neděle 9. června 2013

Mlasky mlask |lesky na rty Colorama|

Krásné nedělní ráno,

venku je krásně! Svítí sluníčko, obloha bez mráčku... To bude schnout prádlo jedna radost :-) A k letním dnům patří barvičky! Já tady pro vás dneska 3 mám. Jedná se o nové lesky Colorama od značka Maybelline. Odstíny nemají svůj název, pouze čísla - 475, 273 a 377.
Můj obecný vztah k leskům na rty. Tak teda jako nic moc. Já obecně lesky moc nemusím. Já je mám moc ráda, ale většina z nich smrdí, lepí, nedrží a vůbec nejsou dobré. 

Balení. Klasický tuba s aplikátorem, díky kterému se lesk dobře nanáší a aplikuje. Jinak tedy obyčejný plast s černým vrškem a nápisem Colorama. Nápis se zatím neošoupává a to lesky tahám v kabelce přes 14 dní.
Vůně. Bála jsem se, že to bude přeslazená kokinová vůně, která je pro tyto výrobky typická. Ano, sladká parfemace cítit jde, ale jen decentně.
Pigmentace, aplikace a výdrž. Všechny odstíny jsou na rtech o stupeň světlejší než jak se tváří v obalu, prostě klamou tělem, mršky :-) Největší pigmentaci pozoruju u odstínu 377, což bude asi tím, že je ta barva nejvíce sytá :-). Pomocí aplikátoru se nanáší moc dobře a po nanesení malinko lepí. Ale opravdu jen malinko, což je u lesků normální. Celodenní výdrž nečekejte, ale nějakou tu hodinku lesky zvládnou. Nejvíce mě v tomto ohledu baví právě ten červený, který drží a drží. I potom, co se "setře" lesk, tak rty zůstávají pigmentované a hezky červeně "šťavnaté" :-) Takže nějakou tu hodinku lesk zvládne v klidu.
Odstíny. Já mám lesk ve třech odstínech (475, 377 a 273). Chci jen podotknout, že v obalu ty odstíny vážně zkreslují a na rtech jsou hezké.
  •  475 - je béžová barvička, která je prakticky bez třpytek a v obalu se mi moc líbila. Na rtech bych ji doporučovala k výraznějšímu líčení, protože jinak má tendence vypadat malinko mrtvolně
  • 377 - červená barva, působí na mě jako maliny :-) Obsahuje třpytky a od pohledu jsem se tohoto odstínu bála, ale musím říct, že je moc fajn! Osobně se mi líbí moc, stačí dát řasenku a tento lesk a je to dokonalé!
  • 273 - růžový odstín pět se třpytkami. Říkala jsem si, že tohle teda asi ee, že je je to jak pro barbínku, navíc s těmi třpytkami, ale opak je pravdou. Na rtech vypadá krásně nenápadně a já si ho zamilovala.

 
- značka: Maybelline Colorama
- cena: 60kč 
- obsah: 5 ml
- hodnocení: 9/10

* lesky mi byly zaslán PR zastoupením Maybelline a já děkuju za možnost vyzkoušení


Na první pohled bych to vůbec netipla, ale lesky mi vyhovují až jsem z toho překvapená. Pro tenhle výrobek přesně platí, že za málo peněz hodně muziky :-) Jaké lesky na rty používáte vy? Nebo dáváte přednost rtěnkám? 

Mějte fajn neděli!!!

                                                                                                                   Evelin♥

23 komentářů:

  1. Super recenze zítra se u nich zastavím a prozkoumám je ten béžový by se mi hodil. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že tobě, Bí, bude ten béžový slušet!!!

      Vymazat
  2. Já jsem od lesků přešla ke rtěnkám a tónovacím balzámům, ale tady ten červený vypadá moc fajn. Škoda, že když jsem byla ve čtvrtek v Rossmannu, byl stojan s Coloramou totálně přebranej. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ona tam snad byla akce 1+1, tak asi proto byl vybrakovanej :-)

      Vymazat
  3. Lesk na rty nepatří mezi mé oblíbence, ale barva 377 je moc hezká. Asi si pro něj skočím (jestli tady u nás ještě neco zbylo :D) :)
    Pěkná recenze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ann, já myslím, že ho určitě někde ještě najdeš ;-)

      Vymazat
  4. Vypadají žůžově..hlavně ta 273..hmmmm..díky za tip:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty černé tečky...:( Evelin..dělej s tím něco :))

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadají pěkně, kouknu se na ně v drogerce, i když mám lesků docela dost :D:D A nepotřebuji..ale stejně se podívám...Znám se :))

    OdpovědětVymazat
  7. 377 se mi docela líbí, ale rtěnka je prostě rtěnka :)

    OdpovědětVymazat
  8. já lesky nenosím vůbec, páč musím pořád pít a pak z toho mám totálně upatlané všechno - fuj! takže balzám-rtěnka, to je moje duo ;) ale jináč jako ta 377 malinovka vypadá dobře, néžene :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vztah k leskům máme asi stejný, už několikrát jsem jim dala šanci, ale neustály to :D Rtěnky mám mnohem radši, ty mi na puse alespoň vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Evelinko, tak s těmi lesky to máme úplně jinak - já miluju všechny lesky všech barev a chutí. Jen ty chladivé mentolové nemám ráda. Takže mě Colorama sedla maximálně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dnes jsem koukala na tvůj článek, jak ti to moc sluší!

      Vymazat
    2. Ale prd, Evelins. Snažila jsem se nafotit i detaily rtů, ale vypadala jsem jak po kolagenu, tak jsem tam bohužel žádné fotky dát nemohla:-(

      Vymazat
    3. Tobě prd :-) Jsi na fotce micina největší!

      Vymazat
    4. Dobře, tak já příště nafotím tělo a už vidím ty statistiky: denní otevření blogu: 0. Přečtení článku: 0. Komentářů: 0 :-D
      Takže asi tááák...

      Vymazat

♥ ♥ ♥ Děkuji vám za přečtení článku a všechny vaše komentáře. Ani netušíte, jakou mi dělají radost :-)! ♥ ♥ ♥