středa 7. května 2014

Jak skladuju kosmetiku |3|

Zdravím vás :-)

Dnes se podíváme zase kousek do mého kosmetického soukromí. Tentokrát se to týká toho, jak skladuju svoji dekorativní kosmetiku. Historicky první článek na toto téma jsem psala v březnu 2012 a je až úsměvné a k neuvěření, s jakým málem jsem si tenkrát vystačila :-) Článek najdete ZDE.

Postupně se samozřejmě moje kosmetická sbírka rozrůstala a tak bylo potřeba najít nějaké náhradní "ubytování" :-) A tak jsem v lednu protentokrát natočila video (KUK) a to nevalné kvality.

Přiznávám se bez mučení, že po roce jsem opět zjistila, že prostoru je méně než věcí a tak jsem přemýšlela a koumala nad tím, co by mi nejlépe vyhovovalo. Upřímně... nejvíce nadšená bych byla z nějakého kosmetického stolku. Takový ten retro, kdy jsou tam 2 menší stolečky na krajích, uprostřed veliké zrcadlo. Ale jelikož koupě našeho domečku se protahuje (a tam si ho fakt pořídím !!!), tak jsem to vyřešila o hodně skromněji.  A to (kosmetickým) kufříkem.
Slovo kosmetický je v závorce, jelikož jsme ho kupovali v Baumaxu a myslím, že původně je určen k úplně něčemu jinému :-) Ale nejvíce mě tenkrát v Baumaxu pobavil jiný kufřík - byl plastový, růžovo-zelený a na ceduli bylo napsáno "lady edice". Tož pobavilo takto při nákupu v hobby marketu :-) Nejvíce na kufříku oceňuju, že je všechno pohromadě. Že nemusím mít x krabiček a šuplíčků. Prostě jen vezmu, přenesu do koupelny/k oknu/tam, kam potřebuju a můžu začít. Navíc se mi na nic nepráší a nemusím se zdržovat nějakým úklidem zaprášených věcí nebo praním zaprášených štětců. To by se mi takovými štětci asi ani nechtělo líčit.

Díky tomuhle kufříku jsem taky hodně věcí protřídila a musím říct, že se mi ulevilo...A hlavně uvolnilo místo :-) Ale nebojte - datum stěhování se blíží, tím pádem se blíží i koupě toaletního stolku a tím pádem....ano... hádáte správně - zase nová organizace a nákup nějakých těch nových kousků do sbírky :-)

A co vy? Jak skladujete svoje poklady vy?

Mějte se!


Evelin ♥

14 komentářů:

  1. Máš krásnou sbírku. Taky jsem v poslední době dělala kosmetickou čistku, protože jsem zjistila, že to mám neskutečně moc, spoustu věcí nepoužívám a některé mi nesedí. Kosmetický kufřík si plánuju taky pořídit, abych měla vše na jednom místě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je to super věc, ale jak to vypadá, tak si budu muset pořídit další :-)

      Vymazat
  2. Mně by se to do kufříku asi nevlezlo a hlavně by mě rozčilovalo věčné přehrabování.
    Když jsem dělala v Baumaxu, tak si pamatuju, že na tyhle kufříky chodily holky, co se učily na kosmetičky :) Je to prý to samé, co kosmetické kufry, ale mnohem levnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já byla šťastná, jak mám všechno pohromadě... a ehm, ehm... asi si budu muset koupit další :-) A myslím, že máš pravdu, je to to samé!

      Vymazat
  3. Krásná sbírka. Podobný kufřík by se mi taky hodil, ale menší. Měla bych se do Baumaxu vypravit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mám úplně stejný kufřík. Myslím, že je určený i na kosmetiku, protože v Baumaxu ho mají v několika barvách a červený nebo růžový by si asi chlap na nářadí nevzal :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já když tam byla, tam měli na výběr ještě růžový, oranžový, modrý a zelený :-)

      Vymazat
  5. wau, tak to je kufrik plný kozmetiky. Ja ju skladujem tak rozne, niečo v kupelni, niečo v spálni, podla potreby :)
    GIVEAWAY o kozmetický balíček

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě toto právě zlobilo, mít to roztahané :-) A jak na potvoru jsem vždycky v koupelně potřebovala to, co jsem měla v ložnici :-)

      Vymazat
  6. Evelinko, máš to krásné, taky bych něco takového asi uvítala, ale na druhoou stranu bych spíš potřebovala ta kvanta kosmetiky probrat a nechat si od každýho jeden kousek a byl by klid :D no není to cesta? co myslíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Meduňko, probírej a třiď, pak mi to všechno pošli a já si klidně koupím ještě jeden kufřík na poklady :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥