úterý 16. června 2015

Univerzálně univerzální Balea

Skoro celý leden jsem byla v Praze. Skoro sama. A Rossmann a drogerie DM skoro na každém roho. Všeho zboží dostatek, v některých filiálkách ani noha, dokonalost :-) Chápu, že sposuta z vás by raději vyrazila třeba do Sehory, ale nebojte, i na tu došlo ;-). A co že jsem to ulovila za drobnst a nezbytnost? No přeci známé univerzální krémy na tělo, obličej a rty od privátní značky DM drogerie Balea.
Krém v celé své kráse
Jedná se o limitku, takže hádám, že tyto obaly v regálech už neuvidíte, nicméně, neklesejte na mysli, v tuhle chvíli tam najdete jinou, námořnickou :-)

Obal je roztomiloučký a přiznám se bez mučení, že jsem si krém koupila jen a jen kvůli němu. Jsem prostě marnivka marnivá. Ale to není žádná novinka, že ano :-) Plechová krabička je na pohled tuze líbivá, ale popravdě jsem se maličko obávala, jak půjde otevřít. Tyto obavy ale byly liché, víčko jde sundat v pohodě bez újmy na nehtech. Zároveň se ale nemusíte obávat toho, že by se vám krém v kabelce samovolně otevřel.
Složení není nijak parádové, to vidíte sami/y. Já se maličko uklidňuju tím bambuckým máslem a dvěma oleji :-) Slabá útěcha, ale aspoň něco :-)
Vůně. Já mám krém s levandulí, na výběr byla ještě třešeň, ale to je na mě už veliká divočina :-) Každopádně levandulová varianta s růžemi je trefou do černého. Nejedná se o žádný přeslazený odér, jak to u růží bývá někdy (bohužel) zvykem. Vůně je decentní, lehká a sama za sebe tedy cítím více levanduli než růži a to je dobře, to já rád.

Účinky jsou průměrně. Dobrovolně se přiznávám, že takto hutnou a glycerinovou konzistenci bych si dobrovolně na rty nedala. A taky nedala :-) Takže nemůžu soudit a hodnotit. Celé tělo jsem taky nemazala, pač by po jednom použití bylo po něm, že jo :-) Osobně ho používám jako krém na ruce, ale nejvíce na suché lokty a kolena. Tady nanáším trošku v silnější vrstvě. Zhruba do 10 minut je krém vstřebaný a pokožka je vláčná.
- značka: Balea
- obsah: 30 ml
- cena: 35 kč
- hodnocení: 7/10

Za mě je to průměrný krém, prostě fajn. Něco navíc z něj dělá úžasná levandulová vůně a super retro krabička. A to se počítá :-)

Evelin ♥


5 komentářů:

  1. Teeeeda, ta krabička je parádní!!!! Já bych koupila jen a jen kvůli ní.... (stejně jako Ty).
    Každopádně děkuji za parádní tip..... Spokojím se aspoň s "námořníkem".
    Krásný den....K.

    OdpovědětVymazat
  2. Krémík mám taky :-))
    pěkný článek.
    Zvu Tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2014/11/bezinkova-stava.html

    OdpovědětVymazat
  3. Krabička je úžasná, dneska jsem se na něj dívala, ale nakonec jsem ho tam nechala.. :) :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat
  4. krabička moc pěkná, ale kvůli ní bych nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám oba, levanduli i třešeň, a miluju je! Na krémy nejsem zas tak náročná, složení úplně neřeším, takže jsem spokojená. Ten námořnický jsem okukovala hnedka taky, ale řekla jsem si, že mi dva přece sakra stačí. Jo, zatím stačí, taky je používám jenom na ruce :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥