neděle 1. září 2013

Moje léto

Příjemnou neděli. 

Máme tady prvního září. Loni touto dobou jsem si užívala posledních prázdnin, s tím, že po prázdninách nastoupím do práce. A jaké léto bylo to letošní? 

1. Práce šlechtí. Poprvé jsem neměla volné léto, neměla jsem svobodu dělat si co chci a kdy chci. Na druhou stranu - nebylo to zase tak hrozné :-) Prostě klasický sterotyp :-)

2. Je nás víc! V červenci jsme si pořídili skinny morče jménem Cyril. Klidný pašík, který si jen tak hoví v rožku :-) V srpnu přibylo 2 měsíční miminko - Metoděj :-) Rošťák a hyperaktivní tryskomyš. Zrovna dneska budeme dávat nový pelíšek, tak snad budou mít kluci radost :-)
3. Cestovala jsem. Nebyly to žádné exkluzivní cesty do luxusních destinací, ale poznala jsem blíž rodnou zemi. Výletovali jsme po Znojmě, Ostravě a hlavně jižních Čechách. Tady se taky zrodila má nová vášeň - turistické známky :-)
4. Socializace. Poznala jsem pár nových a skvělých lidí (zdravím, Meduňko!), zintenzivnila návštěvy se starými kamarády z gymplu a o většinou se obklopovala skvělými lidmi!
5. Knihomol. Četla jsem jako blázen. Knihy mi ve skrze zpříjemňovaly cestu do práce a z práce. Schválně jsem to dnes spočítala a zvládla jsem přečíst 14 knih. Většinou se jednalo tedy o detektivky od Eda McBaina.

6. Hlavně přirozeně! Skoro žádná kosmetika, jen BB krém a řasenka. Pomalu už měním kosmetickou výbavu a chystám se na zimu, koumám make-upy, tmavší laky na nehty, nové zemité odstíny laků na nehty.


Jaké bylo vaše léto? Doufám, že jste si ho užily! Studentům a studentkám zítra držím pěsti!

                                                Evelin♥

11 komentářů:

  1. Cyril a Metoděj, velmi originální jména ;D
    Prázdniny jsem měla také pracovní, ale pouze z poloviny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Morčátka jsou nádherné <3
    A taky jsem celé léto četla jako blázen :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky sbíram turistický známky...a všichni se mi kvůli tomu smějou! Letos jsem svojí sbírku slušně rozšířila, zvládli jsme 14 hradů a zámků a spoustu dalšího :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné léto. :)
    My jsme se přestěhovali, koupili novou postel... a pořád se tak nějak zařizujeme... :) Ale jinak bylo léto super... Klidně by mohlo být i delší... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som si tiez v juli kupila morciatko, akurat to klasicke chlpate :) A rozmyslam, ze by som mu na jesen prikupila aj kamarata :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som si tiez v juli kupila morciatko, akurat to klasicke chlpate :) A rozmyslam, ze by som mu na jesen prikupila aj kamarata :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné léto jsi měla Evelínko, bylo tak trošku podobné tomu mému :-)...Taky jsem pořád pracovala a dělala jsem si, co chtěla jen jeden týden (což je teda málo, ale lepší než nic) a i my o prázdninách dostali přírůstek do rodiny, bohužel i úbytek, ale to už víš. Moc se mi líbí Tvoje tryskomyš :-). Já chovala křečky i morčátka v dětství a jednou se mi pěkně přemnožili, že jsem jich měla asi dvanáct :-), tak ať kluci hezky prospívají..A závidím Ti Tvou sbírku turistických známek, my s mýma holkama ji taky založily a něco málo máme, ale letos jsme ji vůbec nerozšířily, což je ostuda...Tak ať máš krásné září!!

    OdpovědětVymazat
  8. Jo, leto uz pak neni takove, kdyz uz nemas prazdniny :(

    OdpovědětVymazat
  9. Ty morčátka jsou krásná! Páni a těch známek! Je fajn, něco sbírat.

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně tak - hlavně přirozeně! :) Taky jsem toho na sebe nepatlala zbytečně moc :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥