středa 6. března 2013

Pudr Stay Matt

Příjemné středeční ránko milé dámy :-)

Konečně jsem se odhodlala k napsání recenze na tenhle pudr, a to Stay Matte od Rimmel. Myslím si, že v blogovém světě (a snad i mimo něj) existuje jen málo těch, které o něm ještě neslyšely. Je hitem a stálicí mnoha bloggerek i vloggerek :-) No evidentně skoro všech :-)

Balení. Na první pohled prostě nic moc. Dost mi vadí, že víčko je sundávací a bez zrcátka a houbičky. Myslím si, že každý správný pudr by zrcátko mít měl. Rozhodně by mi to ulehčilo práci a starosti s tím, že si musím do kosmetické taštičky přihodit ještě zrcátko :-) Pudr mám v odstínu 003 Peach Glow, který mi dokonale sedí. Co se týče krytí, tak je tak akorát. Já osobně, nechci, aby pudr kryl hodně, jde mi především o fixaci toho, co jsem dokázala na obličeji vytvořit :-) A to tenhle pudr zvládá tak akorát. Na obličeji vytváří krásný přirozený efekt. V některých recenzích jsem se dočetla, že daným slečnám a ženám zvýrazňoval suchá místa, ale to já osobně nepozoruju, ač mám sama tváře suché.

Co je ale pecka jako blázen a rozhodně bych to od tohoto pudru nečekala je výdrž! Tady pudr opravdu dělá čest svému jménu a já zůstávám stay matt skoro celý den! Maximálně přepudruju malinko nos a čelo, ale opravdu jen minimálně a nejdříve tak po 4-5 hodinách! Takže suma sumárum - stačí mi pudr použít 2x denně, což je pro mě luxus, který jsem nepoznala než jsem objevila v létě tenhle pudr. Za mě jedině ano a ano a ještě jednou ano!




Tohle poslední balení jsem si koupila asi před půl rokem, a to v drogerii DM, kde byl i s make-up a to za krásných 159kč a to je nádherná cena, nemyslíte? Já myslím, že ano :-)

- značka: Rimmel
- cena: 109 kč
- objem: 14 g
- hodnocení: 10/10 

Znáte tenhle pudr? Je váš oblíbený? nebo máte jiného favorita?

                                                                Evelin♥

18 komentářů:

  1. Můj nejoblíbenější, už 3 roky nepoužívám nic jiného!

    OdpovědětVymazat
  2. Já se řadím k druhému táboru, co má ráda Smooth Skin od NYC. Ale i tak ho nepoužívám denně.
    Souhlasím, že je škoda toho balení, zrcátko tam dát mohli.

    OdpovědětVymazat
  3. Můj nejoblíbenější pudr, používám ho už úplnou věčnost a nedám na něj dopustit :) I když vyzkouším nějaký jiný, vždycky se k tomuhle vrátím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento pudr mám taky velice ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja ho používam nonstop je môj najoblúbenejší:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :) prosím prosím, máš v tom svém taky třpytky? Mám také odstín Peach Glow a až teď, když už mi zbývá jen třetina, jsem si po bližším prozkoumání všimla, že v něm mám droboulinké třpytky. Tak nevím jestli jsem dostala nějaký zvláštní kus, ale ty třpytky tam prostě jsou! Tak by mně zajímalo jestli je tam mám vážně jen já nebo i někdo jiný :)) Hezký den ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Je skvělý, také ho mám, ale bohužel mi spadl na zem a rozpadl se, takže ho nemůžu nosit v tašce, jelikož by se mi rozsypal.. takže ho používám jen doma, než odejdu z baráku. Já jsem ho měla s 50% slevou v DM.. teď mám slevu na Astor tak ho chci také vyzkoušet! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem momentálně nadšená a asi ještě dlouho budu z Dermacol invisible fixing powder. Opravdu vydrží celý den, na pleti je neviditelný, jen ji zkrásní a zmatní, miluju ho :). Asi nejlepší pudr, který jsem kdy měla.

    Viz zde:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/02/dermacol-invisible-fixing-powder.html

    OdpovědětVymazat
  9. P. S. Moc pěkný článek, jako vždy :).

    OdpovědětVymazat
  10. Už nepoužívám nic jiného a taky mě štve, že nemá zrcátko a jiné víčko, ale jinak je pecka! =)

    OdpovědětVymazat
  11. Zajímavé, že jsou buď vyloženě jeho příznivci nebo odpůrci... nic mezi tím :D já ho mám nejradši, je skvělý :)) jen je fakt škoda toho lehce rozbitelného nešikovného balení...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  12. Je skvělej..!! A teď ho mají v Rossmannu za nádherých 76,90 :)))

    OdpovědětVymazat
  13. Jsem ráda, že s ním máte takové skvělé zkušenosti jako já!

    OdpovědětVymazat
  14. Miluju ho, nejvíc, když ho vychytám ve slevě, jak to minulé balení. Toto jsem kupovala za 119 Kč, protože nemáme v našem městě Rossmanna :/
    Zrcátko mě neštve, používám ho jenom doma :)

    OdpovědětVymazat
  15. Popisem se mi zdá podobný jako krajkový od Dermacolu, který teď používám já :).

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem hrozný kopyto. Šla jsem si ho koupit na popud četných pozitivních recenzí a místo něj jsem si omylem vzala Match Perfection - s tím, že to je určitě on. Blb, no. Tak příště! :D Ale i s tímto jsem spokojená! Hlavně má moc fajn balení, uvnitř je zrcátko a prostor pro houbičku.

    OdpovědětVymazat
  17. Já používám krajkový pudr od Dermacolu. Až ho spotřebuju, chci vyzkoušet právě Stay Matte :)

    OdpovědětVymazat
  18. Taky používám tenhle je úžasný! :)
    http://terusweetgirl.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥