pondělí 17. srpna 2015

Kamufluju s Catricí

Příjemné pondělí milé dámy :-) Vítám vás v novém pracovním týdnu :-) Já už mám teď za sebou hodinu v bazénu a přiznávám, že zrovna do práce se mi moc nechtělo, ale holt "nejen kosmetikou je člověk živ" :-)

Při pondělku to nebude nic dlouhého, jen pár postřehů o korektoru od značky Catrice. Konkrétně se jedná o korektor Re-touch light-reflecting.

Oficiální informace říká, že se jedná o krémový a jemný korektor pro zářící a svěží look. Pigmenty odrážející světlo a střední krytí kombinované s hydratačními účinky zakryjí kruhy pod očima a další drobné nedostatky. Jemná struktura působí příjemně na citlivé pokožce okolo očí. 

Obal je tuze líbivý. Jedná se o stříbrný štíhlý obal ve tvaru pera. Ve spodní části je otáčecí část, kterou točíte a točíte a nahoře vylézá a vylézá korektor :-) Korektor perfektně sedne do ruky, dobře se s ním pracuje. Umělý štěteček je tak akorát široký a na kruhy pod očima jak dělaný.

Konzistence je přesná jako v popisu, krémová. Moc dobře se roztírá. Co oceňuju nejvíc je fakt, že neleze do vrásek. Po aplikaci korektor vydržel komplet celý den, takže žádná zombie po cestě z práce :-)
Osobně jsem ho používala výhradně na kruhy pod očima. Tady zafungoval korektor naprosto dokonale. Po aplikaci po nich nebylo ani vidu, ani slechu. A navíc je oční okolí tak krásně prozářené, že jsem vypadala, jak kdybych spala 10 hodin a vyspala se do růžova jak princezna (což mnohdy není na škodu). 
Samozřejmě jsem vyzkoušela i zakrýt nějaké ty pupence na obličeji, ale tady se mi výsledný efekt moc nelíbil. Zakrýt pupínky tak napůl zakryl (na Dermacol cover prostě nemá), ale problém vidím spíš v těch částečkách, které odrážejí světlo a mají za následek projasnění. Ve finále jsem měla obličej posetý světlými fleky. A to nechceš.

- značka: Catrice
- objem: 1,5 ml
- cena: 113 kč
- hodnocení: 9/10

Jaké jsou vaše oblíbené korektory? Takovéto štětečkové nebo třeba ty v kelímku? Podělte se se mnou o svůj tip!

Evelin♥

3 komentáře:

  1. Já mám přesně tento odstín, ale když jsem se po něm pak pídila, tak jsem zjistila, že už tento odstín snad nevyrábí. Jako korektor na pupínky ho nepoužívám, na to ani není, používám ho pod oči na korektor na oči a pod nos na rozjasnění.

    OdpovědětVymazat
  2. Korektor je pro mě mnohem důležitější než make up. Pleť mám zcela bezchybnou, jen mám kruhy pod očima a na to nejvíc zabírá korektor. Mám ráda tekuté, ne ty v kelímku. Tento mě zaujal, zrovna nějaký nový sháním, zřejmě se po něm mrknu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak já zrovna Catrice nemám ve městě, ale dojíždím si pro ni :) momentálně používám YSL korektor, tak uvudíme, jestli se mu tohle vyrovná :) co myslíš? :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥