neděle 30. listopadu 2014

Zase ten knír ...

Krásné nedělní ráno :-)

Dnes je poslední den listopadu a s ním končí i tzv. Movember. Možná si pamatujete, že jsem o něm psala loni, a vlastně i v roce 2012.  Movember je každoroční kampaň, při které si muži nechávají narůst kníry a to za účelem zvýšení obecného povědomí o mužském zdraví. Jde hlavně o rakovinu prostaty a varlat. A musím přiznat, že některým známým osobnostem to s knírem vážně moc sluší :-) A někteří vypadají jako úchyláci :-)
zdroj


Jenomže otázka je jiná - co když má kníra ženská? To už zas tak sexy není. Teda... proti gustu... :-) O tom jak si poradit s knírem už jsem psala v článku o tady. Jenomže, ono to těmi pásky začalo bolet. Nebylo to nic, co by se nedalo vydržet, ale když mi pásky došly, tak jsem se v drogérii poohlížela po něčem méně bolestném. A světě div se, našla jsem! V Rossmannovi jsem natrefila na depilační krém na tváře a oblast bikin od firmy Opilca. Hoho, krém? Za zkoušku nic :-)

Oficiální info říká, že tento jemný depilační krém s heřmánkovým extraktem byl speciálně vyvinut k odstraňování přebytečných chloupků v oblasti obličeje a citlivých míst jako jsou třísla a podpažní jamky. Heřmánek je známý svými zklidňujícími účinky (zde).
Obal je obyčejná plastová tuba s kýčovitým obrázkem měsíčku lékařského (děkuju za opravu!). Nevím proč, ale okamžitě mě napadla asociace s Indulonou :-) Vůně je sladká a cítíte ji celou dobu pod nosem. Po aplikaci ale už cítit nejde. Konzistencí je to hustý krém, který naneste na požadované místo, necháte zhruba 5 min působit a jednoduše setřete přiloženou stěrkou. Jednodušší už to ani být nemůže. A funguje to? Ano! Přesně takto! Místo mě osobně vydrží bez chloupků 3 - 5 týdnů.
- značka: Opilca
- objem: 75 ml
- cena: 100 kč (já kupovala v akci kolem 70 kč)
- hodnocení: 10/10

Za mě naprostá dokonalost! Jednak nemám kníra jak mužatka, jednak to nebolí a jednak je to otázka pár minut! Yes!

A teď se přiznejte, která z vás taky řeší kníra :-)

Evelin♥

7 komentářů:

  1. Zrovna nedávno jsem provozovala sado maso party s Baleou, a uvažovala o něčem méně surovém. Díky za tip! PS: všechny ženské vypadají s kníry hrozně! U chlapů to je velice individuální, ale jednou za rok to člověk zvládne ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! taky si myslím, že každá ženská vypadá s knírem hrozně :-)

      Vymazat
  2. ento problém nemám ale mohli by vyrobiť väčšie balenie, vyskúšala by som to na nohy:D

    OdpovědětVymazat
  3. Jen taková technická poznámka - není to s heřmánkem, ale s měsíčkem lékařským. Možná proto ti to evokuje tu měsíčkovou indulonu. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pozývam ťa k nám na nasu úúúžasnuuu suťaž.. urcite sa mrkni :) Výhra je naozaj hodnotná :) LIPSTICKS JUNGLE GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥