středa 19. září 2012

Wild Berry Hand and Body Lotion

Hezké středeční dopoledne milé dámy, mám tady pro vás dnes recenzi na Wild Berry Hand and Body Lotion od značky Marks and Spencer. Tenhle výrobek jsem dostala jako dárek k Vánocům a vážně netuším, proč jsem ho tak dlouho přehlížela a rozhodla jsem se napsat recenzi až teď. No... ikdyž... pár důvodů by se našlo :-) Tak jdeme na to :-)

Wild Berry Hand and Body Lotion
Co mě na tomhle výrobku baví asi nejvíce je balení s pumpičkou. Tahle balení mi připadnou nanejvýš praktická a ten kdo je vymyslel si podle mne zaslouží nějaké ocenění. A pokud ne kosmetickou Nobelovku, tak aspoň nějaké velmi významné vyznamenání :-) Vůně je nasládlá, což bude asi tím, že produkt obsahuje přírodní výtažky z lesních plodů. Já osobně nejvíce cítím borůvku a lesní jahody. A tahle vůně vám na pokožce taky nějakou tu dobu vydrží, což je příjemné. Bohužel, s hydratací už to tak slavné není. A přiznejme si, není hydratace jedním z hlavních požadavků od takovéhoto výrobku? Já osobně jsem se tímto mlékem namazala po koupeli asi jen jedenkrát, jelikož v mé koupelně se nachází daleko víc favoritů péče o pokožku :-) Pocit hydratované pokožky jsem měla asi tak hodinku a to mi opravdu připadne poměrně chabý výsledek :-( A tak jsem mléko položila od obýváku na stůl a máme ho na takovéto domácí mazání rukou :-) A to mi vyhovuje naprosto, protože stejně pořád něco dělám, umývám nádobí a tak... A jsem taky asi i zvyklá, ruce si mažu x krát denně, takže slabší hydratace mi vlastně v tomto případě nevadí. Samozřejmě na noc používám jiný, hutnější krém, který mé ruce v průběhu noci hezky zhydratuje a vyživí.


Hezký den :-)




- značka: Marks and Spencer
- cena: na internetu koupíte cca za 1 libru 
- obsah: 300ml
- hodnocení: 5/10  


Celkové hodnocení bych viděla asi tak, že tohle pro mě rozhodně není žádnou "hydratující bombou". Pokud ovšem nemáte sušší pokožku, ale normální a jde vám spíš o vůni, tak myslím, že tenhle výrobek by mohl splnit vaše očekávání. Pokud máte pokožku sušší, tak tak dle mého názoru tohle pro vás nebude to pravé ořechové...

                                                                                       Evelin   

12 komentářů:

  1. Nevím proč, ale kosmetice se v MaS zatím nějak vyhýbám - možná ji zkusím alespoň očuchat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to by mohlo být pro mě :).

    OdpovědětVymazat
  3. Nikdy jsem od Marks and Spencer žádnou kosmetiku neměla, mám jen pár hadříků. Tak co, i na ruce může být fajn :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako an ruce je to fakt fajn, hezky voní, ruce jsou vláčné a hebké

      Vymazat
  4. Sakra a já zrovna na hydratující bomby slyším. Podobné sušáky taky používám většinou jen na ruce:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Od M&S jsem kromě oblečení ještě nikdy nic neměla, ale ten nápad s krémem do kuchyně je vážně dobrý. Dělám to tak i v práci a vlastně netuším, proč mě to nenapadlo ani doma. Pumpičkový aplikátor je k nezaplacení :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se tento nápad osvědčil, protože vždycky když jsem vyrazila do ložnice pro krém, tak jsem v průběhu cesty začala dělat něco jiného a už jsem si na to nevzpomněla :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥