pátek 21. listopadu 2014

Pryč s BB

To že je pořád kolem nás BB horečka je asi každému jasné. Ze všech stran se na nás valí asijské BB krémy, ale i BB krémy drogérkových značek, které ovšem kvalit těch asijských prostě nedosahují. BB krémy, tedy alespoň většina z nich, jsou výjimečné zejména svou vysokou krycí schopností. Jenže jak tenhle nános večer sundat dolů? Někomu stačí micelárka, někdo jiný preferuje oleje, jinému zase stačí odličovací mléko. A já dneska vsadila na bublinkový čistič od Skin 79.

Oficiální info jsem našla tady. Komu se nechce klikat, tak si to může přečíst tady nebo ať přeskočí odstavec :-) Jedná se o přípravek pro odlíčení make-upu a čištění pleti vyrobený přímo pro uživatelky BB krémů. Je vhodný pro všechny typy pleti, a to včetně té citlivé. Díky pěnícím mikročásticím dokonale vyčistí pleť. Zároveň přirozeně hydratuje a detoxikuje. 
složení ...
Jedná se o o odličovač, se kterým je aspoň trošku zábavy :-) Balení je lehučké, plastové. Pumpička je pohodlná. Bohužel mi ale přijde, že na jedno "pumpnutí" vyteče docela málo. Celé čištění a hydratace je za přítomnosti kyslíku, který proniká do pleti a decentně lechtá na tváři, zatímco odstraňuje make-up z vaší tváře. Je to jednoduché jako facka! Gel rozetřete na vlhké tváři a sledujete v přímém přenosu, co se děje (viz foto). Z mléčného gelu se mění na pěnu, která je plná bublinek.
Já nechávám gel tak minutku působit a pak pod sprchou jen opláchnu vodou. Celá aplikace a procedura je strašně moc příjemná a hlavně mě baví ten bublinkovací efekt. Po použití je pleť v pohodě - nepne, nesvědí není podrážděná. Jediný nedostatek vidím v tom, že pleť není čistá úplně. Je potřeba dočistit micelárkou nebo něčím jiným. Ale obvykle jeden tamponek stačí, což je fajn. 

Já kupovala na e-shopu Madalenky, teď nově Kosména, ale v nabídce jsem ho už nenašla. Ale nahoře v článku je odkaz na výrobek z českého e-shopu. 

- značka: Skin79
- objem: 100 ml
- cena: kolem 400 kč (je ale hodně pohyblivá, záleží kde nakupujete)
- hodnocení: 9/10

Tak co, znáte? Máte? Líbí se vám takové odličování?

Mějte se hezky,

Evelin♥

7 komentářů:

  1. Tak tento by som brala všetkými desiatimi...vyzerá veľmi dobre!

    OdpovědětVymazat
  2. Vidíš, já ho zkoušela ze vzorku a byl docela fajn. Tak ho třeba někdy pořídím znovu, díky za připomenutí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :-) Já bych si na takové připomínání potřebovala pořídit notýsek :-)

      Vymazat
  3. Já jsem ho zkoušela ze vzorečku a byl fajný :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že jsi mě nalákala :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥