pátek 16. srpna 2013

Infočlánek

Příjemné páteční odpoledne milé dámy,

včera mi začala dovolená, ale ještě jsem se k odpočinku tak nějak nedostala :-) Vím, že blog poslední dobou malinko zanedbávám, ale nějak nestíhám. Vím, že je to obligátní výmluva, ale nedávná horka zanechala následky v podobě 3 dní v nemocnici na kapačkách a to člověk úplně nehýří nápady a inspirací. Sice už je mi daleko lépe, ale fit tedy úplně nejsem. A když už tedy nějaký čas je, tak se do toho zase zamotají různé společenské akce :-) Třeba jako před 14 dny svatba mého spolužáka z gymnázia. Člověk malinko ovíněn potom přemýšlí, jak je to vlastně fajn, že i 10 let od maturity se s těmi lidmi vídáte a vždycky začnete povídat tam, kde jste skončili :-)
Teď mě čeká 14 dní volna a já se na to moc těším! Po 4 letech bude mít stejně dlouhou dovolenou i můj muž, tak chceme využít čas naplno. Nějaké články vám přednastavím, ale na komentáře pravděpodobně reagovat nebudu, tak se prosím nezlobte :-) 
Užívejte zbytku léta a reálně online v září ahóóóój 

                                                                        Evelin♥

16 komentářů:

  1. Milá Evelinko, přeji, abys byla brzy fit a aby na tobě pobyt v nemocnici nezanechal následky, doufám, že se o tebe starali dobře. Fotky ze svatby jsou moc pěkné, tobě, tvému muži i novomanželům to moc sluší a já gratuluji. :)
    Užij si s manželem dovolenou a udělej nějaké fotky. :) Krásný zbytek léta. :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, děkuji ti moc :-* To víš, že na mě byli hodní, já bych se jen tak nedala :-) Fotky snad nějaké udělám :-) Děkuji, i tobě krásné léto!

      Vymazat
  2. Buď brzy fit!!! Klidé volno Ti přeji, Eva.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak si užij dovolenku a odpočiň si. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Co to, takové zprávy? :-O Mě pro změnu včera píchla vosa, v práci jsem ji přímáčkla loktem o stůl. Vůbec jsem nevěděla, že se mnou sdílí kancl, ale aspoň si můžu poznačit že protilátky proti vose máme s děckem splněné :-)

    No a vyrážíte někde na kola, nebo to ještě stihnem o víkendu do hospody?
    (rennnie)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rennie, v pohodě, je to už dýl, pohoda :-) jste s prďochem hrdinové, aspoň máte tohle "očkování" v cajku :-) brouku, Sýpku nestihneme, dnes večer odjíždíme do Prahy.

      Vymazat
  5. Já teda vedra miluju, asi jsem se narodila na špatném kontinentu, ale tentokrát jsem si to užila v práci bez klimatizace a chvílema jsem přemýšlela, zda se zhroutím k zemi hned nebo ještě chvíli vydržím. Přeju ti aby si byla brzo fit, protože pobyt v nemocnici není zrovna správně využitý čas. Užijte si dovolenou a pořádně si odpočiňte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Ano, ano, bez klimy nic moc. My ji sice máme, ale sedím od ní nejdál, takže jakoby nebyla... A pak 40 minut v torljebusu taky nic moc :-(

      Vymazat
  6. Jéjda, co to co to?, tak Ti přeju hlavně to zdravíčko a ať si s mužem užijete tu společnou dovolenku moc krásně (na to horko teda bacha). Jó ty svatby jsou taková příležitost k retrospektívám a vzpomínkám a je fajn, že zatím jsme spíše ve věku, že chodíme na svatby a né na pohřby !-), i když já na svatbě byla naposledka před čtyřmi roky, von už se snad nikdo ani nebere...Měj se moc a moc krásně kdekoliv!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti eM! Myslím, že to klapne ;-) Budu obklopena samými skvělými lidmi!

      Vymazat
  7. Tak ahój a užij si dovču! :P

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥