pondělí 23. září 2013

Linkujeme

Příjemné pondělní ráno.

Kdo mě už chvíli čte, tak ví, že nejraději mám linky, a to linky gelové. Jednak to s nimi hezky jde, drží jak hebrejská víra a jsou krásně černo černé. Jenomže to bych nebyla já, abych nezkusila taky něco jiného, že jo. Tak si dneska povíme něco málo o linkách ve fixu, a to jmenovitě o Super Liner Blackbuster od L´Oréal. Fixu mám v odstínu Extra Black.
Tahle fixa je mojí první, takže prosím berte mé postřehy s rezervou. Nejsem na linky ve fixu žádný specialista. Provedení fixu je podle mě povedené. Když jsem ji otevřela poprvé, tak jsem si říkala, jestli se nespletli a nedali na lihovku jen nápis L´Oréal :-) 
Celkové provedení mi připadne ale hodně povedené. Hrot je pěkně tenký, takže pokud nejste úplně dřevo dřevité, tak s trošku cviku máte linku za chviličku hotovou. Já sama ze sebe říkám, že udělat tenkou linku se mi podařilo udělat asi až na 8 pokus. Nevím, nevím, nějak mi to prostě s touto fixou moc nejde. Ale mega tlustou, na tu jsem machr :-)
Co mi na nich ale vadí je pigmentace nebo intenzita barvy. Na ruce paráda, černá jak vyšitá, ale na očích? Prostě jakési cosi šedo-černého... Takhle si černou barvu vážně nepředstavuju :-( Výdrž je obstojná. Vydrží celý den, ale ocásky linek se malinko rozmazávají, rozhodně nedrží tak jako gelové. 
- značka: L´Oréal
- objem: 7 ml
- cena: 159 kč (já našla v Ladyboxu)
- hodnocení: 7/10

Věřím, že s najdou lidé, kterým linky ve fixu jednoznačně vyhovují. Já osobně nadále zůstanu věrná linkám gelovým, se kterými se mi jednak pracuje lépe a jednak oceňuji, že ani v dešti, ani po 18 hodinách mimo domov se prostě nehnou.

Co vy a linky? Čím linkujete vy? 
                                                                        Evelin♥

13 komentářů:

  1. Já linkuju Dermacolem Precise Black z té jejich zebří kolekce... a spokojenost největší. Nerozmazává se, je totálně černá a drží celej den jak vytetovaná. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak asi budu muset vyzkoušet další linky :-) Jinak to nevidím :-)

      Vymazat
  2. jsi na ty linky hodná:-D U většiny lidí čtu jen samé pomluvy a za mě je to taky něco, co bych si znovu rozhodně nekoupila. Nevydrží, obtiskává se, pigmentace nula nula nic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. J8 právě četla hodně recenzí a byla jsem fakt udivena, jak jsou negativní... :-(

      Vymazat
  3. já linkuju střídavě, mám tekutý linky, fixku i gel.. :) a nejvíc mi vyhovuje asi taky gel. :)



    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že jsme se pěkně tématicky sešly, za chvíli taky publikuju na linky - a taky na l'orealské, ale ty gelové se štětečkem :) A rovněž jsem mírně zklamaná z pigmentace. Nicméně máš můj obdiv, že ses k tomu linkování fixkou odvážila, já jim prostě nějak nevěřím a nemám ani chuť to zkoušet, zkrátka s gelovými a tekutými nemám problém a čmárat si na oko fixou mi je tak trošku proti srsti:) Ale když už to v tom boxíku bylo... chápu:)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta fixa je fajn, že máš danou tu intenzitu, u gelových nebo tekutých může být někdy ten nános větší. Ale obavy jsem taky měla, jsem myslela, že si oko vypíchnu :-)

      Vymazat
  5. Já mám fixu od Essence a jsem s ní moc spokojená, psala jsem o ní i na blogu ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že fixu od Essence má i kamarádka, taky jsem to s nimi zkoušela a přišly mi tedy daleko lepší než tyto :-( A když porovnám cenu....

      Vymazat
  6. Mám fialové linky ve fixu od elfu, barva pěkná, ale hned mi vyschl :D
    Moje number 1 jsou momentálně tekuté linky od Catrice ;)
    :))

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ji také a není to úplně ono. Gelové jsou lepší.

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá docela dobře, ale ta tlouˇštka mě děsí! :O :D

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥