodin čistého času a to je fajn, si myslím. Slabinu shledávám v pigmentaci. Já jsem v zimě bledule bledá, takže mě vyhovuje maximálně i s jednou vrstvou, ale věřím, že mnohé z vás by potřebovaly vrstvy klidně 2 i 3. S klidným srdcem ji můžu doporučit vám všem, které s tvářenkami začínáte nebo si prostě jen nejste jisté, jak na to. S touhle tvářenkou to rozhodně nepokazíte! Vypadá hezky přirozeně a jsem si jistá, že po její aplikaci opravdu nebude vypadat jak Marfuška :-)



- značka: Alverde (DM drogerie)
- cena: 70kč (slevový stojan)
- obsah: nenašla jsem (a to mě teda dost zlobí...)
- hodnocení: 8/10

Tak jakože nemůžu úplně tvrdit, že by to byla hitparáda měsíce, to asi ne. Ale já mám tyhle jemné tvářenky ráda, rozuměj ty, se kterýma to ráno v 5, když se maluju skoro nemůžu přehnat a s východem sluncem nevypadám jak debil :-) Výdrž je obstojná, barva hezká, tak proč ne ;-) Takže, kdo z vás splňuje kritéria, tak s chutí do toho,  DOPORUČUJI.



Evelin ♥ 

18 komentářů:

  1. Od Alverde jsem asi ještě nic neměla. Tahle tvářenka není špatná, mám sice raději výraznější, ale na takový volnější den se určitě hodí :)

    OdpovědětVymazat
  2. nevypada spatne... skoda, ze mam tvarenek na zbytek zivota :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Tvarenka vypada super, ale ja takhle svetle tvarenky nemam rada, takze nic :( Ale alverde mam docela rada
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. OD Alverde jsem měla tvářenku 3x a to v odstínu pastel rose. :) A ta je tedy pigmentovaná dost. Tahle světlounká se mi líbí, momentálně hledám něco hodně decentního růžového, takže ji možná prubnu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá moc pěkně, bohužel mám tvářenek taky dost ještě tak na dalších deset let. Zvu Tě ke mně na vánoční obdarovávání, milá Evelin:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2012/12/vanocni-obdarovavani.html

    OdpovědětVymazat
  6. Tvářenku od Alverde jsem kdysi měla a byla jsem spokojená... Ale zase mě nenadchla natolik, že bych ji znovu vyhledávala... takže mám asi zhruba stejný dojem jako ty...

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá moc hezky akorát já bych snesla asi tmavší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Díky,jsem bledule,tak jí zkusím.

    OdpovědětVymazat
  9. Pro mě rozhodně tmavší, jsem sice bledule, ale mám ráda výrazné tváře. Mám už druhé balení od Miss Sporty v odstínu Nuts, je taková až do hněda, ale vážně mi vyhovuje. Nesmí se to s ní přehnat no :)

    OdpovědětVymazat
  10. Díky Eveli, já už o téhle tvářence taky pochvalnou recenzi četla, tak už se na ni chystám...:-)

    OdpovědětVymazat
  11. A já ji tam nechala ležet. No nejsem já husa? :D

    OdpovědětVymazat
  12. Já teď zrovna vyhrála jednu vyraznější tak jsem zvědavá jak to ráno vychytám :D.

    OdpovědětVymazat
  13. Nějakou tvářenku zrovna potřebuju a alverde bych chtěla vyzkušet. Jen zrovna tvůj odstín se mi na ftce moc nelíbí, asi by na mě byl moc světlý :)

    OdpovědětVymazat
  14. přesně tuhle mám a zrovna dneska, když jsem ji používala, jsem si říkala, že jsem tak tmavý typ, který potřebuje minimálně čtyři vrstvy :) ale je bájová, mám ji taky ze slev a od té doby, co jsem ji pořídila, do stojánku chodím koukat pravidelně (včera jsem koupila oční stíny alverde asi za 35,-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta vypadá moc hezky! :) A to, že to s ní nejde přehnat, mě docela přitahuje... :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak tahle tvářenka vypadá moc hezky..:-) Já jsem tvářenky nikdy moc nepoužívala, vlastně nějak ani nevím jak na to, ale asi bych měla začít, protože používám make-up a občas si potom připadám jako porcelánová panenka..
    Díky za tip, mrknu po ní..:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Já slevové stojany Alverde miluju. Naposledy jsem si odnesla krém na nehtovou kůžičku, který krásně voní, a tuhle tvářenku taky okukuju už nějakou dobu... tyhle pochvalný recenze budou moje smrt.
    Bibi

    OdpovědětVymazat
  18. Čo sa týka farby je to moja najobľúbenejšia tvárenka! Je to jemná studená ružová - veľmi jedinečný odtieň. Pigmentovaná je poriadne a dá sa to s ňou prehnať. Ak sa niekomu zdá, že slabo farbí, jednoducho si treba vybrať tmavšiu. Táto sedí hlavne bledulám, ktoré vyzerajú dobre v studených tónoch.

    Jediné, čo mi na nej vadí je, že je príliš perleťová (alebo ako to nazvať...). Preto ju nosím hlavne večer a cez deň takmer nikdy, tá perleť sa mi jednoducho nehodí na deň...

    Poznáte niekto tvárenku v podobnom chladno-ružovom odtieni? Ja som okrem tejto Alverde žiadnu nikde nevidela :(

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥