úterý 25. září 2012

WTF ?!?!?

Tak nějak přemýšlím, o čem bych napsala... V PC je pár složek s fotkami produktů, ale nějak se mi do toho nechce... Ráno jsem si teda řekla, že jako jo... Vytáhla jsem svůj blog s poznámkama k pleťovému toniku a že jako jdeme na to... Aha, ještě jsem si nepročetla blogy... Tak jsem pročítala a ještě se pro zajímavost vrátila na blog Karolíny, protože se tam včera strhla poměrně zajímavá diskuze pod článkem o jejích nákupech a hlavně botech za 3.500kč. A co si člověk přečetl potom v komentářích, tak to byly s prominutím skoro všechno samé sračky (pardon). 

Já teda na jednu stranu chápu, že je Karolína úspěšná bloggerka, má vlastní e-shop a pro mnoho lidí to může být velmi zajímavý člověk se zajímavým životem, zážitky, zajímavým přítelem... Tohle nepopírám. Ale vážně teda nechápu, jestli tohle všechno může být (a jak je vidět, tak asi i je) důvod k tomu, aby ji někdo napadal, za to, že si koupila takhle nekřesťansky drahé boty. Já to asi nechápu bo si myslím, že to je naprosto její věc... Kdyby je naházela do automatů, hodila do kanálu, utratila na dostizích či dala na spořící účet... co je komu potom?!?!? 

Nejsem žádný zastánce Karolíny, to teda v žádném případě! Spíš chci poukázat na nešvar našeho blogového světa :-)  A to jsou naši milí anonymové :-) A bohužel je smutná i rovnice, že podle počtu anonymů se de facto může pomyslně stanovit hranice úspěšnosti blogu. Samozřejmě jsou anonymové, kteří si prostě jen nechtějí zakládat účet, ale já mluvím o anonymech, kteří jen prudí. Vyčítají cokoliv. Najdete je u Karolíny, pod odkazem výš, najdete je u Petry, u Mii, najdete je skoro všude :-) Jen prostě nechápu proč. Proč mají potřebu někomu závidět a být na něho hrubí? Mě osobně tyhle komentáře dokonale otráví a to ani nepíšou komentáře pod mé články.

Já jsem moc ráda za svých 161 čtenářů, kteří si ke mě našli cestu, můj článek rozkliknou a napíšou k němu svůj názor. Ano, ne se všemi názory souhlasím či se ztotožňuju, ale velmi oceňuji, že mí čtenáři vystupují veřejně a nemají potřebu se tady do mě navážet. I když ono taky není proč :-) Nakupuju v sekáči a vrcholem mé kosmetické výbavy je Ziaja :-) 

Ani nevím, co jsem tím článkem chtěla říct... Možná jen, že až budu mít svého prvního urýpaného anonyma, tak budu konečně slavná :-)

A vy,milí Anonymové,si založte blog, navrhuju: uzavistivehoanonyma.blogspot.com, každý den tam házejte linky na články, které váš štvou a pak to s dalšími, sobě rovnými probírejte, diskutujte, pomlouvejte!  

A vy ostatní, milí Anonymové, kteří si nechcete blog založit, a kteří jste závistiví, ufňukaní a nepřejícní, vy běžte s prominutím do prdeleHowgh!


                                                                                      Evelin   

47 komentářů:

  1. :D:D:D:D jo, běžte do prdele! Souhlas! Není co dodat

    OdpovědětVymazat
  2. Krasne napsano :). Lip bych to nevymyslela :).

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky napsáno :). Sama jsem to taky moc nepochopila, ať si Karol kupuje, co chce. Já už prvního anonyma mám, a to mám méě čtenářů než ty, heč :D! Dělám si srandu ;). Já tvůj blog mám moc ráda a btw - taky nakupuju v sekáčích ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jůůůůů, tak to jsi slavná!!! Pošleš mi prosím autogram ;-)? Děkuju za lichotku, já mám tvůj blog taky velmi ráda!

      Vymazat
  4. Já jsem si tu debatu číst nechtěla, ale když i ty o ní píšeš, tak jsem se musela prostě kouknout... No, stačilo mi pár prvních příspěvků a moje reakce byla totožná s názvem tohoto článku :-D Nechápu to, upřímně rozumově nejsem schopna pochopit ty ženy a dívky, které tam měly jisté poznámky o výši ceny. Takže ano... závěr tvého článku to velice dobře vystihl :-) Nenávidím lidi, kteří místo aby řešili, jak se mít líp (pokud tedy mají pocit, že se mají špatně), řeší, jak se všichni ostatní mají líp. Je to hloupé a malicherné. Být na místě autorky, nereagovala bych na ně, protože ono to nemá vůbec smysl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na to včera taky po pár komentářích neměla náladu, ale říkala jsem si, že na to kouknu, jestli se to uklidnilo... a ono neuklidnilo a úplně mě to nadzvedlo!

      Vymazat
    2. Já se nenechala, ale stejně mě to znechutilo. Závist je neskutečně odporná, nemůžu si pomoct... jako ano, občas si asi člověk posteskne, že by taky chtěl to a to, ale takhle podbarvené skoro až záští a nedobrou vůli a hozené někomu "do ksichtu", místo aby se dotyčné spíš snažily do překonat a učinit tak svět hezčí pro sebe i ostatní... no je to silné kafe, fakt se divím, tohle je poprvé, co něco takového na blogu vidím, pohybuju se spíš na těch méně mainstreamových :-)

      Vymazat
    3. Ty menší a ne tak masové blogy jsou v tomto ohledu daleko lepší, spíš kamarádské. Na těch "profláknutých" je to někdy opravdu otřesné.

      Vymazat
  5. Good one!

    Já osobně jsem anonymy už dávno vyškrtla a tudíž pokud mi chce někdo okomentovat článek, musí se přihlásit k nějakému ze svých účtů.

    A řekla jsi to, milá Evelins, výborně: až budu mít první anonymní komentář, budu konečně slavná. Člověk se totiž setkává se závistí teprve tehdy, když se mu začíná dařit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji :-)
      Přesně tak, dokud není člověku co závidět, tak o něj spousta lidí neškrtne ani pohledem!

      Vymazat
  6. Proč? Protože to jsou dvanáctileté závistivé a vymatlané holčiny, které ještě život naučí co proto. Já to ani nečtu ani nekomentuju, jelikož si svoji energii šetřím na konstruktivnější věci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě bohužel nemyslím, že by to byly 12ti leté puberťačky. Na ty je to vyjadřování někdy až moc dospělé :-( Bohužel si myslím, že to budou dospělé slečny/paní/ženy. A o to je to asi smutnější...

      Vymazat
    2. Evi, taky si nemyslím, že ty komentáře píšou malé holky. IMHO to spíš jsou dospělé ženy (25 - 30, tak nějak), které K. závidí, že se už tak mladá má líp než oni. Ta diskuze je nechutná, bohužel ještě horší hemzy mívá na blogu Petra, té je mi kolikrát líto.. :(

      Vymazat
  7. Ha ha ha, závist, mrkla jsem do diskuze a stačilo. A to ještě botky za 3500,- jsou v Salamandru levné, protože tam normálně jsou i za 5000,- a kožené kabelky třeba za 6000,- :-) (ren.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně! jenže ony asi někteří Anonymové ani neví, co Salamadr je, takže tak...

      Vymazat
  8. Řekla jsi to pěkně od plic :) Ta diskuze u Plum mi málem vyvolala zvracení, ale u Péti je to snad ještě horší. Kolikrát mi přijde, že se anonymové neštítí vůbec ničeho a jsou schopný pomluvit manžela, rodinu a spoustu dalších věcí. Nejlepší by bylo na anonymy nereagovat, protože oni se rádi hádají a dělá jim potěšení, když vyvolají takovou vášnivou diskuzi :( Prostě ignorvat ignorovat a ono je to přestane bavit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já zas někdy umím... když jsem nazlobená, tak to ze mě vyletí a je to :-) Diskuse u Plum je vrchol, ale máš pravdu, já třeba absolutně nepobrala, když se do Peti naváží nějaký anonym ve smyslu, at si poridi deti a jestli je enchce z toho duvodu, ze by si zkazila psotavu. No to mi pripadne tak nevkusne a vrchol vseho!!!

      Vymazat
    2. No to bylo hrozný! A proč nemáš děti? To se bojíš, že si zkazíš postavu nebo nebudeš mít čas na šminky?? blablabla... Nebo proč se nejmenuje stejně jako manžel a jestli manželovi nevadí, jak hrozně (samozřejmě krásně :) se líčí. IQ tykve :) (ale dýně mám moc ráda, obzvláště 31.10., takže anonymové jsou ještě horší než ty tykve :)

      Vymazat
    3. Ano, ano, já byla úplně v šoku, když jsem tyhle komentáře četla! Absolutně nechápu, jak si to někdo může dovolit něco takového napsat!!!

      Vymazat
  9. Tak. Nemám co dodat. Poslední věta myslím přesně vystihuje to, co si všichni v duchu (bo i nahlas) říkají :-)

    OdpovědětVymazat
  10. souhlasim, poslední dobou fakt nechápu a u počítače si můžu vykroutit očima když to čtu :D hrůza, nechápu proč jsou dneska ty lidi tak zlí a závistiví. Hlavně nechápu co je komu do toho. Ale zas na druhou stranu je pravda, že počet anonymů určuje míru popularity, stejně jako u slavných osobností články v bulváru. Bez toho to asi nejde.

    OdpovědětVymazat
  11. :D :D presne celkom som sa pobavila na tom,aby si anonymovia zalozili vlastny blog :) aj ked nedokazem pochopit, ze preco ti ludia z toho robili taku vedu...ja neviem, mne je uplne jedno, ci si niekto kupi topanky za 3500 korun, alebo za 300 korun...sak 3500 nie je taky nehorazny peniaz za jesenno/zimne topanky, ci hej? :) pride mi akokeby to bolo pre ludi minimalne 35000 korun...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro někoho je to možná moc, pro někoho málo... Ale asi je to každého věc... Já si třeba tak drahé boty nemůžu dovolit, ale mám to Karolíně omlátit o hlavu? Nejsem debil...

      Vymazat
    2. ja si citam niektore zahranicne blogy, kde sa bezne baby produciruju so chanel kabelkami a birkin kabelkami, ktore stoja okolo 5000 eur...na ceske to je asi 125 000 korun...tiez na to nemam peniaze, ale nikdy ma nenapadlo im to vycitat a myslim, ze som tam este nenarazila na zavistlive komentare...asi je to holt vec hlavne Slovenska a Ceska...

      Vymazat
  12. Posledních pár týdnů jsem z diskuzí pod různými články vážně vytočená. I mě, jako pouhého čtenáře (nikoli autora blogu, který jde se svou kůží na trh), uráží nevychovanost a zášť anonymů. Upřímně obdivuji každého, kdo i přes lidskou závist a zlobu vytrvá a pokračuje v blogování. Holky, vydržte a pište dál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Mě je někdy až hanba za ty lidi, co dokážou vymyslet za otřesné urážky! Děkujeme, vynasnažíme se!

      Vymazat
  13. není co dodat, nad tím zůstává rozum stát.kdyby se tak každý z nich radši staral sám o sebe :) moc hezky napsnáno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! přesně, každý ať se stará sám o sebe! A když ne, tak ať si aspoň zamete před vlastním prahem :-)

      Vymazat
  14. Vystihla jsi to :D Na bývalém blogu jsem s tím měla docela problém. Nemyslím si, že by mi lidi záviděli, ale spíš mi museli ukazovat to, že nesouhlasí s mým názorem, že se jim to nelíbí, ale né takhle, řekněme slušně. To bylo hned jsi hnusná, neumíš psát, píšeš tam úplný (doplň si sama) :D
    Tohle mě neurazí, ale když mi tam přistane 5 takovýhle komentářů denně, docela mě to začíná štvát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu! Sem tam to člověk asi skousne a třeba se nad tím i pousměje, ale jakmile ty negativní začínají být v rovnováze (nebo nedej bože v převaze!!!) s pozitivními, tak to člověka zamrzí :-(

      Vymazat
  15. Ještě jsem se s anonymy nesetkala, protože zatím nemám ani 1 komentář :D Teprve jsem začala, ale takhle pěkně upřímný článek napsaný od srdce a vykřičený z plných plic.. tak takový tu čtu poprvé a za to ti dávám velké bezvýznamné plus! :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, dočkáš se ;-)! A děkuju, já byla vážně naštvaná, tak to ze mě vylítlo :-) A pro můj dobrý pocit i bezvýznamná plus se počítají ;-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥