úterý 4. června 2013

Kaviár není jen k jídlu

A máme tady zase recenzi na krém na ruce :-) Já vím, že jsem na krémy na ruce asi úchyl, ale to se asi nedá nic dělat, hold každý máme něco :-) Dneska koukneme na krém na ruce od značky Dermacol, a to omlazující kaviárový krém na ruce z řady Gold Elixír. Oficiální informace říká, že krém na ruce a nehty hloubkově omladí a zregeneruje pokožku. Výtažek z kaviáru obnovuje buněčnou strukturu pokožky a zpomaluje proces stárnutí. Vyživující textura obohacení o vzácné olejíčky pokožku hydratuje, zvláčňuje a posiluje její ochrannou bariéru. Krém je vhodný pro všechny typy pokožky a je dermatologicky testován.

Balení. Klasická tuba s odklápecím uzávěrem. Vůně. Vůně krému je jemná a nevtíravá, mírně nasládlá. Na rukou jde ovšem cítit jen chvíli a pak zmizí. Konzistence. Krém má poměrně tekutou konzistenci, což já osobně u krémů na ruce ráda nemám. Účinky. Krém nelepí, rychle se vstřebává, takže v tomto ohledu je všechno v pořádku. Nicméně, co se týče hydratace, tak s tou to není tak moc slavné. Já mám za chvíli pocit, že bych se mohla mazat znovu. Měla jsem krém na nočním stolku, ale to mi nevyhovovalo, na noc potřebuju prostě něco hutnějšího. Tak jsem si ho vzala do práce a bylo to lepší, zhruba hodinku jsem to vydržela, ale pak jsem mazala znovu. Možná proto jsem ho tak brzy vypotřebovala :-) Krém je lehký a vstřebává se vážně rychle, takže třeba na léto si myslím, že by mohl být fajn.
- značka: Dermacol
- cena: 100kč (e-shop)
- obsah: 150 ml
- hodnocení: 6/10

Já osobně si myslím, že tenhle krém vyhovovat bude zejména těm z vás, které nemáte ruce suché a nějakou extra hydrataci nepotřebujete. Já suché ruce mám (i když nijak extrémně) a tenhle krém bohužel není nic pro mě :-( Čím mažete vy?

                                                                                                                   Evelin♥


14 komentářů:

  1. Od Dermacolu jsem měla ten sytě růžový krém a byl na tom podobně. Přišlo mi, že nehydratuje, jen zanéchává silikonový povlak na rukou, který se snadno otře, smyje a nic po něm nezbyde...
    Ale moc hezky voněl, jako levná malinovka :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám s tímto krémem úplně stejné zkušenosti jako Ty - jejich krémy jsou sametové, protože jsou nadupané silikony, ale hydratace nula. Stejně jako ty jsem ho měla na nočním stolku, ale ležel tam hodně dlouho než jsem ho vypatlala a to taky na ruky patlám dost :-D. Není vhodný ani na nohy, prostě se namažu a ani nevím, že jsem se namazala....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je přesně ono, mám pocit, jako bych se ani nenamazala.

      Vymazat
    2. A zkoušely jste ten Natural? Mandlový? Tak ten mi přijde báječně hydratační. Doporučuju.

      Vymazat
    3. Ne, ne, já jsem nezkoušela, ale mrknu po něm, děkuju!

      Vymazat
  3. Já mažu indulonou, ale už se mi to taky nezdá ono :(

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem takový ten světle růžový od Dermacolu. Hezky voněl, což bylo taky asi všechno. :)
    Jinak teď mažu nejraději másly Alverde (ostatně to jsi četla...:)) a jinak domazávám všechno možné, co doma mám... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, o Alverde jsem četla a přemýšlím, přemýšlím :-) Nejvíce mě láká meloun :-)

      Vymazat
  5. Já za tolik suché ruce nemám a teď už dlouho žádný krém nepoužívám, protože mi Garnier došel a čekám až mi přijde můj vanilkový z Avonu :)) tenhle by mi vyhovoval určitě.. ještě jsem se nesetkala s krémem na ruce, který by mi nějak extra vadil nebo nevyhovoval a Dermacolu věřím :).

    Život malé Marti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na recenzi vanilkové krému od Avonu se vážně těším!

      Vymazat
  6. Mně tento konkrétní nevyhovoval. Vadila mi parfemace a taky to, co už tady hodně z vás zmínilo, že nehydratoval. Ruce byly po natření hebké na omak, ale jen na chvíli a potom potřebovaly namazat znova. Krom Indulony a některých krémů na ruce od Marks and Spencer mám ještě ráda obyčejný Atrix.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, člověk namazal a za chvíli, aby mazal znovu...

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥