sobota 20. dubna 2013

Denní a noční krém |Nivea Visage|

Příjemné sobotní ráno,

uklízela jsem si v tašce s vypotřebovanými věcmi, o kterým jsem ještě nestihla napsat recenzi. A našla jsem tam krémy od Nivea, a to denní i noční krém pro suchou až citlivou pleť. Pak jsem ještě chvíli hledala v počítači fotky a v blogovém bloku poznámky :-) Všechno jsem našla, takže třikrát hurá a jdeme na to :-)


Filosofie Nivea:
"Složení výrobků NIVEA je inspirováno přírodou, a proto dosahují vysoké účinnosti a podporují přirozenou krásu Vaší pleti"
Oficiální informace. Poskytuje intenzivní hydrataci. UV filtry chrání pleť před vlivy slunečního záření. Bohaté složení pleť oživuje. Díky pečujícímu mandlovému oleji je zejména vhodný pro suchou pleť.
Můj názor. Balení je klasické kelímkové, bytelnější, v bílo růžovém provedení. Někomu bude vadit, že krém musí nabírat prsty, já v tomhle zas takový šťoural nejsem, krém si stejně vždy nanáším potom co si umyju ruce, takže tohle mi vážně nevadí. Vůně je typická "niveová" a nevím, jak vy, ale já tuhle vůni prostě miluju! Tak nějak mi evokuje čistotu a dětství :-) Konzistence je lehká a ne velice hutná, krém se dobře roztírá. I přesto, že je krém lehčí, tak je po použití pleť hezky hydratovaná a podle mě i vyživená. Takhle je to všechno fajn, ale... ta pověstná jiskra mezi mou pletí a tímto produktem nepřeskočila :-(.
- značka: Nivea
- cena: 120-150 kč 
- objem: 50 ml
- hodnocení: 7/10 
Oficiální informace. Poskytuje intenzivní hydrataci. Bohaté složení s provitamínem B5 podporuje přirozenou regeneraci pleti během noci. Mandlový olej pleť vyživuje.
Můj názor. Balení je opět stejná jako u denního krému, jen v elegantní tmavě modré barvě. klasické kelímkové, bytelnější. Vůně je taky stejná, jen mi připadne o malinko intenzivnější než u denní varianty. Což mi nevadí, moc ráda usínám s touto vůní pod nosem :-) Konzistence je hutnější, a to já moc moc oceňuju! I přes svoji hutnost se krém moc dobře roztírá. Po použití se chvíli lesknu jako prasátko, ale za pár minut je krém pěkně vsáknutý. Ráno je pleť po použití hezky naducaná, hebká, hydratovaná a vyživená.
- značka: Nivea
- cena: 120-150 kč 
- objem: 50 ml
- hodnocení: 8/10
Tuhle dvojici mám moc ráda. Škoda, že ten denní krém nemám ráda ještě o kousek víc, jinak by toto duo bylo mojí stálicí. Ale i tak, Nivea je prostě Nivea! A jejich krém v modré plechovce je prostě nejlepší :-)
Jaké je vaše oblíbené duo? Mějte fajn sobotu, ikdyž propršenou. Pa


                                                                                                                   Evelin♥





12 komentářů:

  1. Díky za tuhle recenzi :). Právě mi dochází můj krém od L´oreal a přemýšlím jaký další drogérkový krém vyzkoušet :)...možná půjdu do toho nočního jen :).

    OdpovědětVymazat
  2. Jo tyhle Nivei nejsou špatný, ale lepší je řada AQUA ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řadu Aqua jsem nezkoušela, ale brousím si na ni zuby :-)

      Vymazat
  3. Občas člověka až překvapí, že jsou tyhle relativně levné krémy docela dobré - aktuálně dělám docela dobrou zkušenost se základní řadou od Avonu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Takové levnější překvapení :-)

      Vymazat
  4. Já jsem měla jednou ten denní, ale už je to celkem dávno, kdy jsem krém na pleť nepotřebovala a tak jsem ho používala jako odličovadlo :D.

    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna jsem dopsala článek, kde se taky objevila Nivea v plechovce - nejlepší :). Přesně jak píšeš, ta vůůně :)!

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně tak, krém Nivea v modré plechovce je mou stálicí už spouuusty let :)

    Skvělá recenze Evelin :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥