úterý 30. dubna 2013

Krém na ruce s mandlemi a bambuckým máslem

Krásné úterní dopoledne,

já mám po odpolední směně (do půlnoci) a dnes mám zaslouženou dovolenou. A když mám dovolenou, tak vy si zasloužíte článek. A to je fér :-) Dnes se podíváme pod víčko Krému na ruce s BIO mandlemi a BIO bambuckým máslem od značky Lavera. Tuhle miniaturku jsem našla v Ladyboxu. který to ale byl, to už si asi nevzpomenu - možná prosinec?
Oficiální info. Příjemný krém s výživnou směsí BIO mandlového oleje a BIO bambuckého másla poskytuje extrémně namáhané pokožce nezbytnou hydrataci a zklidnění. BIO heřmánkové výtažky zjemňují a hojí podráždění. BIO mandle: jemný, lehký olej s vynikajícími výživnými vlastnostmi. BIO bambucké máslo: poskytuje přírodní UV ochranu a zanechává pleť jemnou a vláčnou.
Složení. Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Glycerin, Hydrogenated Palm Glycerides, Stearic Acid, Cellulose, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Xanthan Gum, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract*, Hydrogenated Lecithin, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Lysolecithin, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citral**, Citronellol** * suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství ** přírodní esenciální oleje
*Suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství; 
**Přírodní esenciální oleje.

Hodnota pH 5-5,5. Krém je typu emulze a jedná se o veganskou kosmetiku.
Balení. Ťuťu ňuňu malinké. Je to kabelkové 20 ml balení, které úplně miluju! Bez krému na ruce nevydržím a je fajn mít v kabelce po ruce něco účinného, voňavého a navíc skladného. Jinak plast a šroubovací uzávěr. Malinko bych dala přednost klasickému odklápěcímu uzávěru, připadne mi malinko praktičtější.
Vůně. Miluju vůni karité! Mandle tedy necítím, ale co cítím je citronová tráva! Krém voní skvostně!
Konzistence. Krásná lehká konzistence krému. Moc hezky se roztírá, vstřebává se rychlostí blesku. Pokožka po krému není zalepená, což beru jako veliké plus. Ruce jsou hydratované a tak poměrně dlouho i vydrží, takže se nemusím jako u jiných krémů mazat co 10 minut. Stačí klidně 1x za 1-2 hodiny.
- značka: Lavera
- cena: 99 kč (75 ml - na e-shopu LB zde)
- objem: 20 ml 
- hodnocení: 10/10 

Za chvíli vyrážím na návštěvu do Přerova, jednak za bábi potěšit svou přítomností a jednak obrazit obchody a pokusit se KONEČNĚ něco sehnat na sobotní svatbu, na kterou vyrážíme. No a večer potom na koncert na Vsetín, kde hraje moje oblíbená kapela Horkýže Slíže :-) A zítra ještě na Prvomájovou pouť u nás v Otrokovicích. To mám ale nabitý program, co? 
                                                                                                                   Evelin♥


12 komentářů:

  1. Miluju krémy, které se rychle vstřebají a může se pokračovat v práci, takže po tomhle se budu muset podívat :). A užij si zasloužené volno ;) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krém nezní špatně, jak ho někde objevím, tak si ho koupím na obličej. Já jsem teď v půlce mého mega 400 ml kelímku 100% bambucké máslo od Saloos. Sice je to mastnější, ale je to jediný krém, který mi pomáhá když mě svědí kůže, když jsem suchá atd. (třeba z té báječné vody, co nám teče z kohoutku). (rennnie)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow 10 bodů :)? Miluju věci s mandlovým olejem a vegan výrobky, tohle tedy rozhodně vyzkouším :)!

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá skvěle, jenže krémů mám tedka hrozně moc, hlavně těch na ruce teda a další si fakt nmůžu dovolit.:D Mám na to nějakou "úchylku" a seznam by jinak byl dlouhej, těch co musim vyzkoušet.:D

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední dobou jsem strašně závislá na všemožné i nemožné mazání na ruce ;) :)
    Takže děkuji moc za nový tip ;))

    OdpovědětVymazat
  6. Také jsem o něm psala a u mě docela pohořel co se týká vůně i hydratace :) (článek je na Color Beam - Guest Post) Edit - na vůni už jsem si zvykla,a i se mi docela líbí. Páni, dnešní článek se mi trefil do vkusu, Horkýže taky můžu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Ale je pravda, že každému voní něco jiného a já jsem s hydratací vážně spokojená. Nicméně, sto lidí, sto chutí...

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥