pondělí 21. ledna 2013

Hydratační krém Lavera

Příjemné pondělí,

dnes mám pro vás takovou mini recenzi na krém Lavera, a to na krém s růží. Tak nějak se mi sešlo na konci prosince asi 8 kusů 1 ml vzorečků, tak jsem tedy testovala a testovala :-) Sáček je sice do objemu relativně malý (1 ml), ale na druhou stranu stačil bohatě. To jedno balení mi vystačilo tak na 2 a půl dne, což je tedy úplně v klídku mi připadne, takže supr trupr :-)
Vzorečky Lavera krému


Jedná se o 24hodinový hydratační BIO krém v kombinaci divoká růže a makadamový ořech. Krém je vhodný pro suchou a zralou pleť. S tou zralou si nejsem úplně jistá, ale do suché se trefili úplně přesně!

Reklamní text hlásá, že krém vyživuje pleť do hloubky, vyhlazuje drobné rýhy a začínající vrásky. BIO makadamový olej má zjemňující účinek a podporuje regeneraci pleti. Mě osobně se teda jako moc líbí složení: 
  • Ingredients INCI (CFTA): Water (Aqua), Alcohol*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Squalane, Shorea Stenoptera Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Hydrogenated Palm Glycerides, Sodium Lactate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*, Stearic Acid, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Lecithin, Rosa Canina Fruit Extract*, Sambucus Nigra Flower Extract*, Sodium Hyaluronate, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Lysolecithin, Lecithin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, Limonene**, Citral**
  • *Suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství; **Přírodní esenciální oleje.


Krém je krásně hutný, do chladného počasí jak dělaný! Konzistence je tedy úplně dokonalá! Krém se moc dobře roztírá, dobře se vstřebává. Pleť je po něm taková krásně naducaná a vyživená. Nezanechává pocit mastnoty ani nic jiného, prostě dokonalost!  
Co mi ale zase vadilo hrozně je poměrně výrazná parfemace. Já mám ráda, když kosmetika voní, ale zase odsud sem, protože tohle bylo opravdu moc! Navíc já osobně nemám moc ráda ani vůni růží. respektive živé růže ano, ale v kosmetice ji moc nemusím. A když se to s ní přežene, tak to prostě není příjemné. Jako mě nebylo tohle :-( Večer mi to nevadilo, to vůni přerazil můj levandulový polštářek, ale ráno... no, aspoň mě to probralo :-)




- značka: Lavera
- cena: 325 kč (když nevíte, kde koupit, tak jukněte sem a určitě budete vědět, kam zajít) 
- objem: 30 ml 
- hodnocení: 9/10  

Bod dolů je za parfemaci. Osobně si výrobek nekoupím, ale jen a z důvodu vůně, která se mi opravdu příčí :-(


Příjemný start do nového týdne vám přeje vaše,

                                                               Evelin ♥ 

15 komentářů:

  1. Já jsem taky zkoušela vzorečky a vůně mi tedy vůbec nevadí a to jsem na ně hodně háklivá. Stejně jako Tobě mi přišel super:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ja musim rict, ze zrovna tato memu nosu opravdu nelahodi :-)

      Vymazat
  2. Taky jsem zkoušela tenhle krém. U mě je spíš rozdíl v tom, že mám mastnou až smíšenou pleť a byla jsem potom lesklá a mastná. Což mi například olejíček od Saloosu neudělal. Vůně mi nevadí. Jinak taky nemám zájem si ho koupit v celém balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja se teda neleskla, ale je to jak rikas - kazdy je jiny a mame jinou plet

      Vymazat
  3. škoda toho alkohlu na druhém místě, ne?:/ ale jinak diky za tip, hledám nějaký denní krém co neucpává pory a tenhle se nezdá spatny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me tedy tento pory neucpaval... zkus nekde sehnat vzorecek ;-)

      Vymazat
  4. Mně tedy nesedl skoro vůbec - potřebuji něco lehčího. Taky jsem na něj psala recenzi ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Já vzoreček budu zkoušet zanedlouho, takže děkuju za upozornění předem, taky vůni růží v kosmetice nemusím :-D Ale u toho vzorku se to snese. Plánuju ho používat na noc a vidím, že to je dobrá volba :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Od Lavery jsem zatím zkoušela růžový kondicionér a krém na ruce. K růžím mě to nějak táhne, ale jestli je tak moc parfémovaný jak říkáš, bála bych se aby se netloukl s parfémem... Jinak ty účinky zní moc dobře. Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vune za chvili vyprcha, ale me to proste vadilo :-(

      Vymazat
  7. děkuji za recenzi, Já s ním bohužel mám docela blbé zkušenosti. Zatěžoval mi pokožku a cítila jsem se, jako bych ji měla ještě víc mastnou.

    OdpovědětVymazat
  8. Milujete módu, styl a novinky? Rádi bychom Vás pozvali do našeho luxusního e-shopu.
    Nabízíme široký výběr oblečení, kabelek, módních doplňků a dalšího zboží. Máme NEJNIŽŠÍ CENY na trhu. :-)

    WEB: http://comfort-shopping.cz

    Děkujeme za Vaši návštěvu.

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem jej zkoušela ze vzorečku a přesně jako Ty, mám problém s vůni. Mi to teda vonělo trochu jako nahnilé růže.. Tak nevím :-). Taky mě to nenadchlo.

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥