středa 10. dubna 2013

MISSHA ve vzorečku

Pohodové středeční ráno,

půlí se nám týden a je nejvyšší čaqs přijít s dalším článkem. Ty z vás, které mě sledují vědí, že jsem asi největší ostuda na světě (minimálně tedy v blogovém světě) a jsem nepolíběná a neposkvrněná panna, co se týče BB krémů z Asie. Jenomže!!! Mezi námi blogerkami panuje určitá solidarita a já moc děkuji Romance, která mi nejen nadšeně zdopovídá mé zvídavé dotazy, ale ještě byla tak hdoná, že mi poslala vzorečky :-) Já ji prostě žeru! No a dnes si něco v rychlosti řekneme o BB krému Signature Real Complete od firmy Missha.

* jak už jsem napsala, za vzoreček děkuju Romči :-*
Oficiální info. Mnohofunkční krém s perfektním krytím, s dokonalostí krytí po dobu 12 hodin. Obsahuje nano-komplex a peptidy pro změkčení a vyživování pokožky, amino-komplex a přírodní s pokožkou identické lipidy pro maximální hydrataci pokožky a zabránění nepříjemného mastného lesku. Obsahuje přírodní komplex neutrálních extraktů pro hojení a obnovu pokožky. Obsahuje peptidový komplex, extrakt gingo biloba a 50 různých výtažků ze vzácných bylin pro ozdravení pokožky. Neobsahuje triklozan, paraben, oleje a alkohol. Vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé a problémové. 
SPF 25 PA++ Dostupné ve třech odstínech.

Já osobně vám  o obalu ani o aplikaci z balení nic nepovím (nenapíšu). ne že bych nechtěla, ale prostě nevím :-) Vzoreček mi vyšel na 3 použití.
Vůně. Je příjemná, řekla bych že taková svěží?
Konzistence. Připadne mi to konzistencí jako tónovací krém Alverde. Nic moc tekutého, ale taky nic moc hutného. Pro mě osobně tak akorát. Tahle konzistence mi vyhovuje, dobře se mi BB krémem pracuje a skvěle se roztírá.
Odstín. BB krém je dostupný ve 3 odstínech. Já měla odstín 21 - bright beige, což je taková světle béžová barva s decentním podtónem do růžova (řekla bych). Odstín se pleti opravdu moc hezky přizpůsobí, až jsem vážně koukala! No pro mě úplný zázrak. Valila jsem na sebe ráno do zrcadla bulvy jako blázen :-) A nevytváří dojem masky.
Krytí. Na můj vkus kryje tedy vážně moc dobře (viz foto dole - čelo po zásahu kosmetičky). A nezdráhám se říci, že i lépe než kdejaký make-up! (Valila jsem bulvy podruhé). Prostě parádička. Dá se i na nedokonalá místa pleti hezky vrstvit, takže myslím, že v tomhle ohledu super.
Výdrž. Mi připadne fajn. V oficiálních informacích je napsáno 12 hod a já myslím, že je to tak akorát. Mě se v průběhu dne trošku BB stíral, ale to není vina výrobku, nýbrž mých nenechavých rukou, které mají neustálou potřebu sahat si na obličej :-( V průběhu dne nedosšlo ke zvýraznění sušších míst, což jsem moc ráda, protože má pleť má ještě pořád zimu, tudíž ty tváře by mohly směle konkurovat Sahaře.
Další benefity. Má SPF 25. Nezalézá mi do pórů či mimických vrásek. Pozorovala jsem decentní rozjasňující efekt, ale opravdu jen minimální.
- značka: Missha (ofiko český e-shop zde)
- cena: 489 kč za 45 g (na českém e-shopu)
- hodnocení: 8/10 


Pro mě je tohle naprosté nadšení! Já vím, že boom asijských BB je dávno pryč, naopak se blogovou scénou začínají šířit články typu "proč nemám BB krémy z Asie ráda", takže jsem asi zase objevila Ameriku :-) Ale mě to neva. Já jsem momentálně zamilovaná a doufám, že mi ta zamilovanost vydrží :-) Za sebe říkám jednoznačně ano!


                                                                                                                   Evelin♥



25 komentářů:

  1. kryje skvěle, také ho mám doma.. bohužel také jen vzoreček :)
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  2. Evelinko, taky mě ty korejské BB zaujaly. Ještě mám makeup MaxFactor, jsem s ním spokojená. Já jsem s ním spokojená, ale zádrhel nastává v létě při teplém počasí. To mi na čele vždycky naskáče spousta pupínků, klasické akné to není. Pomáhá na to se ničím nemalovat, nechat to volně dýchat a za dva tři dny je klid. Loni jsem to řešila BB od Garnieru, když jsem se trochu opálila tak mi ten light odstín sedl (teď jsem s ním moc oranžová). Ještě mám zbytek, tak ho asi zas v létě začnu používat, ale co pak? Nějaké vysloveně hrůzy na obličeji nemám, jednotlivé pupínky zamáznu korektorem, ale spíš jsem mám červená místa a potřebuju se sjednotit. Nemluvě o tom, že vypadat svěže a vyspaná do růžova by se mi hodilo taky :-) (rennnie)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou možná takové ty klasické potničky, ne? Dřív se mi to taky dělalo :-( Pomohlo mi v létě vynechat hutný těžký make-up a nahradit ho tónovacím krémem (mám od Alverde, který je dokonalý!)

      Vymazat
    2. Dala jsem si do google "tónovací krém alverde" a vyjela jsi mi tam i s fotkou :-) Tak jsem si přečetla recenzi, přesně jak píšeš - hrůzy se zamaskují korektorem. Jak budu mít cestu do DM, tak si ho koupím. Mám ve slevové knížce spoustu kupónů na makeup, ale žádný nevyužiju. Zkoušela jsem doma nějaké vzorky (pěnový makeup), prvních pár minut fajn, ale pak se mi objevily všechny mapy kde jsem suchá.
      Alverde bude správná volba, když už má být příští týden to jaro/léto :-) Díky, r.

      Vymazat
  3. Taky mám vzoreček a moc se na něj těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dej vědět, jak jsi s ním spokojená! Těším se!

      Vymazat
  4. Právě ho taky používám :)..ale mně úplně nesedí. Je sice lepší milion oranžových make-upů, ale jak jsi psala, že se pleti dokonale přizpůsobí, tak to je pravda, protože mojí absolutně bledé pleti se přizpůsobí tak, že jsem pořád bledá a šedivá (mám taky 21). Nevím čím to je :(. Potřebovala bych, aby mě to trošku obarvilo a rozsvítilo..takže se chystám na jiné BB :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, tak to mě mrzí :-( Je pravda, že ze začátku mi to přišlo vážně takové šedivé, ale já naštěstí úplně nejsem tak moc bledá, takže nevypadám jako mrtvolka :-(

      Vymazat
  5. Evelinko, já jsem stále BB netknutá - ale po pravdě ráda bych vyzkoušela. O nějakých BB z drogerky jsem četla spíše negativně a v těch asijských se nevyznám - mno - možná si budu muset objednat nějaké vzorečky, abych tedy konečně věděla "vo co gou" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda že BB z drogérie bych nazývala spíše tónovacími krémy. A vzorečky opravdu doporučuju!

      Vymazat
  6. Mám ho, a mám ho moc ráda... :) Kdybych neměla potřebu pořád něco zkoušet, koupím si velký a už nic neřeším... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, máme to stejně :-) Taky bych nejraději pořád jen zkoušela a zkoušela :-)

      Vymazat
  7. Já zkoušela z asijských jen Skin79 a byl celkem v pohodě. Ale myslím, že je normální, že se prohnala taková módní vlna a že už jsou i kritické názory. Naopak si člověk přečte aspoň reálný recenze a ne nějakou ódu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám z těch Skin79 takový smíšený pocit, jako nevím úplně... A máš recht, ej to úplně normální - boom a po nějaké době a delší době testování a zkoušení se začínají objevovat kritiky a celková zhodnocení.

      Vymazat
  8. Skvělá recenze....a zdá se že hodně kryje. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko, děkuji za pochvalu. Ano, i mě se zdá krytí vážně moc dobré!

      Vymazat
  9. No až já někdy vyzkouším a napíšu článek o asijském BB, tak už si to ani nikdo nepřečte, protože to každý bude znát nazpaměť :D. I když je pravda, že třeba o Biodermě i o BB čtu pokaždé, protože pořád čekám, že se najde někdo, komu vyhovovat nebudou a stále nic :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele, já si to přečtu!!! I kdyby to bylo za rok!

      Vymazat
  10. Čelo po zásahu kosmetičky? Au. Z tohohle mám fóbii a proto jsem chození na kosmetiku zavrhla, mám obavu, že se na mě vrhne, vezme mechanické čištění opravdu důkladně a já pak budu s nezhojitelnými červenými fleky chodit ještě týdny. Je teda pravda, že jinak bychom zase neviděli takový hezký efekt u toho BB. Vlastně jsi se obětovala na oltář blogu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že to konečně někdo řekla nahlas o tom obětování :-)))

      Vymazat
    2. Asi si taky pořídím kosmetický blog, když se obeďaruju, tak to budem alespoň k něčemu užitečné a přestanu mít pocit, že bych nejradši s takovou pletí nevylezla ani z bytu. :-D

      Vymazat
  11. Ani bych neřekla že tak kryje....mě teď dostal Skin79 VIP Gold, nádherný efekt, co zakryje akné, jenže já bych ho raději léčila, než přitěžovala krémem co je složený z 65 ingrediencí se silikony v čele :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni jsou zas hysteričtí kvůli silikonům... Dokud to člověku to akné nezhoršuje, přijde mi to ukradený, co v tom je... Navíc akné vám taky většinou nevyléčí bylinky a pramenitá voda ze studánky, že jo. Navíc okamžitě, takže do té doby, než to vyléčíte, budete chodit s pupínky jen ze zásady, že silikony v make-upu jsou svinstvo? Jo, přestala jsem používat make-up od té doby, co jsem se akné zbavila. Nemám potřebu si na obličej něco patlat, když mám dobrou pleť, takže touhu po čisté pleti samo o sobě naprosto chápu. Nicméně mi pomohla antikoncepce. (Protože na hormony ještě nikdo jiné řešení nevynašel, dodnes se mi, když už, udělá pupínek výhradně před menstruací.)

      Vymazat
  12. já jsem si zamilovala Hot Pink od Skin79 a nějak se nemůžu donutit k tomu, abych přešla k nějakému jinému bb, vyzkoušela jsem jich spoustu, s většinou jsem byla spokojená, ale jsem konzerva.. Když mi sedí jeden, proč zkoušet další, co když se mi vrátí akné?? I když to, že zmizelo, připisuju BB Cleanseru od Skin79, fakt nepřekonatelný..:) Kdybyste chtěly vyzkoušet nějaké bb, vzorky zde:

    www.panmnousek.com

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥