neděle 28. dubna 2013

Revitalift Laser Renew |L´Oréal|

Jednou u nás doma....
Já: Ach jo, už jsem stará...
On: A kde prosím tě??? (chápete tu otázku?)
Já: Tady (ukazuju na čelo, kde je rýha svou hloubkou připomínající Grand Canyon)
On: Néééé, neboj, ta je jenom mimická.

O pár dní později...
Já: Hele, tak už je to potvrzeno, jsem stará.
On: Kde?
Já: (velmi nahlas si povzdechnu a říkám) Tady (ukazuju na vrásku)
On: A proč je to potvrzeno?
Já: Protože mi L´Oréal poslal krém proti vráskám, UŽ I TAM vědí, že jsem stará!!!
On: No vidíš, tak si aspoň nemusíš žádný krém kupovat.
Já: zhluboka dýchám a odcházím...
Oficiální informace. Denní krém proti stárnutí pleti. Pro vyhlazení vrásek krém obsahuje fragmentovanou kyselinu hyaluronovou, která se rychle vstřebává a pomáhá při redukci vrásek. Pro zpevnění pleti byl do pleti přidán Pro-Xylane, a to v 3% koncentraci. ten pomáhá obnovovat podpůrná kožní vlákna. Také stimuluje produkci přirozených komponentů pleti. Krém vhodný pro věkovou kategorii 40-60 let.
Balení. Krásné, bytelné, skleněné. Působí na mě moc moc elegantně a sofistikovaně. jediné malé mínus je to, že jde o kelímek, což není zrovna nejhygieničtější, ale špachtlička to vyřeší raz dva.
Konzistence. Taková gelovo-krémová. Krém je nemastný a je mi svou konzistencí velmi příjemný. Krém se hezky roztírá, vstřebává, pleť není ulepená ani zamaštěná.
Vůně. Parfemace je jemná a sedí mi naprosto dokonale. Je to taková jemná svěží vůně.
Účinky. Tento krém je přesně co jsem po zimě potřebovala! Moje pleť získala dávku hydratace, kterou potřebovala! Během pár dní jsem ji měla bez nevzhledných šupinek, na které v zimě dost trpím. V průběhu používání krému jsem taky zaznamenala, že na dotyk je pleť hebká a jemná jako dětská prdelka :-) Také jsem zpozorovala sjednocení tónu pleti. a zmenšení pórů. Co se týče vrásek... Grand Canyon nezmizel, ale to je tím, že krčím čelo když něčemu nerozumím a zároveň taky, když se něčemu divím (což je celkem často). Na druhou stranu musím říct, že co se týče menších mimických vrásek okolo očí či koutku úst, tak ty jsou méně viditelné. 

- značka: L´Oréal
- cena: 369 kč
- objem: 50 ml
- hodnocení: 9/10 
Souhlasím se vším, co je napsáno na obale:
Ano, zlepšila se mi kvalita pleti. 
Ano, drobné vrásky se zjemnily. 
Ano, pleť je při pravidelném používání pevnější.

Krém jsem používala téměř měsíc (ráno i večer) a teď poputuje hezky k mamince, abych vám mohla zprostředkovat recenzi i od někoho, kdo disponuje zralejší pletí.

Já jsem spokojená moc! Co vy, znáte tenhle krém? Nebo máte jiné tajné tipy na počínající stárnutí? Budu ráda za vaše tipy!

* kdo nepochopil z úvodu, tak krém mi byl poskytnut PR oddělením L´Oréalu a já děkuju!!!

                                                                                                                   Evelin♥




4 komentáře:

  1. tak jsem se od srdce zasmála, ti chlapi jsou všichni stejní :-D. Já nutně potřebuju oční krém, dělají se mi pod nimi vrásky a on je slepej jak patrona. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V některých ohledech jsou asi vážně stejní :-) Na druhou stranu je fajn, že projevy stárnutí na nás zas tak moc nepozorují :-)

      Vymazat
  2. Abych ti pravdu řekla, tak je mi teprve 18 a už hypnotizuji ty "vrásky smíchu", které jsou patrné, ale já vím, že se jednoho dne dostatečně zvýrazní a ze mě bude šarpej. :D Tohle je skvělá recenze a třeba po tom někdy v budoucnu sáhnu, jestli do té doby nevymyslí zase něco nového. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to beru tak, že vrásky od smíchu jsou ty nejkrásnější :-) Člověk ně mrkne a hned si vybaví nějakou skvělou vtipnou historku!

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥