sobota 9. února 2013

GreatBox (edice leden)

Příjemne sobotní dopoledne milé dámy :-)

Po dlouhé době tady pro vás mám malý souhrn toho, co bylo v krabičce krásy. Tentokrát se nejedná ani o LadyBox či SenzaBox, ale jejich nejmladšího bratříčka - GreatBox. Přiznám se, že po prvním vydání to vypadalo na takový šílený fail, že jsem říkala "Co si proboha myslí??? Že je bude někdo kupovat?" A pak jsem zahlédla obsah balení u RENDY, tak jsem si řekla, že to za ty prachy prostě prubnu :-)

Balení je takové hezké a jednoduché. Je sice pravda, že "krabičkoví" kolegové na trhu to mají možná malinko vychytanější (např. různé barvičky krabiček u Senzaboxu), ale na druhou stranu, pro mě osobně je důležitější obsah než obal, i když ten také samozřejmě potěší :-). Nicméně tato krabička mě esteticky nijak nepohoršuje, takže myslím, že je v pořádku. ještě pro pořádek dodám, že tato krabička je vysouvací a je tedy jako by bez víčka, ale i toto není překážkou k nějaké recyklaci a následnému využití :-)


A co jsem tedy v krabičce našla já? 

Anti Cellulite Gel - plné balení (Fleur de Santé) - takovýchto krémů a gelů u mě není nikdy dost, takže ráda vyzkouším :-) Jediné co mě osobně začíná trápit je mírná averze na tuto značku, jelikož an mě kouká z každého časopisu, z každé krabičky. Ale nevadí, třeba si ji oblíbím :-) Gel je s výtažky z pupečníku asijského, dále obsahuje kofein, karnitin a přesličku. Třeba bude tahle kombinace přesně to pravé :-) 

Cream Aqua Benefits - 30 ml (Sans Soucis) - tuto značku vůbec neznám, takže jsem ráda, že můžu vyzkoušet něco nového. Jedná se o hydratační krém pro každou pleť. Tohoto se malinko děsím, jelikož já ty "univerzální" krémy moc nemusím. Ale určitě vyzkouším, jelikož prý obsahuje ovocné oleje a termální vodu z Baden-Baden. Tak uvidíme. Třeba ze mě bude opět mladice :-)


7 Day Scrub Cream - 30 ml (Clinique) - A to se mi líbí moc, ani jsem nedoufala, že podobnou značku v nějakém českém pojetí krabiček krásy vůbec najdu. A ejhle, stalo se :-) za mě tedy velikánský palec nahoru. přiznám se, že tenhle produkt byl také jedním z dlvodů, proč jsem si krabičku objednala. Peeling obsahuje jemná zrníčka a pleť je po peelingu a opravdu moc příjemná a hebká na dotek :-)

Maska ze zeleného jílu Argiltubo - 30 ml (Argital) - Prý se jedná o obličejovou, tělovou i vlasovou masku. No, jelikož se jedná o vzorek, tak jej budu testovat asi jen na obličeji tedy a moc se na nic těším!!! Tenhle výrobek Rendy ve svém boxu neměla a místo něj měla produkt CHI :-)


Opalovací krém do solárií - 15 ml (Super Tan) - No, do solárií nechodím vlastně skoro vůbec, ale uvidím, třeba se mi bude hodit v květnu, kdy standardně 1-2x zajdu, tak nějak pro "základ", abych pak nevypadala jako rak :-)

Oční stíny "Ultra pearl Mania" - 5 ml (NYX) - další značka za kterou jsem byla strašně moc vděčná a skoro jsem skákala do stropu :-) Jsem hrozná, že :-)? jedná se o sypké stíny, které jsou krásně zlatavě jemné a já jsem se do nich zamilovala na první pohled/dotyk/nanesení :-)



Hand Lotion - 3 x 5 ml (Swisso Logical) - vzorečky krému na ruce, a to s obsahem zlatých pigmentů. Aneb krémů na ruce není nikdy dost :-D 


A pak ještě nějaké slevy :-)


Celkový dojem je více než dobrý, řekla bych že jsem po dlouhé době z nějaké krabičky krásy přímo nadšená :-) Moje osobní hodnocení této krabičky je 9/10, myslím, že se boxík opravdu povedl!!!

FB stránky: ZDE
Webové stránky: ZDE

Cena balení: 299 kč.


A co vy milé dámy, koupily jste si GreatBox? 

                                                                                       Evelin   


25 komentářů:

  1. Já jsem si teďka dala stopku v krabičkách krásy, ale lednový GB mě opravdu překvapil! Uvidím, jak se budou vyvíjet další měsíce a třeba si ho časem taky objednám:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky dala "stopku", ale když jsem viděla obsah, tak jsem nezaváhala a rychle objednávala :-)

      Vymazat
  2. O téhle krabičce jsem ještě neslyšela, ale láká mě víc než ostatní krabičky krásy, ale ještě zkusím nějakou dobu odolávat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych možná ještě chvíli počkala, první vydání se moc nevyvedlo, takže já osobně budu spíše vyčkávat :-)

      Vymazat
  3. souhlasím, že tenhle GB se vydařil, akorát jsem k němu pořád lehce skeptická... takže bych raději počkala na nějaké další 2 měsíce, než bych si objednala svůj :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, tak též jsem vůči této krabičce opatrná...

      Vymazat
  4. určitě se povedl, škoda že se na trh uvedl dýl než SB a LB

    OdpovědětVymazat
  5. Evelinko,
    hodně jsem se přemáhala, abych si dodatečně neobjednala Greatbox.. :-D. Velmi mě překvapil... mile překvapil ;). Jsem zvědavá, co bude v únorovém GB ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, a já se nepřemohla :-D Já taky, zvědavost sama :-D

      Vymazat
  6. Taky začínám mít na Fleur de Santé více než mírnou averzi. Je v skoro každém boxíku a bývá přibalená jako dárek i u časopisů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Tato značka čouhá opravdu ze všech stran!

      Vymazat
  7. Taky bych z něj měla radost, kdybych si ho objednala :-) Povedl se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím. Za tohle vydání patří tvůrcům jednoznačně palec nahoru!

      Vymazat
  8. tak tehle obsah se mi moc líbí oproti tomu předešlému který mi přišel jako absolutní propadák!!! Z tohohle balíčku bych měla radost :)

    OdpovědětVymazat
  9. Great box jsem zatím neměla, ale tenhle tedy nevypadá vůbec špatně... Sice z Fleur de Santé se mi už zvedá kufr a krém do solárií bych nevyužila, ale zase krém od Clinique a pigment od Nyxu jsou super a maska z jílu také ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Největší radost bych měla asi také z peelingu a očních stínů. To se docela divím, že tam umístili značky jako je Clinique a NYX :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně, já byla naprosto překvapená, že se jim podařilo tyhle značky umístit!

      Vymazat
  11. Milá Evelin :). Největší radost by mi asi udělal peeling od Clinique, vždycky jsem tu značku chtěla vyzkoušet ale jeho vysoké ceny mi to zatím neumožnily.. tak snad někdy. Jinak celkově na mě obsah zapůsobil docela příjemně.. určitě bych si neztěžovala! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, přesně tak! Kolem značky Clinique tak nějak mlsně chodím a pořád přemýšlím :-) A teď ji můžu aspoň vyzkoušet :-)

      Vymazat
  12. Clinique a NYX by mi taky udělaly obrovskou radost! Uvidíme, GreatBox budu sledovat a třeba někdy objednám :)

    OdpovědětVymazat
  13. obsah nevypadá špatně, ale já bych využila asi jen ten Clinique :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty stíny jsou skvělé... nádherná barvička..těším se, až nám ukážeš nějaké líčení :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥