úterý 10. února 2015

Celulitida je blééééé

Znáte to... Zima ještě ani neskončila, jaro nezačalo a už všichni myslí na léto. Každý hubne do plavek, dává si místo obědu zeleninové smoothie a řeší ďolíčky na stehnech a zadku. No. Přiznejme se, já to s dietami, ani smoothie nepřeháním. Jsem na to strašně líná a pohodlná. A moc dobře to o sobě vím. Mám prostě ráda jídlo :-) No, ale co ta celulitida?
* děkuji PR zastoupení značky CelluBlue za poskytnutí výrobku k recenzi

Tak jsem neváhala a kývla na spolupráci s CelluBlue. Jedná se o jakýsi kalíšek, díky kterému už nebudu pomeranč :-) (Ano, řekněme si upřímně - když mi balíček přišla, tak jsem se lekla, že mi přišel místo pomocníka na celulitidu nějaký spíše menstruační kalíšek.) A jak na to? Můžete kouknout třeba na instruktážní video.
Já postupuju následovně: na svoje krátery dám trošku skořicového gelu (který miluju už dlouho), který rozetřu a pomocí kalíšku masíruju a vcucávám :-) Prostě kalíšek zmáčknu (ze začátku to kde trošku ztuha, silikon je opravdu pevný), přisaju (jo, asi jsem upír) a jezdím, tam kde je potřeba (jako že skoro všude) :-) Důležitá je samozřejmě pravidelnost, ale přiznávám, že já jsem na to prostě líná. Zvládám to tak 3-4x týdně, víc se mi prostě nechce a nezvládám to.

Moc se líbí, že to prostě funguje! Chce to trošku cviku a trpělivosti. Nutno podotknout, že pokožka je opravdu více hebká, hladká a vypjatá. Já zhruba po necelých 3 měsících používá nepozoruju žádné negativní projevy, ale třeba Sabča psala, že se jí začaly dělat tzv. metličky (KLIK).
Co je potřeba ale zmínit, je fakt, že prostě nic není zadarmo. A samotné mazání a masírování pomůže celulitidu zmírnit, ale rozhodně se jí jen tak nezbavíte. Je to potvora věrná a drží se vás, jak klíště. Pomáhá hlavně pravidelný pitný režim (voda, voda a zase jenom voda) a sport (co taky jiného). A kdo je lenoch na jakékoliv mazání, tak aspoň 2x v týdnu použije ve sprše peeling a má dobrý pocit a hladší stehna taky.

A co vy a vaše přípravy na léto?

Evelin♥

8 komentářů:

  1. Tento "kondom" dostali asi vsetky blogerky. Opozerane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, psalo o něm hodně lidí. Opozerané myslíš opsané?

      Vymazat
  2. Tuhle mi jeden chlap vykládal děsně "vtipný" vtip. Prý: "Víš, proč nemají chlapi celulitidu? Protože je to HNUSNÉ..." No - nezabila bys ho? :-)

    Jinak - na tuhle masáž jsem líná, neklaplo by to... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle vtip znám :-) A přijde mi fakt hnusný :-) A souhlas... prostě lenost vítězí :-)

      Vymazat
  3. Ona nakonec ceulitida je výsledek způsobu života. A hlavně stravování. Věděli jste například, že nadváha nevzniká z tuků, ale především z cukrů. (nízkotučnému jogurtu se přidá cukr, aby tam vůbec něco bylo)... jeden příklad z mnoha.
    http://www.jimejinak.cz/
    A na podporu změny návyků pak mohou pomoci mastičky. například...
    http://www.videolekarna.cz/videoporadna/?otazka=26

    Ať se daří. Vím, že to kolikrát není snadné. (píšu si to tu především pro sebe :-) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš naprostou pravdu. Ono i hubené holky mají celulitidu. A já osobně třeba "light" věci vůbec nemám ráda. Raději si pochutnám na klasice (třeba smetanový jogurt). Ale dám si jeden denně a ne 3 nízkotučné. MOc děkuji za odkazy.

      Vymazat
  4. Ten kalíšek vypadá strašně divně:D No ale jinak mám svou teorii - s celulitidou se stejně nic dělat nedá, mají ji i modelky a kdyby se s tím dalo něco dělat, tak by ji asi neměly, ne? Můžeš ji akorát zmírnit a to sportem a stravováním....bohužel ve všemožné zázraky opravdu už nevěřím...

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to fakt hrozně zvláštně, už od pohledu mě to odpuzuje! :-)
    Zvu vás na svoji Giveaway

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥