úterý 2. dubna 2013

Make-up (Revlon)

Příjemné úterní ráno milé dámy,

jak se máte v práci/škole takto po prodlouženém víkendu? Asi žádná sláva, co? Já se přiznávám dobrovolně bez mučení, že bych klidně doma ještě nějakou tu chvíli vydržela. A to jsem měla od pátku dovolenou :-) Ale je potřeba chodit do práce a vydělávat kačáky, abych si měla za co kupovat další a další a další a další a další a další a další šminky, které nezbytně potřebuju, že ano :-) Dnes tady pro vás mám pár postřehů o světoznámé klasice v oblasti make-up a to od značky Revlon, přesněji budeme "hovořit" o Colorstay make-upu, který mám ve verzi pro normální/suchou pleť. Nevěřím, že existuje mnoho dívek/žen, které by se zajímaly o kosmetiku a tuhle legendu neznaly.

* make-up jsem si koupila za své peníze zde

Balení. Je skleněné, bytelné a působí na mě luxusně. Jenže ač je balení tak moc krásné, tak je také (jedinou) slabinou tohoto výrobku. Bohužel je balení bez pumpičky, což dost znesnadňuje aplikaci a manipulaci. Veliká škoda. Mít balení pumpičku, tak jsem nadšená absolutně!
Konzistence. Je příjemně hutná, ALE je potřeba s make-upem pracovat rychle, jelikož na pleti poměrně rychle zasychá a může se vám stát, že potom budete mít místo hezké pleti obličej samý flek. Aplikaci jde vypilovat rychle a odměnou je potom zdařilý výsledek v podobě krásné pleti bez nedostatků.
Krytí. Je prostě DOKONALÉ! Na oficiálních stránkách se dočteme, že se jedná o střední schopnost, ale s tím já tedy zásadně nesouhlasím! Já osobně si myslím, že je více než střední a naprosto dokonalé! Ještě bych ráda podotkla, že k plnému krytí není potřeba vrstvit, make-up kryje sám o sobě dobře už v první vrstvě. Pokud je potřeba vrstvit, tak i přesto je výsledný efekt stále přirozený a člověk nevypadá jako maska.
Výdrž. Já osobně mám otestovánu výdrž kolem 15 hod a stále bylo co odličovat, make-up se v průběhu dne nijak nestíral. Řekla bych, že tak jak jsem ráno vyšla, tak jsem večer přišla. A to je fér. 
Další bonusy. 
- nezalézá do vrásek, ani pórů
- SPF 15
- výběr z několika odstínů (tuším, že 12)
- relativně nízká cena
- jemná a nevtíravá parfemace (ano, ano, tento bod je sporný, ale mě prostě voní)



- značka: Revlon (oficiální info zde)
- cena: kolem 12 $ (já kupovala za 229 kč)
- objem: 30 ml
- hodnocení: 10/10 

I přes absenci pumpičky v balení je tenhle make-up prostě skvělý a předpokládám, že zůstane mou stálicí. Dle mého skromného názoru se tento make-up poměrně hravě (ne li lépe!!!) vyrovná dražším sourozencům a značkám. 
Jediná věc, která mě na jednu stranu mrzí je fakt, že Revlon sežnete pouze na internetu. I když, možná je to dobře, protože bych musela mít asi spousty přesčasů :-) 

Pohodový den!!!


                                                                                                                   Evelin♥


FACEBOOK/ASK/INSTAGRAM

PS: Přidávám fotku :-)

64 komentářů:

  1. Já si na něj brousím zuby!

    Pěkný start do nového pracovního týdne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak brus ;-) Vážně stojí za to! i tobě pohodový start do nového pracovního týdne!

      Vymazat
  2. Mám ho moc ráda. Teď na léto si budu muset pořídit tmavší odstín. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. ja o ňom už dlhšiu dobu uvažujem, ibaže sa obávam, toho, čo sa mi stane vždy. som dosť bledá a aj najnižšie číslo je pri ponuke u nás pre mňa tmavé (napr. Astor,100 Ivory - tmavý). druhá vec, mám podtón pleti do žlta a väčšina MU-ov je do ružova, vieš mi pomôcť s týmto? aký je po týchto stránkach? vopred ďakujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj ja som tiez bleda a mam podton do zlta, myslim ze revlon ma odtiene do zlta aj do ruzova preto ma taku velku skalu odtienov, pouzivam odtien buff co nie je najbledsi ale skvele mi sedi a je dost bledy:) tak si myslim ze tie bledsie odtiene ti urcite sadnu.

      Vymazat
    2. Já mám ten nejsvětlejší - ivory a je vážně dost světlý, myslím, že bych klidně upotřebila odstín buff

      Vymazat
  4. Vypada suprove, cetla jsem na nej dost chvaly a ted se zase potvrzuje :) asi ho casem take poridim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já za sebe opravdu jen doporučuju, vážně si ho nemůžu vynachválit. Mě osobně sedí více než drogerkový a cenově je srovnatelný. Ve srovnání s některými značkami dokonce levnější.

      Vymazat
  5. Je o něm napsáno dost pozitivního... snad časem vyzkouším...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. Evelinko,
    naprosto se shodujeme - skvělý, přirozený a cenově dostupný make-up.. jen ten aplikátor je na nic :/ :). Ale přesto super.. možná by bylo dobré přelít make-up do staré "pumpičkové" lahvičky - ale zatím jsem to nezkusila ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Já mám v plánu tohle "stěhování" obsahu na víkend, je to super nápad a taky mě to napadlo. Budu jen doufat, že toho moc nevybryndám :-)

      Vymazat
  7. :) Super recenze už sem na něj dlouho koukala jenže bohužel nevím jaký odstín.. Neblíže mi přišel true biege nebo natural beige k mému Rimmelu uvidím. Jaké se ti zdají odstíny? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že si určitě vybereš - odstínů je v nabídce 12, to by bylo, aby ti nějaký nesedl! Zkus zagůglit, na netu je spousta swatchů odstínů ;-)

      Vymazat
    2. :) Jo googlila sem až budu mít čas a klid určitě se na něj mrknu. :)

      Vymazat
  8. Je krásný, já pořád váhám, zda koupit tento, nějaký velký BB, nebo něco jiného... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě určitě ano! I když plánuju taky nějaké to BB, vypadá to, že jsem v blogovém světě asi poslední BB panna :-)

      Vymazat
  9. ja ho mam v prevedeni zmiesana/ mastna plet a je fakt super, najlepsi make up, aky som kedy mala :)

    OdpovědětVymazat
  10. Fajn recenze, ted mi zrovna bodla ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Sice mě štve, že tam není pumpička, ale stejně ho jednou objednám :D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to zlobí, ale o víkendu ho přeliju do lahvičky s pumpičkou :-)

      Vymazat
  12. taky se na něj chystám hned jak bude u Madalen skladem :P

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem z něj byla jednu dobu hotová, byl pro mě dokonalý... ano.. jeho výdrž a krytí je super, ale poslední dobou na mě nedrží ani tento makeup... a i ve verzi pro suchou pleť mě hrozně vysušuje..:( škoda.. ale taky bych ho doporučila :)

    OdpovědětVymazat
  14. Musím souhlasit s tím, že skvěle drží, ale s tím krytím teda nesouhlasím.. Řekla bych, že když dám slabou vrstvičku, tak v porovnání třeba s dalším drogerkovým - true match - kryje o dost méně, přiklonila bych se k slabší střední. Když se ho dá trochu víc, tak je krytí fakt pěkné, ale pak mi přijde, že jde prostě "vidět". A nějaké lokální vrstvení mi přijde, že je absolutně nemožné. Nevím, jestli je to tím, že mám verzi pro mastnou pleť, ale fakt mi extra krycí nepřijde, a strašně mě vysušuje (mám pleť mastnější).. Colorstay pro mě rozhodně patří mezi ty lepší makeupy (resp. nejlepší drogerkové), ale mně vyhovuje mnohem víc true match, ten je pro mě drogerkovým králem :) Ale každé vyhovuje něco jiného.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Každému vyhovuje něco jiného. Já mám i True match a mám přesně opačný pocit :-) Ale ono je každá pleť vážně jiná...

      Vymazat
  15. Moje stálice a svatý grál:)))

    OdpovědětVymazat
  16. Nákup fejku se ti opravdu vyplatil :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak jsi přišel na to že je to fake :-)?

      Vymazat
    2. Když už tak přišla, ne přišel ;) A to z toho důvodu, že už z fotek je patrné že je to fajk navíc Madalena je tím známá, že prodává fejky. Jen tak ze zajímavosti jsem si od ní koupila 2 věci, které mám doma originální a samozřejmě oba produkty byly fejky ;)

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. Omlouvám se za chybné oslovení - vycházela jsem z obecného pojetí TEN anonym :-) Jsem si jistá, že se o fake se nejedná, mám doma od prodejkyně i originální doklad.

      Vymazat
    5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    6. Úchvatný obvinit někoho z nekalosti a ani se nepodepsat :) A na pořádání neuvést ani konkrétní informace... pokud jde skutečně o fejky a máš důkaz, proč jsi to neřešila hned, co?

      Vymazat
    7. Milý anonyme, já mám ten make-up taky a známá si ho dovezla z Ameriky. Jsou stejné. Jo a jestli je Madalena něčím známá, tak profesionálním přístupem a rychlým dodáním zboží které je důkladně zabaleno, aby nemělo šanci se poničit. Má úcta

      Vymazat
    8. blbost a hulváctví fakt nemá mezí!!!

      Vymazat
    9. Holky nechci se toho anonyma nijak zastávat, ale nenapadlo Vás někdy, že to třeba může být pravda? Blogů sleduji opravdu hodně a takových to anonymních udání čtu spoustu na různé eshopy a párkrát to pravda doopravdy byla. Slečnu z toho eshopu nechci nijak urazit či obvinit, ale jak se říká každém šprochu, pravdy trochu ;)Jinak ze zkušenosti vím, tak faktury z ebay, které "dokazují" originalitu jsou dost často také padělané. Takže to slečna klidně nevědomky může mít napodobeniny, ale taky nemusí.

      Vymazat
    10. Já teda nevím, odkud nakupuje Madalena, ale z ebay snad ne jako to zhusta dělá Plumfoolery. Jak ji můžu, tak nákupy od ní ne-e. Jednak to má předražené a druhak pochybného původu. Madalene u nákupů nesvítím, ale její eshop mám mnohem raději a je důvěryhodnější (pro mě!).

      Vymazat
    11. Anonymni:Je pravda,ze jsem nestála Madalene za zady,kdyz zbozi objednavala. Na druhou stranu me opravdu nenapadlo,ze by to byl fake,jelikoz jsem s vyrobkem spokojena. Navíc je Majda moje kamaradka a opravdu si nemyslim,ze by ji prodej jednoho fake za tohle stal. A ze jsou faktury ja ebay tomu verim,ale Madalenka z ebay neobjednava :-)

      Vymazat
    12. SOS:Pro me je e-shop Madalen taky duveryhodnejsi :-) Co se tyce Plum - mas konkretni dukaz,ze by bylo zbozi pochybneho puvodu? Pokud ne,tak poprosim o vynechani takových narceni. Diky :-)

      Vymazat
    13. Rčení na každým šprochu pravdy trochu mě tak sere (pardon Evelin), že bych za něj liskala!!!!
      A ne, nenapadlo mě to, že by to bylo pravda, nevím proč bych měla za každým prodejcem vidět podvodníka atd. Brala jsem od Madalen zboží několikrát a byla jsem vždy velice spokojená jak s komunikací, tak s rychlostí dodání, balením! Zboží jako fake nevypadá, nechová se tak, je kvalitní.

      Vymazat
    14. Já to tvrdím proto, protože jsem si ten fejk od ní právě koupila, jinak bych to netvrdila. Já si svůj revlon přivezla přímo z obchodu v USA takže fejk poznám a toto je fejk, bohužel...

      Vymazat
    15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  17. Já ho taky miluju. Je to můj nejoblíbenější MU. Psala jsem nedávno recenzi, můžeš srovnat. :-)

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. KOukala jsem, četla jsem. Vidím, že to máme podobně :-)

      Vymazat
  18. Evelin, Plum nakupuje z Ebay a netají se tím :-), tedy to není nějaké tažení proti ní. Já k Ebay nemám moc důvěru. Také mluvila o Alibabě, no zkrátka si raději pořádně zagooglím, když mě zaujme něco, o čem mluví (a to ona má fakt fajn recenze, atd,, není to proti ní) a vždy to najdu jinde levněji a pro mě jaksi důvěryhodněji. Tím ale nechci tvrdit, že prodává padělky, jen prostě někdy! :-) nevím... Když třeba řekne, že to a to koupila na ebay pro sebe, snažím se to najít a lecky jsou mé dojmy opravdu rozporuplné a dokoná to cena za kterou prodává (ale když to lidi kupují, tak jí to přeji, fakt nechci, aby to vyznělo jako nějaká nelibost k ní, jen dost dobře neumím popsat tu nelibost .-) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten předešlý komentář nemyslela zle :-) Já osobně tedy můžu její články, ale videa už moc, nějak mi nesedí ten projev a e-shop se mi líbí - jak je to udělané a tak, ale ceny... prostě stačí malinko gůglit a člověk ví, jak to je nebo není.

      Vymazat
  19. Já mám svůj Revlon make-up (ale tu druhou verzi pro mastnou pleť) také od Madaleny a nikdy jsem s žádným jiným make-upem nebyla spokojenější:)

    OdpovědětVymazat
  20. Na tobě teda vypadá téměř photoshopově dokonale, na druhou stranu se nezdá, že bys měla na pleti velké množství nedostatků, které by bylo potřeba nějak moc skrývat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, děkuju :-) No, ty nedostatky tam jsou, a není jich málo :-)

      Vymazat
    2. A nebyla by pro srovnání fotka před nalíčením? Kdyžtak, díky. :-) Napsalas, že silné krytí, ale takhle to vypadá, že pod make-upem fakt žádné výrazné problémy neskrýváš a tak ti to dělá pleť naprosto dokonale vyhlazenou. :-) Nebo je v té lahvičce nějaké kouzlo a v tom případě ho musím mít! :-)

      Vymazat
    3. Tak já o víkendu dodám, jo ;-)?

      Vymazat
    4. Tak jo, moc děkuju, jsi milá. :-) Zaujalo mě to, jak krásnou pleť dělá a jak přirozeně vypadá.

      Vymazat
  21. Sáákriš! Až budou peníze, budu si ho muset zajít koupit! :) A byla bych ráda kdyby ses podívala na můj blog a napsala mi tam tvůj názor na něj.Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, v několika zahraničních recenzích jsem se dočetla, že v nějaké novější verzi Revlonu Colorstay pro normání/suchou pleť jsou nově třpytky. Můžu se zeptat, jestli jsou i v Tvém make-upu? Jestli ano, jsou na obličeji hodně vidět, např. na sluníčku? Díky za odpověď. P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, zkoumala jsem a v mém make-upu třpytky nejsou, takže ti bohužel neporadím, jestli jsou nebo nejsou vidět na sluníčku :-(

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥