pátek 7. listopadu 2014

Skin Match pudr |Astor|

Krásný začátek víkendu :-)

Za námi je další týden a před námi  Ale článek nebude o tomto, nýbrž o dalším z řady pudrů, které jsem vyzkoušela. Jedná se o Skin Match od značky Astor. Já na ty recenze pudrů moc nejsem, buď prostě plní svoji funkci nebo neplní, to je jednoduché.
Podle výrobce by pudr měl s pletí dokonale splynout. Díky bio-fúzním pigmentům a světlo rozptylujícím složkám zase dopomoct ke svěžímu vzhledu. Pudr SkinMatch lze použít klasicky na make-up nebo i samostatně. Je dermatologicky testovaný. Balení obsahuje zrcátko a houbičku pro snadnější aplikaci.
Balení je mi přijde spíše jako paskvil. Ano, obsahuje zrcátko a labutěnku, ale až ve "spodním" patře. Takže mi přijde vlastně dost nepraktické. Není to žádná hrůza... Ale mě to prostě vadí. Jsem zvyklá na obyčejné balení - otevřu a hned je tam zrcátko i pudr a můžu se do toho pustit. Odstín  jsem volila 200 Nude. je to jeden z nejsvětlejších a v obalu vypadá skoro až oranžově, ale na pleti to tak nevypadá. Je pravda, že hezky splyne s pletí.
Parfemace je klasická pudrová, nic výrazného. A na pleti po aplikaci ani nejde cítit. Co se týče výdrže, tak vydrží opravdu celý den. večer je pořád co odličovat. Jen moc nedoporučuji na suchou pleť, obzvláště v zimě, protože u mě měl tento pudr tendenci zvýrazňovat suchá místa. Ovšem v oblasti T-zóny doporučuju v průběhu dne přepudrovat.

- značka: Astor
- obsah: 7 g
- cena: cca 150 - 180 kč
- hodnocení: 8/10

Jaký je váš oblíbený pudr?

Evelin♥

.....

4 komentáře:

  1. Ja mám v poslednej dobe obľúbený od Rimmel Stay Matte a je veľmi dobrý za dobrú cenu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stay matte od Rimmelu je úžasný, taky jsem ho měla a byla jsem moc spokojená!

      Vymazat
  2. Fixační od Artdeco, tyhle barevný mě neberou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fixační jsou obecně lepší než barevné. Mám fixační od Dermacolu a je fajn. Ale ten od Artdeca asi omrknu :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥