neděle 13. ledna 2013

Obnovující sérum

Krásné nedělní odpoledne milé dámy,

dnes si dáme recenzi na bioaktivní obnovující sérum od firmy Nobilis Tilia. Tento zázrak jsem našla hned v prvním Ladyboxu a od té doby jej s nadšením používám. Už jen lahvička sama o sobě dává punc výjimečnosti a luxusu a musím říct, že u nás v koupelně moc hezky vyjímá :-)

Co se týče oficiálního popisu, tak je následující: 
Bioaktivní sérum obsahuje vysokou koncentraci revitalizačních, vyhlazujících a zjemňujících látek, které obnovují strukturu pokožky a omlazují její vzhled. Pokožka je po použití vláčnější a hedvábně jemná. Významnou složkou séra je čistě přírodní olivový skvalen. Je známo, že skvalen tvoří zhruba 15 % z lipidů, které vytvářejí kožní film a mají rozhodující význam pro bariérovou (ochrannou) funkci pokožky. Díky výrazným antioxidačním účinkům chrání skvalen organizmus před volnými radikály a příznivě ovlivňuje metabolizmus pokožky. Přispívá k vylučování odpadních látek a odstraňuje škodlivé účinky znečištěného prostředí. Posiluje regeneraci pleti a zvyšuje pružnost cévních stěn. Díky zlepšení prostupnosti pokožky zaručuje optimální působení obsažených bioaktivních látek, kterými jsou extrakt z divokého yamu a speciální fytohormonální komplex. Účinky šípkového a makadamiového oleje podporují regenerační schopnosti pokožky, působí proti vráskám a jiným drobným nedokonalostem pleti. Obnovující sérum je určeno zejména pro noční použití. Právě v noci je ideální příležitost k tomu, aby si pokožka odpočinula od přípravků, které ji chrání před vlivy prostředí, aby mohla volně dýchat a regenerovat až do nejhlubších vrstev. Večerní ošetření skvalenovým sérem jí k tomu poskytne ideální podmínky a podpoří její samočistící schopnosti. Lze jej však použít i k denní péči o pleť, zejména v mrazivém počasí." (převzato z webu 12).

Složení výrobku: 
Squalene, Caprylic/Capric Trigliceride, Rosa Canina Fruit Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Oleyl Alcohol, Dioscorea Villosa Root Extract (Wild Yam), Glycine Soja Sterols, Panthenyl Triacetate, Ethyl Linoleate, Tocopherol, Směs éterických olejů, Benzyl Benzoate*, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Linalool*, Limonene*. *- z přírodních éterických olejů

Já na reklamní povídání moc nejsem, povětšinou neslyším na líbivé slogany, rytmické reklamy a nevím, co ještě, ale docela tedy slyším na BIO. I když, upřímně si přiznejme, není BIO, jako BIO, ale Nobilis mě přesvědčil. Může se pyšnit CPK (Certifikovaná přírodní kosmetika) a to se mi líbí moc. Ano, dostala jsem tenhle zázrak v lahvičce za hubičku, ale po pilném nastudování recenzí i jejich stránek jsem se rozhodla, že si myslím, že teda nekecají :-)
Moc se mi líbí samotný obal, lahvička z pískovaného skla, pumpička, moc hezké. Malý problém jsem měla tedy s pumpičkou, ze začátku byla taková "tuhá", nešlo s ní moc dobře pracovat a když už, tak mi vždycky vyšplíchlo až přespříliš výrobku. Po pár dnech se pumpička hezky "ochodila" a aplikace jde jak po másle. Doporučuje se do pleti jemně vmasírovat. A to já můžu. Moc mě to baví si takhle jemně hladit obličej a zapracovávat tento olejíček. Co mi bylo proti srsti je intenzivní bylinná vůně. A to je zas něco, co nemusím. Mile mě tedy překvapilo, že po pár minutách už vůni necítím a zůstává jen krásně hebká pleť. Konzistence je olejíčková, příjemná, póry neucpává.
Některé z vás tedy mohou namítnout, že se jedná o "Anti-age" přípravek, ale to já osobně moc neřeším, třicítka na krku, tak co, že jo :-) Navíc jej používám na noc a nemyslím si, že by si má pleť na tento výrobek až tak velice zvykla, že bych potřebovala krémy na vrásky dříve. Já tedy obecně tomuto tvrzení nevěřím a nic si z něj nedělám, takže takový je tak nějak můj přístup.


- značka: Nobilis Tilia (e-shop)
- cena: 449 kč (e-shop LadyBox), 499 kč (e-shop Nobilis Tilia
- objem: 15 ml (na e-shopu Nobilisu je možno objednat různé varianty - 3, 15 nebo 50 ml)
- hodnocení: 10/10  A to jednoznačně, protože tenhle výrobek je prostě skvělý!!!


Já osobně jsem z tohoto výrobku nadšená a jdu pokračovat ve studování blogů Luc. a Lady a jdu hledat další přírodní olejíčkové produkty, které nesmím propásnout a sehnat a ozkoušet a tak :-)

Mějte pohodovou neděli,

                                                               Evelin ♥ 

11 komentářů:

  1. cena není zrovna nejnižší, ale někdy se prostě vyplatí trošku zainvestovat :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já olejíčky používám zatím jenom na vlasy, na obličej se toho pořád bojím, že bych se leskla ještě týden :D. Ale na tělo chci v bližší době nějaký zkusit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji vyzkoušet i na obličej, ale začínej třeba na noc a v tenké vrstvě a uvidíš ;-)

      Vymazat
    2. Olejíčků na obličej se vůbec nemusíte bát :-) Já používám pouze oleje, jak na obličej, tak na celé tělo - mastná nejsem a ještě tedy podotknu, že mám mastnou pleť obličeje a olejíčky mi vyhovují v péči o pleť více než krémy či gely :-)Olejíček se lépe vstřebává na vlhké pokožce nebo nanést na obličej a rozetřít mokrými prsty. Další možnost je, pokud máte pleťovou vodu v rozprašovači - tak nanést olejíček a zastříkat trochu pleťovou vodou - rozetřít. Když ještě bude pleť malinko lesklá, tak po pěti minutách odsát papírovým kapesníčkem a je to. Krásná vláčná pleť bez lesku. Je to vhodné i pod make-up :-)Co se týká olejů na tělo - tak opět nanášet na vlhkou pokožku - má-li to být péče místo tělového mléka. Po sprše se neutírat, ale natřít se olejem - opět se to lépe vstřebábá :-) a oleje stačí opravdu trochu :-)

      Jitka Kadletzová

      Vymazat
  3. Ten může být super, olejíčky miluju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Eveli, díky za recenzi. Na tohle sérum jsem myslím ještě žádnou nečetla. No prostě bomba a zase si mě nalákala. Až mi dojdou séra od Hadka, zkusím to. A možná toho Hadka k tomu. Prostě extra suchá pleť musí mít extra vrstev:-)

    Díky, hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luc., nemas zac! Tohle serum je opravdu skvele, ja si jej nemuzu vynachvalit a budu objednavat dalsi. Nicmene, jeste stale procitam tvuj blog a uz mam seznam "Hadkovin", ktere mi nesmi chybet :-)

      Vymazat
    2. Na extra suchou pleť určitě tohle sérum mohu doporučit :-)
      Výborný na tu extra suchou pleť je i MĚSÍČKOVÝ KRÉM KARITÉ
      http://eshop.nobilis.cz/zbozi/mesickovy-krem-karite-313

      Jitka Kadletzová

      Vymazat
  5. To zní opravdu zajímavě, ta cena je sice trochu vyšší, ale už jen podle lahvičky to vypadá na "luxusnější" přípravek :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥