pondělí 12. ledna 2015

Můj první DM box

Příjemné odpoledne :-)
 
Poslušně se tady hlásím s dalším článkem :-) Ale jako je u mě již obvyklé, tak se zpozděním :-)  To jsme prostě celá já :-) Tenktokrát to bude více o fotkách než nějakém povídání. Povídáme se na to, co v sobě ukrýval poslední DM box, který vyšel už někdy na podzim, tuším snad někdy v říjnu. Ups.
 
Přiznávám, že jsem k němu přišla jak slepá k houslím. Samozřejmě jsem ho nevyhrála a musím veřejně poděkovat Terezce, která mi poslala svůj kód, ať si ho vyzvednu. A koukněte na její web, který je plný přírodní kosmetiky.
 
Krabička byla taková zelená a musím napsat, že zrovna tento odstín mě moc nenadchl, ta barva mi přijde moc smutná, ale na druhou stranu je to podzimní barva, tak proč ne. Zase na druhou stranu ale musím pochválit vnitřní balení. Hnědy papír a zlatá stuha se mi zase líbily moc, moc, moc. Ňuf, ňuf, ňuf.

V balíčku na mě čekalo Dove tělové mléko pistácie-mangólie, které je vhodné pro všechyn typy pokožky, celkem pěkně voní, ale vůně je poměrně umělá a pistácie tam skoro nejdou cítit. A mělo by hydratovat. Zatím na něj nepřišla řada. A vlastně ani nevím, jestli přijde, jelikož  složení je plné PEGů, parabenů, silikonů... Takže ho asi posunu dál někomu, komu tohle nevadí.
Dalším byl sprchový gel Adidas. Tyhle sprchové gely mám moc ráda. Jsou příjemně hustá, hezky pění a při jejich použití mám pocit, že hýčkám sebe sama. Tenhle ale zase tak moc nevoní, tak uvidíme.
Svíčka AmbiPur už je celá vypálená, protože vůně jablka a skořice byla prostě jako dělaná na uplynulé Vánoce. A provoněla.
Krém od Balea - Teint Perfektion, což je zjemňující pleťový krém je překvapení boxu i roku! Celý ten růžovo-perleťový obal evonuje jeden velký silikon. Co by taky ne, že? Nicméně (!!!) ve složení není ani jeden jediný, takže good job!!!

Šampon na vlasy Gliss Kur Hyaluron + Hair Filler. Přiznávím dobrovolně, že od Gliss Kuru jsem nic neměla dobrých pár let a pořád mám v živé paměti, co jeich výrobky s mými vlasy dělaly. Je ale pravdou, že u tohoto výrobku ještě hodně váhám, pač silikon jsem objevila někde v půlce a hyaluron je zase hned na začátku... Ještě váhám, ale asi ho prubnu.
Kokosová pěna do koupele Telesept. Kokos? Koupel? Ano, prosím!
Babylips od Maybelline se objevoval na blozích skoro pořád a skoro na každém. A mě to prostě přestalo bavit. A absolutně jsem neměla chuť si je koupit, ani vyzkoušet. No a tak se ke mě dostal. Třešňový. Hnus. Parfemace není jinak hrozná. Ale konzistence je průměr. Hydratace taky průměr. Ale WTF???!!!??? Je třešňový a barví... Takže je potřeba při jeho aplikaci obezřetnost a preciznost. Skoro jako u rtěnky. Jako sorry, ale nejsem zvyklá... Balzámy na rty šudlím na rty automaticky, aniž mrknu do zrcátka. A to s tímhle fakt nejde, pač vypadáte jako klaun.
Drobnosti na posledním obrázku: balení na cesty pro muže od Weledy, třešňovo-mentolové pastilky, vzorky Revitalift magic blur a Kotex.
Čistící kapsle od Mr. Muscle mě upřímně pobavily. Ano, chápu kapsle třeba do myčky, ale na úklid :-)? Já myslela, že každý, opravdu každý člověk je schopný odšroubovat uzávěr, nalít do kýblu a vytřít... Ale co, jistota je jistota :-D
Nová pasta od Aquafresh - High Definition White jsem ještě nezkoušela. Prostě pasta. Je v pořadí.
A tady je celý obsah ještě v krabičce.

Sama za sebe musím říct, že po dlouhé době mě nějaký box bavil. Na všechny Ladyboxy, Senzaboxy a jiné super, truper boxy už jsem dávno zapomněla. A tenhle DM box je příjemnou změnou. Když porovnám pořizovací cenu boxu s cenou jednotlivých produktů, tak je to pecka. Aspoň pro mě.
 
A já sama za sebe si už teď držím pěsti, ať se na mě usměje štěstí při lednovém losování.
 
Evelin♥
 

12 komentářů:

  1. Tajně doufám, že se na mě usměje štěstí a získám ten lednový, přihlašuju se vždycky a zatím nic. :-D Za tu cenu je to vážně parádní krabička. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já lednový nevyhrála, tak jsem ráda, že aspoň jeden na mě vyšel. Ale ten lednový byl fakt nadupaný!

      Vymazat
  2. Obsah se mi moc líbí, snad budu mít v tom aktuálním štěstí a vyhraju jej, narozdíl od těch předchozích :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovědětVymazat
  3. Já si taky držím palce u toho lednového, obeslala jsem všechno příbuzenstvo, ať se přihlásí, abych měla větší šanci, tak uvidím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty bláho, to je aspoň nápad, příště vyzkouším tuhle taktiku taky :-)

      Vymazat
  4. Ja uz se lekla, ze uz mas ten lednovy! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takový rychlík nejsem, a stejně jsem ho nevyhrála :-)

      Vymazat
  5. Moc ti box závidím, já se přihlásila k tomu ledovému a moc doufám, že mě vyberou.:D :)

    OdpovědětVymazat
  6. a do třetice všeho "dobrého", mám opět smolíka pacholíka a dopomohla jsem k lednovému boxu někomu jinému (tím se utěšuji vždy, když něco nevyhraji - že mou nevýhrou se mohl zaradovat někdo jiný, který vyhrál místo mě)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám v lednu taky Černého Petra, nic si z toho nedělej!

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥