pondělí 8. dubna 2013

Čistící pleťová maska

Pohodové pondělní ráno, 

zase tady máme nový týden :-) Já si včera užívala svůj soukromý wellness den a mimo jiné jsem použila i pleťovou masku od Rival de Loop, kterou jsem si koupila v Rossmannu. A protože jsem kámoš, tak se s vámi podělím o své dojmy. To jsem ale hodná, co :-)
Oficiální info. Čistící pleťová maska s jílem, bisabolem, provitamínem B5 a okurkovým extraktem, která čistí a zklidňuje pleť. Alantoin podporuje proces obnovení kůže.
Použití. Po vyčištění naneste na obličej, vyhněte se očním partiím a okolím úst. Po 10-15 minutovém působení opláchněte vlažnou vodou. Používejte pravidelně 1-2x týdně.
Složení. Můžete se kouknout dole na obrázku a mě se tedy celkem líbí. Na druhé místě kaolín, ona tam ten jíl asi bude nebo co :-) Podle složení bych doporučovala spíše na mastnou pleť, je tam alkohol skoro kam se podíváš :-) Ale zase je to veganské, no ni? Tohle se mě osobně líbí moc!
Balení. Maska je v balení, které obsahuje 2 pytlíčky po 8 ml. Nicméně, jeden balíček vyjde na dvakrát, takže  celkem na 4 použití (aspoň pro mě)
Vůně. Je taková... nijaká. Jako ono to něčem voní, to jako ne že ne. Ale já nevím po čem. Ale nesmrdí to. Ta vůně je takové jemná, nevtíravá.
Konzistence a aplikace. Konzistence mi připadne taková trošku řidší našlehaná šlehačka :-) Já nanášela masku z pytlíčku štětcem, rozetřela na ksichtík a čekala:-)
Účinky. Tak jsem smyla a ehle, neomládla jsem (překvapivé, že?) :-) Pro mě moc ne :-) Ani póry nezmizely (taky překvapivé, že?). No, pro mě zase ne. Jsou věci a okolnosti, se kterými jsem už smířená (s první vráskou na čele a s tím, že černé tečky a ucpané póry už budu mít napořád). Nicméně, pleť je taková jakoby rozjasněná, hezky naducaná a vůbec celá taková fit. Se mi to teda aspoň zdá. 

- značka: Rival de Loop (privátní značka pro drogerii Rossmann)
- cena: 20 kč(ale fakt nevím, kupovala jsem ve slevě, jaká je standardní cena netuším)
- objem: 16 ml
- hodnocení: 7/10 


Mějte příjemný start do nového pracovního týdne!!!


                                                                                                                   Evelin♥


12 komentářů:

  1. Maska vypadá docela sympaticky. :) Kdyby někdo objevil něco, co zbaví jedním použitím černých teček, tak je to zázrak! :)
    Hezký start i Tobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na pleti je příjemná,žádnou neplechu neudělala,takže bajo :-)

      Vymazat
  2. Fakt jsi kámoška! ;-) Maska mě láká a E.T. by mohl jít ke mně domů...moc mu to sluší! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo :-) Vivinko,neříkej dvakrát nebo se zjevim i s kufrem :-)

      Vymazat
  3. To vypadá vážně dost sympaticky, až pojedu na dovolenou a budu chtít ušetřit místo za svoji tubu s pleťovou maskou, tak po tom šáhnu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě! Ušetří ti místo a navíc je fakt moc fajn!

      Vymazat
  4. Mám úplně stejné dojmy, nedokonalosti to podle mě neovlivňuje, ale krásně to pleť osvěží! Moje oblíbená maska, fakt :-)

    OdpovědětVymazat
  5. E.T. volá domů :D to mě rozesmálo :D Já jsem ještě žádnou masku nevyzkoušela,ale mám to v seznamu kosmetických plánů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s chutí do toho :-) myslím,že na kosmetické začátky je fajn,určitě!

      Vymazat
  6. Taky mám někdy pocit, že rozšířené póry budu mít už do konce života a nebudu mít krásnou pleť jako většina mých vrstevnic, které můžou chodit bez makeupu :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dyť! Přesně! Vrstevnice si chodí bez make-upu s pletí jako miminkovska prcka a já na obličeji pomalu kratery :-)

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥