pondělí 10. června 2013

Krém |Physiogel|

A máme tady zase pondělí, taky vám ten víkend vždycky tak uteče? Mě neskutečně. Mám takové podezření, že se víkend jako dvoudenní tváří jen v kalendáři, ale když člověk spí, tak někdo na tajno ukrojí z dané časové dotace aspoň půlku, jinak to nevidím :-) Ale popojedeme :-) Mám pro vás dnes recenzi na krém na obličej od lékárenské značky Physiogel.

Oficiální info. Physiogel na suchou a citlivou pokožku. Každodenní péče o suchou a citlivou pokožku. Dlouhodobě hydratuje pokožku, zanechává ji hebkou a pružnou.
Hlavní výhody: 
- obnovuje přirozenou lipidovou bariéru kůže díky DMS®technologii, 
- vrací pokožce ztracenou hydrataci,
- zanechává pokožku hydratovanou, hebkou a pružnou,
- obsahuje pleti vlastní lipidy,
- neobsahuje emulgátory,
- bez obsahu umělých barviv a konzervačních látek,
- neparfémované, hypoalergenní složení.

Balení. Je takové klasické, obyčejné. Kdybych ho viděla někde v poličce, tak si ho nejspíše nevšimnu. Jojo, obal prodává a tady to možná malinko pokulhává, ale na druhou stranu, co není po chuti mě, může se líbit někomu jinému, že ano :-). Tuba je praktická. Uzávěr hezky drží, výrobek neteče, ani když ho nechám na uzávěru stát. Taky se mi líbí, že do krému nemusím patlat prstem a můžu z tuby vymáčknout přesně tolik, kolik potřebuju.
Konzistence. Krém je poměrně hutný. Při roztírání se ale jako malinko roztéká, jakoby zvodnatěl nebo co (je to srozumitelné :-)?). 
Parfemace. Nulová.
Účinky. Krém se hezky vstřebává během pár minut. Pleť je hydratovaná a příjemná na dotek, taková celá hebká. Póry dle mého soudu neucpává.
Složení. Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Pentylene Glycol, Cocos Nucifera, Hydrogenated Lecithin, Butyrospermum Parkii, Hydroxyethylcellulose, Squalane, Carbomer, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Ceramide 3
- značka: Physiogel (koupíte v lékárně)
- cena: 220 - 300 kč
- obsah: 75 ml
- hodnocení: 8/10

* krém mi byly zaslán PR zastoupením Physiogel a já děkuju za možnost vyzkoušení


Tento krém je pro mě takovým průměrem. No, možná je lépe říci standardem. Tak nějak dělá to co má - hydratuje, dobře se roztírá, rychle se vstřebává a pleť je vyživená. Nic víc, nic míň. Co mi možná paradoxně chybí je ta vůně. Mít z toho takový ten estetický zážitek ještě :-) 

Co vy, používáte lékárenskou kosmetiku? A znáte Physiogel?

                                                                                                                   Evelin♥

12 komentářů:

  1. Přesně, víkend uteče vždycky hrozně rychle! :-D
    Lékárenskou kosmetiku moc nemusím, navíc rozhodně nemám suchou ani citlivou pokožku, takže bych si s Physiogelem nejspíš nerozuměla... ale ráda jsem si o něm početla, pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu Ilko :-) Pokud nemáš ani suchou či citlivou pokožku, tak máš pravdu, že to není kandidát pro tebe :-)

      Vymazat
  2. Jsem jediná, kdo to pořád čte psychogel? :D

    OdpovědětVymazat
  3. Máš pravdu, obal prodává! A tenhle je obyčejný, chtělo by to nějak doladit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na druhou stranu, u lékárenské kosmetiky ten obal tolik netřeba, tak prodávají spíše účinky :-)

      Vymazat
  4. tuhle značku jsem neznala, děkuji za tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. Obyčejný obal to sice je, ale na druhou stranu je to přece jen lékárenský výrobek. Za sebe můžu říct, že pokud vím, obal neobal, tenhle krém má svou věrnou základnu fanoušků vytvořenou právě svými schopnostmi; před lety jsem ho používala na sušší pleť a byl naprosto úžasný. ;) Řekla bych, že ta značka se zkrátka snaží o ten "lékárenský styl", tj. použitelné pro všechny a nedráždící třeba alergiky parfemací atp.

    Eliška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že má spousty příznivců, zejména pro lidi se suchou pokožkou si musí chrochtat blahem! Obzvláště když je bez parfemace.

      Vymazat
  6. Víkend opravdu hrozně rychle utíká, snad jako by to byl jen jeden den :/
    O krému slyším poprvé, kosmetika tohoto typu je mi trochu neznámá :D Škoda, nemám suchou pleť, možná kouknu po nějakém jiném :)
    Fajn recenze :)

    OdpovědětVymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥