čtvrtek 7. března 2013

Micelární voda z kauflandu

Pohodové čtvrteční odpoledne, jaký jste měly dnešní den dámy? 
Snad jste to v práci/ve škole všechny zvládly a v lepším případě už sedíte doma u kávičky a odpočíváte :-) Já se s vámi chci podělit o jeden super truper úlovek :-)Přesněji se jedná o micelární vodu od firmy Blanchette B, což je privátní značka řetězce Kaufland. O téhle micelárce už v blogovém světě nějaké to slovo padlo. Jenže já do Kauflandu jednak moc nechodím a když už, tak jsem na ni zapomněla nebo ji neměli, no. Ale teď, teď ji měli!!!

Tato odličovací voda je dle obalu vhodná pro všechny typy pleti, je dermatologicky testována, hypoalergenní a obsahuje kyselinu hyaluronovou. Pomalu se ani nechce věřit, že tohle všechno je ukryto v téhle lahvičce :-)

Balení. Obyčejné, plastové, jednoduché, levné. Žádná parádička, která by upoutala na první pohled. Žádné vychytané dávkování, která má třeba Bioderma. I když, v tomhle se možná s mnohými neshodnu, ale mě to pumpičkování sice vyhovuje, ale muselo by vážně dobře fungovat a ne aby mi micelárka za pětistovku stříkala všude kolem :-( Takže tahle klasika mi teda vůbec nevadí!

Parfemace. Přiznám se, že nezastávám názor, že micelárka by měla být bez parfemace. Když produkt aspoň malinko nevoní, tak mám pocit, že mám místo pleťovku obyčejnou vodu a byla jsem tak nějak ošizena :-). Osobně je mi vůně moc sympatická. není vtíravá ani těžká, ale naopak svěží, příjemná a lehká.

Účinky. Naprosto dokonalé. Odličuje perfektně. Nemám pocit ulepeného ksichtíku. NEŠTÍPE v očích (!!!!). Poradí si se vším - s make-upem, linkami, stíny, tvářenkou... prostě vším! No že bych našla zázrak v 200 ml lahvičce ?!?!?


Abych byla fér, a neplkala tady nějaké věty, kterým ani nemusíte věřit, tak jsem udělala takový malinkatý test. V hlavní roli micelárka - Blanchette B a Bioderma. A jak to dopadlo? Myslím, že to ani nepotřebuje žádný komentář, posuďte samy... J8 byla překvapena!


- značka: Blanchette B (Kaufland)
- cena: 30 kč
- objem: 200 ml
- hodnocení: 10/10 

Já nemám osobně nemám slov a stále mám bradu spadenou dolů. Vůbec jsem nečekala takovéto účinky od vody, která stojí 30 kaček. Vím, že pro někoho je možná známka určitého luxusu a postavení mít doma na poličce Biodermu, ale to mě osobně se netýká. Já si na toto nepotrpím. Když na moji pleť působí stejně, tak nevidím důvod, proč bych měla platit 10x víc. Takže pokud nenajdu něco lepšího, tak zůstávám prozatím u této značky! Takže jednoznačně palec nahoru a doporučuju!

Co vy, znáte tuhle značku? Tuhle pleťovku/micelárku?

                                                                Evelin♥

52 komentářů:

  1. mám o ní v úmyslu psát v pondělí. :-D i když já osobně takhle jásat nebudu. sestra se po ní osypala, mně to naštěstí neublížilo, odličuje celkem obstojně, ale ne stoprocentně. já to beru jako nouzovku, ale nic u čeho bych zůstala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádka se zase osypala po zelené Biodermě :( Takže i lékárenská kosmetika může mít tyhle účinky.

      Vymazat
    2. Tak to jsem na tvoji recenzi fakt zvědavá!!! Uvidíme :-)

      Vymazat
    3. stopercentne ťa neodlíči nič, aj tak budeš mať na tvári mikročastice
      a navyše, na odličovanie sa ani micelárka nepoužíva, na to je určený čistiaci gél, ktorý existuje aj u Blanchette a je dokonalý, odlíči aj oči a bez štípania
      a keď sa niekto vyhádža, tak potom je asi na niečo alergický, nechápem, prečo všetci hádžu vinu na celé balenie

      Vymazat
  2. Ty jo, o té jsem ani nikdy neslyšela. Ale nějak nechodím do kauflandu. I když pro tohle bych byla ochotna nějakou cestu podniknout, tedy jestli za to fakt stojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus pohledat na internetu ještě nějaké recenze...

      Vymazat
  3. mě v očích teda malinko štípe, ale to se mi stává občas i u biodermy, když to s ní krapet přeženu :D jinak mě tedy, trochu vysušuje, tak nevím jestli to bude mnou a nebo tou micelárkou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak nevím... mě tedy neštípe vůbec a ani mě nevysušuje a to jsem suchá jako treska od podzimu do léta...

      Vymazat
  4. Mně s Biodermou stačí 3 tampónky a s touto jsem vypotřebovala aspoň 6 aje také mě štípala do očí a hrozně mi lepila... Je vidět, že každému sedne něco jiného :-) já zůstávám u Biodermy a zjistila jsem v lékárně, že na začátku prázdnin by měla být akce zase 1+1 :-) a dokonce na růžovou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Mě stačí stejný počet tamponků u BIodermy a této a nelepí ani jedna... Ale co člověk, to milión prototypů pleti, každému sedne fakt něco jiného... A když bude akce, tak vyrazím :-)

      Vymazat
    2. čistiaci gél - a potom vám bude stačiť už len 1 tampón na dočistenie Blanchette a vybavené, menšia spotreba tampónov, menšia spotreba micelárky

      Vymazat
  5. Už nic jiného ani nekupuju, je V.Y.N.I.KAJÍCÍ :)

    OdpovědětVymazat
  6. Do Kauflandu se moc nedostanu, ale 30,- je opravdu skvělá cena :)
    A ten test, to je super nápad Evelin :).

    OdpovědětVymazat
  7. Už ji mám téměř spotřebovanou a asi budu kupovat další :).

    OdpovědětVymazat
  8. Mě tahle micelárka taky nenadchla. Na oči mi nevyhovuje (to ale ani Bioderma). Nevím, proč oko dřít na 3x micelárkou, když to jde jedním tahem dvoufázovým odličovačem. A obličej sice odlíčí dobře, ale mám po ní trošku ,,lepivý" pocit, a proto si musím ještě obličej umýt vodou. Zato Bioderma pleť ZKLIDNÍ (mám citlivou pleť) a hydratuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pleť taky citlivou a navíc suchou a tohle mi nedělá :-( Ale ono každému vážně sedí asi něco jiného :-(

      Vymazat
  9. Tak to je mazec, za 30Kč :D Mám celkem nenáročnou plet, takže by mi mohla vyhovovat, mrknu po ní!

    OdpovědětVymazat
  10. Ja ji miluju a uz dojizdim druhe baleni... Hlavne narozdil od biodermy na mem obliceji NELEPI, coz nesnesu (a co me u Biodermy hrozne zklamalo... nevim, nejaka chemicka reakce s mym xichtem :)). Mam od Blanchette rada i jejich dvoufazovy odlicovac.

    OdpovědětVymazat
  11. Asi ji taky zkusím ale spíš než micelárku jako pleťovou vodu :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Používám ji zhruba rok, mám už třetí balení a strašně mi vyhovuje. Odlíčí všechno, dělá jemnou pleť a nevysušuje. Je to takový zázrak za třicet kaček :D

    OdpovědětVymazat
  13. aj ja ju mám a vyhovuje mi :)

    OdpovědětVymazat
  14. Měla jsem jí a byla spokojená. Jenže poslední dobou je v Kauflandu pořád vyprodaná, což mě docela mrzí. Jednou jsem zkusilo porovnat zelenou Biodermu a tuhle a na oči byla lepší Blanchette (lépe odlíčila řasenku, ani jedna nepálila) a na pleť zase a kousek lepší Bioderma. Ale rozdíl v ceně je obrovský.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rozdíl je opravdu propastný :-(

      Vymazat
    2. Je bohužel. Kamarádka měla tu zelenou Biodermu a udělala se jí z toho okolo rtů a na tvářích a bradě vyrážka. Takže ta si koupila velký drahý balení s tím, že jí opěvovaná lékárenská micelárka neuškodí a ono ejhle :/ Já aspoň měla vzorek :) Ale kvůli ceně si velké balení asi nekoupím. Jednou časem až budu vydělávat asi jo, ale jako studentka ne-e :)

      Vymazat
  15. Tak to je super :-) o dooosť lacnejšia alternatíva Biodermy, ďakujem Ti za tip :-)

    OdpovědětVymazat
  16. já snad nějakej Kaufáč půjdu nakonec hledat, ať to můžu taky posoudit:D

    OdpovědětVymazat
  17. Mám micelárku od Lirene a jsem s ní spokojená. Téhle jsem si ještě v Kauflandu nevšimla, ale možná se po ní podívám až tam vyjimečně zavítám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lirene jsem nezkoušela...:-(

      Vymazat
    2. Po Lirene se mi dělají červené fleky a hrozně mi po ní lepí obličej :(. Na druhou stranu mi zas vyhovuje Dermacol micerálka, po které mi obličej vůbec nelepí, ale dost lidí na ni taky nadává :)...

      Vymazat
  18. Pěkná poctivá recenze! Kdybys mě viděla, jak jsem teď osypaná, ale zachraňuju to Tea Tree vodou z DM, docela funguje. (Ren.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A z čeho prosím tebe????

      Vymazat
    2. Ren - zapoj trochu rozum, ak to polovice vyhovuje a tebe nie, čo z toho logicky vychádza? že každý človek je iný a na každého človeka všetko funguje inak, tak nehádž vinu na recenziu %

      Vymazat
  19. Jojo,znám jí a měla jsem jí,byla skvělá..
    Pěkná recenze :)
    Ale mlíko od téhle značky mě dráždilo..
    Zajímaví :) :D..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu mléku se asi vážně podívám na zoubek :-)

      Vymazat
  20. Jůůů v Kauflandu jsem byla na inventuře a počítala jsem zrovna tyhle věci na odličování :) Jedna slečna si ji tam hned brala, že jí hrozně vyhovuje :) Jinak u mě na blogu právě probíhá soutěž, ráda bych tě pozvala :)

    OdpovědětVymazat
  21. Snad si na ni vzpomenu až někdy zabloudím do Kauflandu. Musím ji otestovat

    Bublinka

    OdpovědětVymazat
  22. Na příští týden chystám recenzi (nejen) téhle micelárky ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Chtěla bych jen upřesit, že zelená bioderma není na odličování, ale jako tonikum proti akné, pokud se s ní někdo odličuje, tak je to taky pěkně padlý na hlavu;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, a já se s ní odličuju běžně, asi jsem tedy padlá :-) Nejsem jediná, odličuje dobře,t ak proč ne ;-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥