úterý 3. února 2015

BB |Catrice|


Příjemné úterý :-)

Jak jsem tak koukala, tak tady poměrně dlouho nebyla recenze na nějakou pleťovou dekorativku. Takže si dneska dáme drogérkový BB krém, který mám nafocený v PC už pěkně dlouho, ale znáte to - sejde z očí... Tak se koukneme na BB Allround Foundation Multi-Benefit od značky Catrice, kterou najdeme ve vybraných drogériích Rossmann nebo DM.
Oficiální informace na stránkách Catrice říká, že se jedná o všestranného pomocníka. BB podklad kombinuje vlastnosti make-upu a péče o pokožku a můžeme získat dokonalou pleť díky 1 výrobku. Efekt: rovnováha pleti - díky hydrataci a redukci lesku. Korekce - viditelná redukce pórů. Ochrana - obsahuje UV filtr. Prozáření - obsahuje pigmenty odrážející světlo. Krytí - zakryje drobné nedostatky pleti. Péče - obsahuje hydratující mandlový olej. Vhodné pro normální, suchou a citlivou pokožku. Obsahuje ochranný faktor SPF 30. Nabízí střední krytí a je dostupný ve 4 odstínech.
Obal se mi moc líbí, je štíhlý a elegantní. Jediné, co mě trošku zlobí je šroubovací uzávěr, takže to není jen jednoché zaklapnutí víčka. Aplikátor je tentý, takže pohodlně vymáčknete opravdu jen množství, které potřebujete. Konzistence je příjmně hutná. Žádná tekutá voda. Mě se s ním příjemně pracuje. Na zapracování používám flat top a jde to s ním jedna radost. Odstín je fajn, já mám odstín 010 light beige a musím říct, že je na mě fajn, sedí mi, i když jsem bledule bledoucí bledá. Krytí je dobré, řekla bych střední. Takže sem tam beďárek nebo krupička (ano, pořád ji mám na čele a asi se jí nezbavím nikdy v životě) ke v pohodě a Catrice si s ním poradí. Na pleti sedí, přes den se moc neotírá se, pokud opomineme huňatou šálu kolem krku až po uši :-)
 
- značka: Catrice
- objem: 30 ml
- cena: 154 kč
- hodnocení: 9/10
 
Co vy a levnější BB? Máte zkušenosti? A jaké je vaše oblíbené?
 
Mějte fajn den!
 
Evelin ♥
 
* edit: koukala jsem na stránky Catrice a bohužel už tento výrobek není k dspozici, tak nevím... že by se objevil třeba až zase před létem?

16 komentářů:

  1. Jsem se zaradovala, že už je BBčko zase v prodeji, ale asi ne :) Zaujalo mě už dřív, ale když jsem se po něm sháněla někdy na podzim, tak jsem nepochodila. Tak uvidíme, třeba se fakt ještě vrátí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že ano, pač na podzim to byl můj dvorní kamarád a pomocník. Už ho dopatlávám a chci ho zase!

      Vymazat
  2. To vypadá na příjemné BBčko, zkusila bych....kdyby ho měli :)! Díky za recenzi, to krytí vypadá fakt dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To krytí je fakt super, hlavně v létě, když mám místo čela krupicoou kaši se žmolkama :-)

      Vymazat
  3. Kupovala jsem tenhle BB krém někdy v létě ve výprodeji za 54 Kč. Vzala jsem ten nejsvětlejší + o odstín tmavší, který jsem používala v létě a teď mi sedí ten světlý. No a miluju ho! Vůbec nic jsem od něj nečekala, protože prostě drogérkové BB, že.... Ale posadil mě teda na zadek. :-) Nechápu, proč zrovna tak skvělý výrobek přestali vyrábět, škoda. Je úžasný.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě úplně suprově vyhovuje, a to jsem ho koupila v drogérce ejn tak náhodou, jsem si řekla, hele "BBčko", tak to vyzkoušíme.. :D a je perfektní, jen už se prostě pár měsíců nedá sehnat no :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem právě úplně v šoku, že už není k sehnání. Je totiž boží :-)

      Vymazat
  5. Škoda, že už není, vypadá zajímavě. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mi prijde ze ti na obliceji dela male fleky, vypada ale zajimave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to dobře! Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  8. Na to, že na BB krémy moc nejsem tento mě zaujal. Krásně ti sjednotil pleť.. Moc pěkné fotky.
    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥