středa 14. ledna 2015

Linkujeme s Avonem

Příjemné středeční ráno vám přeji :-)

Jak jste se vyspali do druhé poloviny pracovního týdne? Já se přiznám, že já osobně moc ne, proto vlastně i ťukám tenhle článek a doufám, že mi uběhne čas než zazvoní budík, abych nešla toho souseda vedle uškrtit :-)

No nic, popojedeme :-) Dnes to bude rychlovka a v hlavní režii budou tekuté linky Mega Effects od Avonu.
* děkuji PR zastoupení značky Avon za poskytnutí výrobku k recenzi
Oficiální informace z katalogu říká, že tekuté oční linky jsou se šikmým hrotem pro vytvoření jemných i výrazných linek. Tvar hrotu umožňuje vytvořit několik způsobů nalíčení očí. Oční linky v sytě černé barvě propůjčí intenzivní vzhled. Složení se nerozmazává a nedrolí. Linky poskytují snadnou a rychlou aplikaci. Ergonomický tvar umožňuje pohodlné uchopení a aplikaci.

Do poručený postup pro použití je následující: Použijte hrot pro vytvoření jemné, přesné linky a sešikmenou plochu pro vykreslení výraznější linky. Nakreslete několik bodů podél linie řas od vnitřního koutku směrem vně. Poté jednotlivé body spojte a vytvořte jednotnou linii a na konci ji mírně protáhněte směrem vně oka.
Obal je pěkný, elegantní. Líbí se mi kombinace černé a tmavě třpytivě červené. Je to elegantní a to se mi líbí. Co se týče samotné aplikace, tak za mě osobně je hrot opravdu fajn, dobře se s ním dělá tenká a tlustá linka (viz obrázek). Větší problém mám s výdrží. Bohužel mám mastná víčka a i když mám bázi a stíny, tak se mi po pár hodinách linka obtiskne pod obočí a prostě vypadám jak panda. Což není teda zrovna super, když jste na kávě s kamarádkou, povídáte a probíráte a drbete a několik hodin uběhne a vy to zjistíte až doma. Super :-(  Když opominu tohle, tak si myslím, že to budou dobří držáci. Rozhodně je neodlíčíte jedním tahem. A potvrdila mi to i kamarádka, které jsem linky "posunula" a ta se přiznala, že je nedá z ruky, protože jsou prostě nejlepší :-)

- výrobce: Avon
- objem: 1 ml
- cena: standardní cena 199 kč, v katalogu 01 za 99 kč
- hodnocení: za mě 7/10, za kamarádku mám prý dát 10/10

Co vy a linky, které jsou vaše nejoblíbenější? Já zůstanu pořád u těch gelových od Essence.

Evelin♥

4 komentáře:

  1. Mě tyhle linky vůbec nezaujaly, hlavně kvůli tomu, že se obtiskávají a mažou, a hlavně mi hrozně rychle vyschly :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, komu se obtiskávají, už jsem si začínala připadat divně :-)

      Vymazat
  2. Já mám ráda linky od Maybelline Master Precise :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nejraději gelové linky, to jsou aspoň držáci :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥