pátek 2. srpna 2013

Goodbye Damage

Příjemné páteční ráno,

dnes poslední den do práce a pak víkend. Já se těším, jelikož mě čeká svatba spolužáka z gymplu a doufám, že si to užijeme! Ikdyž tedy pořád nevím, co na sebe, bo to horko mě asi zabije :-) Navíc mají obřad venku, tak to bude asi zajímavé ještě :-) Popojedeme... Na paškál si dnes vezmeme řadu Goodbye Damage od Garnier na velmi poškozené vlasy.

*produkty mi byly zaslán PR zastoupením Gariner a já děkuju za možnost vyzkoušení
POSILUJÍCÍ ŠAMPON
Jsou vaše vlasy poškozené agresivním vnějším prostředím, nadměrným česáním nebo teplem? Složení obohacené o Keraphyll a výtažky z oleje amla poskytuje regerenaci poškozených vlasů dvojím účinkem. Zevnitř: Aktivní ovocný koncentrát proniká do vlasových vláken a vyplní jejich poškození. Zvenku: Zaceluje obal vlasu a navrací lesk. Výsledek: Odvrátí 1 rok poškození za 1 týden (instrumentální test šampon+balzám+sérum versus klasický šampon, 3 použití týdně).
Šampon sám o sobě je průsvitný, jemně mléčné barvy, řekla bych až perleťový. Konzistence je malinko řidší než jsem zvyklá, ale u šamponu to zas tak nevadí, pokud dobře pění. A tento pění dokonale! Stačí málo a na hlavě máte z pěny čepici :-) Vůně je taky naprosto dokonalá - typická pro léto - tropická, sladká a svěží. Fajn je i balení, kde kulička jako uzávěr hezky drží, na druhou stranu ten tvar se dobře otevírá. Co se týče účinků, tak po umytí jsou vlasy hrubší než obvykle, což přičítám tomu, že jsou opravdu dobře umyté. Účinky samotného šamponu proti poškození neposoudím, jelikož jej používám v kombinaci s kondicionérem.

POSILUJÍCÍ BALZÁM
Oficiální info je u balzámu stejné jako u šamponu, s tím, že po umytí se balzám aplikuje po celé délce vlasů až po konečky a potom opláchneme. 
(poznámka: Já dávám jen do délek a konečků, rozhodně nenanáším k pokožce hlavy, vlasy se mi poté hned mastí)

Balzám je co do barvy krásně sytě bílý. I konzistence je hutná, přesně tak jak to mám u balzámu ráda :-) Jak už jsem říkala (psala), dávám a spodní polovinu vlasů :-) Nechám působit (mezitím provedu očistu těla) a pak spláchnu. Vůně je u balzámu stejná jako u šamponu, z vlasů jde po umytí hezky cítit, což se mi líbí. Po použití balzámu jsou vlasy krásně lesklé, jemnější než obvykle (což je u mým mega suchých vlasů plus), krásně se rozčesávají, nepadají.
SÉRUM PROTI ROZTŘEPENÝM KONEČKŮM
Denní péče proti roztřepeným konečkům. Díky složení posílenému o ovoce amla promění vlasy s roztřepenými konečky na zdravě vypadající. Léčí a spojuje roztřepené konečky do jednoho. Vlasy se rozzáří a jsou hladké od kořínků ke konečkům. Výsledek: o 70% méně roztřepených konečků. Vlasy vypadají hladké, zářivé a zdravé.

Sérum může být podle návodu použito 3 různými způsoby:

  • aplikovat na umyté, osušené vlasy. Aplikujte několik dávek séra do dlaně. Naneste po celé délce a zaměřte se na konečky.
  • pro ochranu vlasů před použitím fénu.
  • aplikovat na suché vlasy v průběhu dne pro intenzivní lesk.
Balení je ideální, je totálně dokonalé - lahvička s pumpičkou. Konzistence je dost tekutá. Dám si jedno pumpnutí do dlaní a teče to všude jako blázen :-) Barva průhledná (čirá). Vůně je totožná s ostatními výrobky ze stejné řady. Co se týče účinků, tak používám před fénováním, žehlením i po samotném umytí. Vlasy jsou krásné, zdravé, lesklé a rozhodně je poznat rozdíl. Konečky se mi zdají zacelenější a vlasy celkově více ve formě.
- značka: Garnier
- cena: 50 - 130 kč (dle typu výrobku)
- hodnocení: 9/10

Celkově řadu hodnotím moc dobře. Sice je napráskaná silikony, ale na druhou stranu si říkám, že jednou za čas neuškodí :-) Jestli tahle řada dokáže odstranit až rok poškození, to si netroufám tvrdit, ale za sebe pozoruju lepší vzhled vlasů. Otázkou zůstává, jestli by k tomuto účelu nepostačilo jen sérum... Ale pokud jste úchyl jak já, tak vám vyhovuje, že máte doma na poličce hezky celou řadu :-)


Mějte fajn pátek!!!


                                                                        Evelin♥

8 komentářů:

  1. Celá řada vypadá velmi zajímavě :))

    OdpovědětVymazat
  2. vypadaj moc pěkně, docela jsi mě nalákala :D :D

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mně na tu řadu vždycky někdo naláká, ale vzápětí to nadšení někdo zchladí negativní recenzí, tak já nevím :D Je fakt, že k Garnieru nemám moc důvěru, ale tahle řada se mi docela líbí...

    OdpovědětVymazat
  4. táto rada je skvelá! už som raz spotrebovala šampón aj kondicionér, a teraz mám druhé balenia :)

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že mě tato řada docela natchla :)
    http://ordnarygirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za recenzi Evelinko..:) Na tuto řadu slyším samou chválu a když jsi jí pochválila i ty, budu si jí muset pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju za vaše ohlasy :-) Řada je vážně fajn a pokud trpíte na suché a zničené vlásky, tak z mých zkušeností si dovolím tvrdit, že vám aspoň minimálně to sérum pomůže!

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥