čtvrtek 13. listopadu 2014

Svobodný muž a peeling

Zdravím vás :-)

Zase si dělám pořád ve fotkám a zjistila jsem, že tady mám několik desítek fotek s produkty, které už jsou dávno vypotřebované. O některých je škoda ztratit vůbec jediné slůvko, u některých by to bylo naopak škoda. A to je případ i pleťového meruňkového peelingu od značky FreemanPřiznám se, že jsem peeling kupovala už někdy začátkem roku a nalákaly mě na něj kladné recenze. Takže když jsem se vydala do (tehdy ještě) Schleckera, tak jsem neváhala a sáhla jsem po něm.
Výrobce uvádí, že peeling obnovuje strukturu pleti, hloubkově čistí a jemně tak odstraňuje odumřelé kožní buňky a stimuluje jejich přirozenou obnovu. Účinnými látkami je výtažek z meruňky, vitamin C a E a další exfoliační složky (info zde).
Balení je klasická oranžová tuba, která je poměrně měkká, což je fajn, aspoň ve sprše s obalem nezápasíte a jde z něj peeling dobře ven. Vůně je božsky meruňková. Na těle se rozvine do meruňkovo-jogurtové, což taky není úplně k zahození. Konzistence je krásně krémová se zrníčky. Zrníčka jsou spíše drsnější, ale tak akorát. Jsou dostatečně veliká na to, aby dokázala odstranit odumřelé buňky, na druhou stranu ne tak velká, aby nepříjemně dřela.
Po aplikaci je pleť příjemné hladká a hebká. Já jsem sušenka a mažu se každé ráno i večer, po každé sprše/koupeli. Ale s tímhle peelingem pocit suchosti a nutnosti se namazat úplně nemám.  Žádné sucho, žádné červenání nebo pocit svědění. Za mě jeden z nejlepších peelingů!

- značka: Freeman
- objem: 150 ml
- cena: cca 160 kč
- hodnocení: 9/10

Jaký je váš oblíbený peeling?

Evelin ♥

18 komentářů:

  1. Tak to zní skvěle. Vlastně jsem kdysi měla malé balení a byla jsem s ním velmi spokojená... :) To zní jako že budu muset koupit velké... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež som ho kedysi mala a bola som spokojná, marhuľové peelingy sú skvelé. Mala som rada aj ten od Alverde, ale nejak mu zmenili zloženie a teraz sa mi už až tak veľmi nepáči...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přijde, že Alverde teď hodně mění složení...:-( A je to škoda :-(

      Vymazat
  3. Já ho mám taky, ale nemůžu se dokopat k tomu ho spotřebovat. Příjde mi to jako klasický průměrný peeling, žádný zázrak.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich vyzkoušela už hodně a tento je jeden z mála, který mi opravdu sedí. Ale kosmetika je hodně individuální věc, to je pravda

      Vymazat
  4. Měla jsem vzoreček, a byl docela fajn. Akorát se mi v něm moc nelíbily parabeny, takže bych asi do plného balení nešla :-) Jinak teda musím přiznat, že jsi mě dostala, článek jsem musela přečíst dvakrát, abych našla toho svobodného chlapa (a závity mi secvakly), nějak jsem čekala historku s tvým mužem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se nad tím někdo pozastavil ;-) Udělala jsi mi radost :-)

      Vymazat
  5. Mně nevyhovoval, protože mám mastnější pleť a potřebuji důkladné čištění.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky ho mám, už několikáté balení, je to můj oblíbenec:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Několikáté balení? Mě přijde téměř nadlidský výkon to velké balení spotřebovat :-)

      Vymazat
  7. Naprostý souhlas, jediný peeling, který jej u mě překonal je peeling od Clinique. Za mě tento Freeman rozhodně nejlepší peeling z drogerie, navíc ta cena je vzhledem k velkému obsahu fantastická! :)

    Lesk na zuby???

    OdpovědětVymazat
  8. Já momentálně používám peeling od Himalayi se kterým nejsem vůbec spokojená, zato tenhle vypadá moc slibně. Díky za tip! :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se chystám na čistící pěnu od Himalay, tak teď nevím...

      Vymazat
  9. Ja používam tento peeling už roky, na tvár aj lakte a kolená.
    Napriek tomu, že používam občas aj iné, vždy sa k nemu vraciam.
    Kvalita a cena skvelá !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na lokty ho taky používám, ale nechtěla jsem to psát :-D

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥