sobota 10. srpna 2013

Třpytivé tělové mléko

Příjemné sobotní ráno,

taky u vás včera pršelo? U nás ano a já se tak těšila! Bouřka mě zastihla v obchoďáku při nákupu nové helmy na kolo. Za okny slejvák a mě v hlavě jede, jak bude venku fajn. Vyjdu ven a prásk! Facka horkýho a vlhkýho vzduchu! Jak by člověk byl v tropickém pavilonu u nás v zoo na Lešné. No prostě hnus velebnosti! Ale dost naříkání nad počasím, vrhneme se na tělové mléko Summer Glam od Balea
Jedná se o výrobek z limitované edice, který má vonět jako tropické ovoce a obsahovat shimmer. Obal je klasická tuba se zaklapávacím uzávěrem, který dobře drží a těsní, což je fajn. Design výrobku je letní, veselý plný obrázků tropického ovoce. Konzistence mě malinko zklamala. Za mě je to spíše emulze, protože konzistence je opravdu taková tekutější. Na druhou stranu to šetří čas, jelikož se mléko dobře roztírá a dobře se i vstřebává. Vůně. Tělové mléko má sladkou vůni. Já osobně tyhle slaďárny moc nemusím, připadám si po nich taková zalepená, obzvláště v horku, ale na druhou stranu ta parfemace není přehnaně výrazná. Po rozetření se trošičku změní, ale žádné drasťárny :-) Účinky. Co se týče hydratace, tak Balea pro mě bude vždycky jen průměr. Na druhou stranu, tohle mléko mě do určité míry překvapilo. Pokožka je hebká a dle mého názoru poměrně dobře (na určitou dobu) hydratovaná. Co osobně mě ale příjemně překvapilo je třpytivý efekt. Pokožka se krásně třpytí, obzvláště teď v létě to vypadá moc hezky! Nejen přes den kdy pleť krásně prozáří, ale i večer kdy pleti dodá takový ten luxusnější nádech :-) Třpytky mě osobně připadnou do zlata. 
- značka: Balea
- cena: cca 50 - 60 kč
- objem: 200 ml
- hodnocení: 9/10

Za mě se tahle limitka povedla. Hydratace je za mě osobně průměr. Ale upřímně - kvůli tomu jsem si tohle mléko nekupovala, zajímal mě třpytivý efekt, který je podle mého mínění fajn, třpytky jsou tak akorát a výsledný efekt je decentní a přesto hezký.

Zaregistrovaly jste tuhle limitku? Máte?

                                                                        Evelin♥

15 komentářů:

  1. Značku Balea mám ráda, je cenově dostupná a mě ve většině případů vyhovuje. :)
    Tento krém neznám, ale ten třpytivý efekt mě láká, průměrná hydratace mi stačí, když se mi krém zalíbí, mažu pořád. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea sama o sobě je moc fajn,také ji mám moc ráda!

      Vymazat
  2. Ja mám tiež jednu baleu z tejtolimited edition..ale pineapple a má super vonu.. aj mna prekvapilo že konzistencia je taká riedka..ale nevadí mi to.. aspon sa lahko roziera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, člověk aspoň není celý mastný a ulepený :-)

      Vymazat
  3. Tuhle Baleu jsem si zrovna pořídila a taky se chystám na recenzi :). Za mě jsou skvělé ty třpytky, které vydrží na kůži i přes noc, naopak konzistenci jsem čekala lehčí a vůně mi taky připadá moc sladká a navíc potom trochu lepím :(.
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně zbožňuju vůni, kterou tohle mléko má. Mám i limitku z loňska (chytla jsem poslední vyprodávaný kousek asi týden předtím, než přišla na pulty nová), která voní taky báječně, ale tahle je ještě o kousek lepší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu loňskou nemám...:-( Mám z loňska tělové máslo se třpytkami a to je naprosto dokonalé!!!

      Vymazat
  5. Dneska jsem si koupila tělový peeling s vůní citronu a podmáslí :) Jinak třpytivá mléka si vždycky koupím a nikdy nepoužiju :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já koupím a pak mi trvá asi měsíc než se na to odhodlám :-)

      Vymazat
  6. Já na třpytko zrovna nejsem, ale když je to léto, tak do tohohle krému asi půjdu.

    OdpovědětVymazat
  7. Mě zaujal na tolik, že jsem ho darovala jedné slečně v Bloboxu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tedy doufám, že slečně udělalo radost!!!

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥