sobota 30. srpna 2014

Odličování s ubrousky? Děkuju, nechci.

Přeji vám příjemné sobotní ráno,

já za chvíli vyrážím na houby, ale jelikož jsem vstávala celkem brzy a mám čas, tak vám ještě rychle sepíšu moje dojmy, co se odličovacích ubrousků týče... Vyzkoušela jsem "zatím" jen dvoje. Jedny z Douglasu (které jsou všemožně vychvalovány až do nebes a já vůbec netuším proč) a potom druhé, od Balea. Odličovací ubrousky pravidelně nepoužívám, rozhodně to není něco, co by mě uchvátilo. Jednak mi to přijde strašně zdlouhavé a jednak mi tento způsob odličování nepřijde šetrný. 
Balení je prostě obyčejný plastový obal s odlepovacím otvorem. Tohle balení mi přijde nejméně praktické. Zlatý plastový box se zubatým otvorem, kterým můžete pohodlně vytáhnout kolik ubrousků potřebujete :-) Já si vybrala variantu pro citlivou a suchou pleť, bez obsahu alkoholu. Co se týče parfemace, tak ta je jemná a není téměř vůbec cítit. Co se týče samotných účinků, tak to by jeden zaplakal. Neodlíčí to absolutně nic. To, že to nezvládá gelové linky, s tím jsem tak nějak počítala. Že to nedá dolů komplet řasenku, to jsem si taky myslela. Ale že to nezvládne ani tužku na obočí, oční stíny nebo tvářenku, to už je na mě moc. Takže moje nervy a totální fail. Ale jo, využití jsem našla. V létě byly fajn jako ubrousky na osvěžení podpaždí. 

- značka: Balea (DM)
- počet kusů: 25 ks
- cena: kolem 40 kč (???)
- hodnocení: 0/10

Tak já utíkám :-)

Evelin♥

15 komentářů:

  1. Je pravda, že jednu chvíli jsem chtěla odličování ubrousky zkoušela, použila jsem jich dost, ale výsledek je takový, že ted používám k odlíčení houbičku a pěnu nebo gel... A má pleť je spokojená.

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase nedám dopustit na hydrofilní odličovací gely. Ubrouskem bych ten obličej drhla ještě teď :-)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě taky žádné neuchvátily. I na cesty si beru normální odličovací výbavu - dvoufázový odličovač Mary Kay a micelárku. Užij si víkend! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Bez ohledu kde jsem, pleť prostě musí být vyčištěná a odlíčená :-)

      Vymazat
  4. Odličovací ubrousky většinou používám jen jako pomocníka k odličování nebo na cesty..
    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě chtěla vyzkoušet v domácích podmínkách nějaké, které bych případně sbalila na cesty... a zjsitila jsem, že asi raději žádné.

      Vymazat
  5. Já ty z Douglasu mám ráda. A přesně tyhle jsem si koupila včera, tak jsi mě moc nepotěšila :D.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem zvědavá, jestli naše dojmy budou stejné nebo ne :-)

      Vymazat
  6. Já ubrousky normálně nepoužívám, ale měla jsem jedny od Misshy v Misshaboxu, 40 za asi stovku, a teda klobouk dolů, odlíčily mě líp než lecjaká micelárka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lépe než micelárka? Tak to teda koukám! To vyapdá na velice šikovné ubrousky!

      Vymazat
  7. Já měla akorát ubrousky z Douglasu a od Nivey. Ani jedny nebyly dobré a spíš mi rozhodily pleť, než by mi byly k užitku. Už mi nesmí přes práh :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja používam len navlhčené obrúsky pre bábätká. Aj to len na oči, alebo v priebehu líčenia na menšie doladenie. Kika

    OdpovědětVymazat
  9. Odličovacie obrúsky som skúšala doposiaľ ako prvé tieto a neviem, bola som celkom spokojná, povlak na pleti mi nezanechali, odličovať sa s nimi dalo, čo mi ale vadilo bol fakt, že riasenku odličovali minimálne a celkovo trebalo na pleť dosť tlačiť, aby som sa mohla odlíčiť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥