středa 13. srpna 2014

Levandulová kombinace k nezaplacení

Příjemnou středu přeju :-)

Už se nám to pomaličku půlí, týden se překlápí do druhé poloviny pracovního týdne a víkend je nám blíž :-) Nejedná se jen o samotný víkend, ale i o to, že mě čeká 14 denní dovolená :-) Óóóóó, jak já se těším :-) Sice nemáme naplánovanou žádnou dovolenou u moře (no jo, děláme fasádu), ale budeme s drahým spolu a jelikož ho čekají o víkendu narozeniny (třicáté!), tak dostane kolo a budeme drandit po Moravě na kole :-)
Aby i vám to ubíhá na víkend rychleji ubíhalo, tak si dnes můžete počíst o mojí levandulové lásce. Vlastně dvou láskách :-) Jedná se o levandulovou pleťovou vodu a levandulové tonikum. Obojí je od Karla Hádka a je moc děkuji Sabči za to, že mě na kosmetiku pana Hádka zlákala.
Levandulová pleťová voda (KLIK) je vhodná pro péči o citlivou pokožku s uklidňujícím účinkem. Díky obsaženým složkám je vhodná k buněčné regeneraci všech typů pokožky. Napokéhá zklidňovat podrážděnou či zánětlivou pokožku. Obsažené složky se mohou podílet na optimaliazci fyziologické funkce pokožky a tím podpořit funkci kožního mazu. Složení: Aqua, Panthenol, Urea, Lavandula angustifolia Oil, Lactic Acid, Allantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorabate.
Tahle pleťová voda je vynikající na očištěštění pleti. Já osobně ji používám ráno i večer. Ráno na čištění pleti (přeci jen se člověk potí, kůže se obnovuje, třeme obličejem o polštář,...) a večer zase na dočištění. Make-up samotný neodlíčí, ale dokonale vás zbaví jeho zbytků po odlíčení. 

- objem: 500 ml (balení s dávkovačem)
- cena: 234 kč

Levandulové pleťové tonikum (TADY) si klade za cíl úplně to samé jako pleťová voda. Trošku odlišné je složení (přeci jen je to tonikum, že jo): Aqua, Alcohol denat., Panthenol, Urea, Lavandula augustifolia Oil, Allantoin. Jediný rozdíl je v tom, že tonikum obsahuje 7 % alkoholu a chybí kyselina mléčná. Drtivou část roku jsem sušenka obecná a bála jsem se proto, jestli tonikum ten můj ksichtík nevysuší jako sůl mořskou tresku. Nakonec se tyhle obavy ukázaly jako naprosto liché. Tonikum absolutně neštípe, nedráždí, nedělá mi červené fleky a nevysušuje. Alelujá! 

- objem: 500 ml (balení s dávkovačem)
- cena: 247 kč

Teď vyvstává otázka - obal je stejný, složení skoro taky... Tak v čem je ten rozdíl? Jednoduše v tom, co tonikum umí s viditelnými póry. Ty vyčistí lépe než cokoliv jiného, co jsem ve své koupelně měla. Navíc je dokáže viditelně stáhnout a to je něco, co se mi opravdu líbí! Jasně, efekt neuvidíte ze dne na den. Já si prvních krůčků všimla po prvním týdnu (kdy jsem testovala 20 ml vzorek a začínala jsem mít "podezření") a abych věděla, že se mi to nezdá, tak jsem si prostě objednala rovnou 500 ml. Kdo má rád velká, ekonomická balení, tak pro něj, má eshop Karla Hádka k dispozici i 1000 ml balení :-) 

A konečný verdikt? 11 bodů z 10! Tohle je pro mě naprosto dokonalá kombinace vůně, účinků, praktičnosti, ceny. Prostě hodně hudby za málo peněz. A spokojená pleť!

Jaké jsou vaši oblíbené přípravky a stálice ve vaší koupelně při péči o pleť?

Evelin♥

10 komentářů:

  1. Ano, miluju tohle tonikum a taky se, až doplácám svou menší lahvičku, chystám na tyhle půllitrové. :) S bodováním absolutně souhlasím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla jen tester a byla to láska na první použití, takže jsem hned objednávala veliké balení :-)

      Vymazat
  2. Tyhle velké lahve vypadají jak takové ty dezinfekce :D Já mám momentálně doma Hadkovo citrónové tonikum, tak se na něj těším ;-) Tyhle Levandulové jsou taky super, měla jsem je ve vzorečku (taky od Sabči :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš naprostou pravdu - typická dezinfekce :-) Citronové tonikum??? Tak to mě zajímá!!!

      Vymazat
  3. Tak tonikum už mám objednané a k tomu samozřejmě víc věciček :D

    OdpovědětVymazat
  4. U KH na eshopu nikdy nejde koupit jen jednu věc :-)

    OdpovědětVymazat
  5. zrovna mi dochází tonikum od Mádary, tak jsem už u Hadka na e-shopu brousila :) ale nemůžu se rozhodnout které chci, takže si objednám asi 5 těch mrňosuků, levandule mezi nima taky bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty testery jsou skvělá věc! Člověk otestuje co mu sedí, stojí pár peněz a fakt vydrží! mě to maličké balení vydrželo týden a to jsem používala ráno i večer.

      Vymazat
  6. Vypadají pěkně,ale levaduli nemusím, jinak bys mě zlákala také :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On jich má pan Hádek na eshopu daleko více, nejen levandulové ;-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥