středa 15. října 2014

Další z dalších BB

Tak jsem tady zase milé dámy,

Abych aspoň trošku dostála svým slibům, tak jsem si pro vás připravila další recenzi, tentokrát na další z dalších BB krémů. Já osobně jsem si myslela, že jejich móda ustala, ale opak je asi pravdou. Tento je od Garnier a celým jménem se jmenuje Pure Active 5v1 BB Cream.
* děkuji PR zastoupení Garnier za poskytnutí výrobku k recenzi
Oficiální informace o výrobku říká, že je to dermatologicky testovaný krém, který je obohacený o nové složky a minerální látky, které účinkují při zdokonalování a krytí nedostatků pleti a překrývání nečistit. Kyselina salicylová působí antisepticky. Přidané minerální pigmenty mají za úkol vyrovnat nedokonalosti a zároveň vytvořit přirozený vzhled a zdravě vypadající pleť. 
Obal je podle mě klasika - tuba s odklápěcím víčkem. Víčko dobře těsní, takže nikde nic neteče, což jenom vítám. Konzistence je hutnější a poměrně blízká asijským BB krémům. Dobře se roztírá a zapracovává se štětcem. Zkoušela jsem i prsty a jde to i tak, ale tímto způsobem se mi moc nedaří rozetřít do ztracena. A to hlavně z toho důvodu, že odstín je ZASE do oranžova. Když já tomu prostě vážně nerozumím. A to mám odstín light. Když jsem vytlačila zkušební dávku na hřbet ruky, tak jsem jen protočila panenky a hlavou mi šlo WTF. Na druhou stranu je pravda, že na obličeji to taková oranžáda není a jak jsem psala výše, štětcem to hezky jde do ztracena. Krytí je střední, takže nějaký ten pupínek nebo krupičku zakryje. Pokud máte akné silnější, doporučuju použít korektor, protože když tohle BB navrstvíte, tak vyleze na povrch právě onen oranžový odstín. Vůně je taková svěží, na mě působ hodně letně. Jde o kombinaci citronů a okurek a přijde mi to jako vůně typická pro řadu Pure Active.
Co se týče slibovaných účinků, tak souhlasím s tím, že zmatňuje a redukuje nedokonalosti. Stejně tak sjednocuje začervenání pleti. A hydratuje. Což je s příchodem podzimu fajn. Co jsem na vlastním obličeji nepozorovala, tak je odstranění černých teček (kdyby něco takového bylo, tak to kupuju na kila!) a stahování pórů.

A co vy a tohle BB? A které BB je podle vás to nejlepší?

Evelin♥

6 komentářů:

  1. Je mi celkem sympatický, ale ten odstín je vážně naprd :(

    Řasy jako vějíře

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, v zimě je ten odstín mimo... tedy rozhodně pro mě jako pro bledulku

      Vymazat
  2. Kúpila som si ho ešte na jar a pre mňa veľký omyl. Kvôli odtieňu som ho chcela používať cez leto, ale nakoniec som v lete nepoužívala nič. :D Teraz mi len leží v šuflíku, vyzerám v ňom ako mrkva. :D

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě přes léto říkám, jak dopatlám všechny tyhle oranžády, jenže lítám na bruslích a u vody a na make-up není ani pomyšlení :-)

      Vymazat
  3. Už žádný BB nekupuju kvůli nechutným mrkvovým odstínům. Po špatné zkušenosti se zoxidovaným loreálem nude magique v odstínu 100 jsem se zařekla, že nebudu kupovat už ani makeupy v drogerii. teď testuju zuii makeup. Jsem zvědavá. Žádné silikony tedy a barvy světloučké dokonce až moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt??? Bez silikonů a světlé odstíny? To mě zajímá!

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥